Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

QUOTE(cromia @ 2010 05 14, 14:08)
kaip tik snd uzsirasiau i kauno akra ametisteja,tikiuosi pas normalia kirpeja papulsiu  ax.gif

tau pasisek jei pakliūsi pas Eglę ar Ievą. Likau patenkinta. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kuri zinot kirpykla Klaipedoje,kad nukirptu karstom zirklem uz padoria kaina?Nes buvau cia uzsukus i viena kirpykla,tai uziprase 120lt. doh.gif doh.gif doh.gif gal tos zirkles deimantines?o gal devesi?kad reik jau tiek plesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2010 08 22, 10:28)
Sveikos,gal kuri zinot kirpykla Klaipedoje,kad nukirptu karstom zirklem uz padoria kaina?Nes buvau cia uzsukus i viena kirpykla,tai uziprase 120lt. doh.gif  doh.gif  doh.gif gal tos zirkles deimantines?o gal devesi?kad reik jau tiek plesti g.gif

o kurioj buvote?
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 08 22, 12:32)
o kurioj buvote?

Nepamenu pavadinimo doh.gif ,bet kirpykla Klaipedos viesbucio patalpose,pirmam aukste,kazkada ten buvo Aidos studija.
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2010 03 04, 08:03)
Aš į Ametistėją nenoriu - asmeninis nusistatymas..
Bet negi nėra daugiau kur kirptų??? smile.gif))) netikiu..papasakokit kur kerpates merginos... Kaune..

O KAUNE "Sarma Style" Putvinskio g. 38 ar Gruodzio g. 31 nekerpa karstom zirklem? Man kirpeja (vilniete) sake, kad turetu kirpti. Na, nepatikrinau, tai negaliu tiksliai pasakyti 4u.gif
Papildyta:
O i Ametisteja pas ka geriau eiti kirptis karstom zirklem? Ir i kuri salona?
Isbandziau si kirpima, bet Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2010 08 22, 16:37)
Nepamenu pavadinimo  doh.gif ,bet kirpykla  Klaipedos viesbucio patalpose,pirmam aukste,kazkada ten buvo Aidos studija.

Pries daug metu kirpausi "Kamejoj". Bet dabar nezinau kiek kainuoja, jei jie isvis bekerpa tom zirklem smile.gif
Atsakyti
Butinai nueisiu apsikirpti karstomis zirklemis bigsmile.gif siaip mano plauku galiukai nera baisus,sakyciau visai geri,tik gal vidineje puseje nuo trinties ne kokie. siaip visada kai einu kirptis kerpuosi tik per jaunati, nes pastebejau,kad mano plaukam tai tinka ir patinka biggrin.gif . anksciau nekreipiau demesio i tai,bet mama sako na tu pabandyk. ir is tiesu plauku bukle pagerejo smile.gif aisku ne po pirmo karto..taip kerpuosi jau 5metus.

Noreciau dar paklausti ar kas buvo kirptis lazdynuose architektu g.?
Apie sarma style mazai atsiliepimu ir tie ne itin dziugus, cia as apie pacias kirpejas. kiek skaiciau apie si kirpima,tai viskas priklauso nuo kirpejos,kaip ji apmokyta ir pan.nesinoretu susigadinti plauku... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Toma @ 2010 10 07, 10:54)

Papildyta:
O i Ametisteja pas ka geriau eiti kirptis karstom zirklem? Ir i kuri salona?
Isbandziau si kirpima, bet Vilniuje.

o kur vilniuje kirpaisi ir pas ka? 4u.gif labai noriu papulti pas gera speca biggrin.gif

vat as galvoju ar karstos zirkles turetu itakos mano plaukams, nes jie megsta pustis, virsutinis sluoksnis nuo vidirio galvos kazkur doh.gif sakau gal glotnesni taptu g.gif
Atsakyti
ir mane domina toks kirpimas smile.gif
Tik idomu ar tikrai padeda?Beto,labai bijau,kad perdaug plauku nenukirptu...kaip kirpykose dazniausiai atsitinka,ne tiek nukerpa kiek prasai. blink.gif
Atsakyti
Aš gal prieš metus susigundžiau šia aslauga ir nuėjau į Ametistėją. Nei nukirpo gerai visus plaukus, nei nebuvo taip, kad po to plaukai ilgai nesišakojo. Ir sumokėjau už šitą plaukų paglostymą tiek pat, kiek ir už normalų kirpimą. Nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(fafa @ 2010 06 16, 18:11)
kirpausi Sarma style, pora kartu kirpo su karstomis zirklemis, tai rezultatas visai patiko. tik va kaina labai auksta apie 90lt. doh.gif  kas zino kur vilniuje iki 50 kerpa su karstomis zirlemis?

Prisidedu prie ieskanciu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2010 08 22, 10:28)
Sveikos,gal kuri zinot kirpykla Klaipedoje,kad nukirptu karstom zirklem uz padoria kaina?Nes buvau cia uzsukus i viena kirpykla,tai uziprase 120lt. doh.gif  doh.gif  doh.gif gal tos zirkles deimantines?o gal devesi?kad reik jau tiek plesti g.gif

Klaipedoje kerpa karstomis zirklemis Zanoje.Riporte,grynaiprie socialiniu mokslu,kainos tai nezinau 4u.gif
Atsakyti
nu man tai juokingos tokios inovacijos ir vsio, ko tik nesugalvos, kad tik mandresniu budu daugiau pinigeliu islupt.. smile.gif o tai netiks jei as pati saltom zirklem nukirpsiu ir uzlydysiu karstu tiesintoju? biggrin.gif del deguonies, tai pamenu kaip save guodziau, kad nagas negyvas, nieko blogo nenutiks jei padengsiu geliu, nu ir ka, graziaus po to puse metu, kad priejau tokios "logiskos" isvados doh.gif
Atsakyti