Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

QUOTE(FoxLady @ 2009 12 08, 12:38)
Panevezyje mirksiukas.gif

O kur tiksliau? Labai domina... ax.gif Jau seniai galvoju pabandyt karstas zirkles, bet vis neprisiruosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2009 12 09, 15:54)
O kur tiksliau? Labai domina...  ax.gif Jau seniai galvoju pabandyt karstas zirkles, bet vis neprisiruosiu  blush2.gif

Vaneloje smile.gif

O mergaites kai jus kirpo karstomis zirklemis jos su laidu buvo? Nes pas mane tai ne, siaip tik vis i toki stova jas ikisdavo, ten pakaitindavo turbut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 12 09, 22:52)
Vaneloje smile.gif

O mergaites kai jus kirpo karstomis zirklemis jos su laidu buvo? Nes pas mane tai ne, siaip tik vis i toki stova jas ikisdavo, ten pakaitindavo turbut rolleyes.gif

Sveikos,
Aš pirmą kart karštas žirkles pabandžiau Londone prieš 3 metus, beje (žirklės buvo su laidu). Ir aš esu labai patenkinta.Dabar visada kas 3 mėn. pasikerpu galus ir džiaugiuosi rezultatu.Kadangi mano plaukai lėtai augo ir dar skilinėjo, dažnai turėjau kirpti, kad palaikyti kirpimo formą, o dabar plaukai vis dar lėtai auga smile.gif , bet kadangi kerpu retai , tai rezultatas-turiu ilgus plaukus. Man patinka, nes po kirpimo karštomis žirklėmis plaukų galai ilgai nesivelia ir gražiai krenta. Beje dabar kai gyvenu Lietuvoj tai kerpuosi Ametistėjoje. Patinka man ten dirbančios mergičkos tokios šiulaikiškos, visada patars. Kainos beje ten ne mažos, bet man patinka, kad nežiūri kaip tik apiplėšt, bet tikrai atidirba. O šiemet taip nustebino, kadangi kerpuosi jau gan ilgai ten tai kalėdoms padovanojo kirpimą ir plaukų procedūrą.
Atsakyti
Sveikos mergynos 4u.gif Labai sudomino mane tos zirkles g.gif Kur Vilniuje galima su jais apsikirpti, ir kokie atsiliepimai apie kirpejas su sitomis zirklemis Vilniuje?
Aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 12 09, 22:52)
Vaneloje smile.gif

su laidu buvo smile.gif
Atsakyti
kur kaune butu pigiausia apsikirpti karstomis zirklemis? ax.gif
Atsakyti
Taigi, paskaicius susidaro ispudis, jog egzistuoja priestaringos nuomones karstu zirkliu temoje. Nors dauguma isbandziusiuju-patenkintos. Niekada nesu isbandziusi, o noreciau. Be to, retai kerpuosi, auginu plaukus.

Kaip supratau Kaune Ametistejoje ir Erikos salone kerpa. Ir viskas, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 12 07, 18:50)
plaukai negyvi ir jiems jokio deguonies nereik  doh.gif

lotuliukas.gif nu mano zinios apie plaukus ir ju prieziura skirtinga nuo tavosios, mano ziniomis plaukui dar ir kaip reikia deguonies, negyvas jis tampa dazniausiai po nesekmingu balinimu ir tampa "siaudinis", o plaukas, kuris zvilga yra lankstus yra gyvas ir jam reikia deguonies, maitinimo, drekinimo.... vienu zodziu prieziuros bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2009 12 25, 11:52)
lotuliukas.gif nu mano zinios apie plaukus ir ju prieziura skirtinga nuo tavosios, mano ziniomis plaukui dar ir kaip reikia deguonies, negyvas jis tampa dazniausiai po nesekmingu balinimu ir tampa "siaudinis", o plaukas, kuris zvilga yra lankstus yra  gyvas ir  jam reikia deguonies, maitinimo, drekinimo.... vienu zodziu prieziuros bigsmile.gif

mano biologijos diplomas kai ka kita sako biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif kvailas klausimas, bet sako kvailu klausimu nebuna... kaina skiriasi kerpantis paprastom ir kerpantis karstom zirklem?
Atsakyti
Kirpimas karštomis žirklėmis apie 40 Lt kainuoja (gali rasti ir brangiau ir šiek tiek pigiau) , galų pakirpimas paprastomis - apie 20 Lt. (taip pat priklauso nuo to, kur kirpsies).
Atsakyti
tai man dabar su tuo plauko gyvumu klausimas iskilo, kaip cia yra is tikruju-negi nera mokslinio pagrindimo kazkokio, konkreciuos informacijos? plaukas gyvas-negyvas, na jei gyvas tai ne iki tiek, kad jam valgyt reikia ir kvepuoti biggrin.gif as taip mastau. o maitinti ir drekinti jireikia, nes vistiek ar tai sukuosenos formavimo prietaisai ji veikia, ar tai zalingi spinduliai, ir mechaniniai pazeidimai-sukavimas ar neteisingas trinkimas plauku, trynimas rankluosciu ar dar kuo. as bent jau taip galvoju. bet aisku vel galima gincytis.

zodziu, jei i tema-man idomu is jau nusikupusiu, perskaiciau visa tema ir dar pasitikslinti noriu-jei mano plaukai buvo dazyti, o dabar ir naturalus kazkokie nebe tokie grazus, po plovimo puciasi, nors is esmes yra ploni.atsirado baltu taskeliu ant plauku, o issisakojusiuu randu kad ir per viduri plauku, galus jau nusikarpiau-tiekkad jie sausoki. tai man kaip suprantu kirpimas karstom zirklem yra pati ta procedura?
Atsakyti