Na Klaipėdoje, tai, man rodos, pakankamai populiaru kirptis su karštom žirklėm. Kirpėja sakė, kad mamos ir mažas dukrytes dažnai atveda taip apkirpti, kad plaukiukai stipresni ir greičiau augtų

QUOTE(fleita @ 2006 02 09, 21:54)
Na Klaipėdoje, tai, man rodos, pakankamai populiaru kirptis su karštom žirklėm. Kirpėja sakė, kad mamos ir mažas dukrytes dažnai atveda taip apkirpti, kad plaukiukai stipresni ir greičiau augtų 

hmmm... tada įdomu, kodėl taip mažai "karštai" kerpančių kirpyklų...?

QUOTE(CrazySun @ 2006 02 09, 20:59)
nu bet rimtai

nors viena Vilniuj atsidarytu, taigi iskart visos SM subegtu, iskart kiek klienturos

QUOTE(Mintee @ 2006 02 09, 22:04)
nu bet rimtai
nors viena Vilniuj atsidarytu, taigi iskart visos SM subegtu, iskart kiek klienturos

gera mintis

galėtų kokia kirpyklos savininkė pasiskaityt pageidavimus

Na va kaip gaila, teks tiksliai kuri savaitgali vaziuot pailset prie juros ir tuo paciu apsikirpt
Papasakociau kam, sakytu visai isprotejau

QUOTE(Snake @ 2006 02 10, 10:12)
Na va kaip gaila, teks tiksliai kuri savaitgali vaziuot pailset prie juros ir tuo paciu apsikirpt
Papasakociau kam, sakytu visai isprotejau 

As tai lauksiu iki Vilniuj atsiras

vistiek kazkada turetu atsirast

Tai taip iseina, kad Kaune nera???? Jau vos ne puse Kauno apskambinau
Taip norejau pabandyt...

Na, Vilniuj vis dar nera?

Čia tai geras. O aš maniau, kad viską žinau. Taigi, kirpėja. Bet tokį stebuklą girdžiu pirmą kartą. Čia tai suintrigavot. Reiks rimčiau pasidomėt kas per vienos tos karštos žirklės.

QUOTE(Saulužė @ 2006 03 07, 01:02)
Čia tai geras. O aš maniau, kad viską žinau. Taigi, kirpėja. Bet tokį stebuklą girdžiu pirmą kartą. Čia tai suintrigavot. Reiks rimčiau pasidomėt kas per vienos tos karštos žirklės. 

pasidomėk, pasidomėk

aš labai patenkinta - prieš gerą mėnesį išbandžiau šią procedūrą