Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai vaikams

maniškis turi (1,8mėn.). ir pasikvepinam eidami iš namų.
Papildyta:
QUOTE(neyartha @ 2009 11 09, 11:39)
va čia ir visa esmė, kad ne tik visko pilna, bet dar ir per daug  smile.gif Mano nuomone, kvepalai vaikams - tik dar viena nereikalinga prekė.

tada ir visiem kitiem.
kam čia kvėpintis tėčiui ir mamai? kad rodyt vaikui blogą pvz.?
Atsakyti
as nenoriu yzeisti,bet noreciau paklausti,viena mama sake"as vaiko neleidziu net apkabinti jai zmogus prisikvepines"o tai kaip einat per sventes i svecius?pardoduvese vaikstot,troleibusu vaziuojat?juk visur yra zmoniu,ir tikrai ne visi jie tik savo naturalumu kvepia?
Atsakyti
kad tos mamos kūdikiui vos 4 mėn.

aplamai, dauguma čia pasisakiusių mamų dar augina kūdikius.
o tema skirta manau, jau šiek tiek vyresniems vaikams.
Atsakyti
Na kazkaip ir as dar saviskiu nekvepinu ir neketinu. As manau kvepalai yra skirti sustiprinti savo zavesi, o vaikai jo ir taip pakankamai turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 09, 16:50)
aplamai, dauguma čia pasisakiusių mamų dar augina kūdikius.
o tema skirta manau, jau šiek tiek vyresniems vaikams.

Kaip jau rasiau savo lelytes kvapo nekeisciau i joki kita. Bet auginu ne vien tik lelyte, bet ir ugtelejusi vyruka rolleyes.gif Ir jam pirkti kvepalu taip pat ranka nekyla. Vaikai turi kvepeti vaikais, o ne chemija. Cia tik mano subjektyvi nuomone. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2007 01 29, 13:32)
As savo krikstodukrai tai is Avon buvau uzsakiusi - labai jai patiko, bet tik kelias dienas - paskui pamirso verysad.gif

Pati budama vaikas gavau dovanu Avon vaikiskus kvepalus,nerealus wub.gif .Bet kai jau teko dukrai pirkti is lietuvisko katalogo-nusivyliau nezmoniskai schmoll.gif .kvepalu pavadinimas tas pats,bet is JAV buvo stikliniame buteliuke,LT pirkti-plastikiniame.kvapas skyresi.jeigu i saviskiu kvepalu buteliuka buciau pripylus vandens ir atidavus dukrai-kvepetu geriau nei pirkti is katalogo lotuliukas.gif
Dabar perkam persiku kvapo,vaikiskus kvepalus Bon Bons wub.gif Pati mielai pasikvepinu wub.gif
Atsakyti
aš iš vaikystės ( o dar tarybiniai laikai buvo ) atsimenu tokius rinkinukus - kvepaliukai, šampunas ir muiliukas su kažin kokiais žvėreliais ar kuo... tai gavus tokį rinkinį, oi kaip smagu būdavo thumbup.gif ir pati pirkčiau kvepaliukus vaikiškus... jei mergytę turėčiau... bet kadangi turiu du bernus, tai net nežinau g.gif paauglytei atidėt teks tuos malonumus smile.gif nors visada atlenda į vonią, kai rankas kremu tepuosi, ir prašo patept, nes kvepia... na vaikia irgi yra žmonės, jiems matyt irgi patinka skanūs švelnūs kvapai
Atsakyti
As tai prmakart nupirkau kvepaliukus saviskiui kai buvo 4 metu kazkur.Siaip gal ir mintis nebutu kilusi pirkt,bet kai tarkim pamatydavo mane ar vyra kvepinantis,tai pristojas zyzdavo kad ir jam papurkstume.Tai kadangi suaugusiuju kvepalais nesinorejo kvepint,tai teko nupirkt vaikiskus.
Atsakyti
nerūpi maniškei tie kvepalai irnesakyk.gif turi du buteliukus vaikiškų kvepalų, bet taip ir dulka lentynoje smile.gif
Atsakyti
as savo dukrytem kolkas kvepaliuku neperka, kada pirksiu dar nezinau (jom 2 ir 4 metukai). mazoji alergiska kvapams, jeigu prisikvepines zmogus paima ja ant ranku, pradeda begt nosyte ax.gif
Atsakyti
Vaikams juk reikia megdzioti tevelius - jei as krema tepu, ir vaikui reikia, jei as lupas dazau - ir vaikui reikia, manyciau nereikia drausti, tik aisku, raudonai dazyt nereikia lupu, uztenka vazelino. Taip ir su kvepalais...
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2009 12 06, 17:29)
Vaikams juk reikia megdzioti tevelius - jei as krema tepu, ir vaikui reikia, jei as lupas dazau - ir vaikui reikia, manyciau nereikia drausti, tik aisku, raudonai dazyt nereikia lupu, uztenka vazelino. Taip ir su kvepalais...

drinks_cheers.gif mano dukrytė turi savo kvepaliukus, labai turi ir savo vazeliną lūpytėm, tik manęs ta vaikiška kosmetika nežavi, tai vazelinus mes perkam vaistinėj. Nepasikvėpinus ir nepasidažius lūpų iš namų keliauna tik į darželį, o pramogaut ar į svečius einant niekada nepamiršta biggrin.gif
Atsakyti