QUOTE(LaimesMedis @ 2010 10 31, 16:11)
Bukite gerutes pasakykite kokia gera kirpeja vilniuje, kad ir sarmos salone, noreciau,kad ne tik apkirptu,bet ir pakarpytu per visa ilgi ir kirpciukus kartu pakirptu. 

kirpausi architektu g pas Jurate kelis kartus. buvau tikrai patenkinta.
QUOTE(ruta7 @ 2010 11 02, 14:12)
Sake,pas ja 80 lt.kainuoja plauku galiuku pakirpimas.
As rezgu minti vaziuoti i Kauna,Ametisteja,ten tik 40. Jei kaipnors susiderinus,tai gautusi pigiau,nei kirptis Vilniuje + labai gerai atsiliepimai apie kirpeja

QUOTE(ruta7 @ 2010 11 02, 13:12)

Pas Jurate kerpuosi ir dazausi jau seniai, ji dar kitoje kirpykloje dirbo, kai susipazinau. Labai vertinu jos demesi klientui ir kruopstuma - niekada neteko iseiti is kirpyklos nepatenkintai. Tik karstomis zirklemis dar nebandziau kirptis, bet kitasyk butinai isbandysiu, manau liksiu dar labiau patenkinta

As jau kelis kartus kirpausi karstom zirklem. Tai man efektas tikrai matyti, galiukai nebe taip nusiura, dabar laisvai 5 menesius isbunu. Man tai labai svarbu, nes noriu atsiauginti ilgus plaukus.
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 11 10, 00:12)
Na ka, as jau po "proceduros"
galiu pasakyti,kad paciu kirpimu esu patenkinta. Kirpausi lazdynuose pas Jurate. o del galiuku bus matyt ateityje ar yra koks zerultatas,ar ne.tai tiek 

as ir kelis kartus jau pas ja kirpausi karstomis zirklemis... rezultatas gal ne itin, nes mano plaukai pazeisti. Dabar kita savaite eisiu, kad nukirptu iki ausu

QUOTE(ruta7 @ 2010 11 02, 14:12)
O galit į až parašyt kaip salonas vadinasi ar kokias koordinates

Jau dabar ir as galiu pasisakyti
praejo 2men.nuo kirpimo karstom zirklem,tai ka galiu pasakyt
tikrai dar patenkinta labai.Plauku galiukai dar atrodo l.gerai,o su paparstom zirklem po 2savaiciu baisus budavo.Taip kad.......nepabandysit ir nezinosit,vienom tinka,kitom ne
bet pabandyt verta.

Ir as siandien pirma karta isbandziau karstas zirkles, tik kirpausi Hyper maximoj, nes man ten malonesnis personalas atrodo, ne taip "konvejiriskai" i klienta ziuri
o kas del plauku, tai sianien esu patenkinta, o kaip jie atrodys po menesio tai bus matyt