Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

QUOTE(lotute @ 2006 01 23, 00:54)
vadinasi ir man tiek pat kainuotu, parasyk kur kerpa karstomis zirklemis, nes kiek zinau tai nevisose kirpyklose tai daro ax.gif

Aš kerpuosi Aidos studijoje (Klaipėdos viešbutyje), anksčiau dar esu kirpusi Kamėjoje, tai ir ten turbūt tebėra. Kainos panašios.
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 01 23, 10:16)
Aš kerpuosi Aidos studijoje (Klaipėdos viešbutyje), anksčiau dar esu kirpusi Kamėjoje, tai ir ten turbūt tebėra. Kainos panašios.

reiks ir man koki karteli pameginti sia procedura g.gif o nenudegina plauku blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
VILIOJANTI NAUJOVE 4u.gif Gal jau Kaune yra isbandziusiu sia procedura?
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 01 23, 21:10)
VILIOJANTI NAUJOVE  4u.gif Gal jau Kaune yra isbandziusiu sia procedura?

is tiesu viliojanti, tuo labaiu kad sako jog galiukai nebesisakoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 23, 23:03)
is tiesu viliojanti, tuo labaiu kad sako jog galiukai nebesisakoja ax.gif

as dar neisbandziau...nius, bet taip laiko nebuvo... blush2.gif dabar laukiu kita savaite "geru dienu" plauku kirpimui ir...jau turbut niekas nebesutrukdys... ax.gif taip nekantrauju... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 23, 20:20)
o nenudegina plauku blush2.gif  blush2.gif

nenudegina nei plaukų nei nieko biggrin.gif . Kerpa kaip su paprastom žirklėm, tik prie tų žirklių prijungtas kažkoks laidas, o tas laidas prijungtas prie kažkokio aparato, tame aparate kirpėja kažkokius mygtukus suspaudo ir kerpa umn.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 01 24, 11:16)
nenudegina nei plaukų nei nieko biggrin.gif . Kerpa kaip su paprastom žirklėm, tik prie tų žirklių prijungtas kažkoks laidas, o tas laidas prijungtas prie kažkokio aparato, tame aparate kirpėja kažkokius mygtukus suspaudo ir kerpa umn.gif

jooo, idomu, tikrai isbandysiu sia procedura mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal zinot kur siauliuose atliekama si procedura? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 01 24, 13:16)
TAI NEGI NEI VIENA NEZINOTE KUR KAUNE SIA PROCEDURA ATLIEKA ax.gif
Atsakyti
Atrodo teks eiti per visas miesto kirpyklas ir klausineti - gal jus kerpate plaukus karstomis zirklemis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2006 01 25, 04:01)
Atrodo teks eiti per visas miesto kirpyklas ir klausineti - gal jus kerpate plaukus karstomis zirklemis?  g.gif
Tikriausiai rolleyes.gif arba nereikia prarasti vilties gal dar kas pasakys
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas žino kur Vilniuj rast saloną su karštom žirklėm? Labai norėčiau išbandyt. Nejaugi nėra...?
Atsakyti