nesuprantu kam vaikui reikia kvepalu

nieko blogo nemanau apie juos,tik kam vaikui to reikia

Maniškis bernelis irgi kvėpinasi, ir dar lūpas pasidazo...
Savo vaikui leidziu naturaliu hidrolatu kvepintis. Naturalu, jei tinkama kvapa isrinkti, tai gal net ir naudinga, aisku jei tiketi, be to, ne arkli kainuoja... http://www.kvapunama...tai/hidrolatai/
Nemoku ideti nuorodos taip, kad neatrodytu kaip reklama. Gal moderatoriai pataisys...
Nemoku ideti nuorodos taip, kad neatrodytu kaip reklama. Gal moderatoriai pataisys...
QUOTE(e_ma @ 2007 01 28, 21:06)
Mielos moterys ir mamos, norečiau sužinoti Jūsų nuomonę apie kvapaliukus vaikams iki 3 metuku (Kvepaliukai yra be alkoholio, todel nedirgina vaiko odeles) 

kadangi mano sunus nepasikvepines jau nuo 2,5 neina is namu tai man tai aktualu, nes kitaip ima vyriskus kvepalus

Visai jau kuku, kokie dar kvepalai

mano mažasisi 2 metukų pyplys labai mėgsta kremukus kosmetikus ir kitokius dalykus iš šitos operos... o vyresnėlis abejingas tam.... bet prieš balių p[asikvepint abudu mėgsta
kol kas tėčio kvepalais, bet jau dairausi vaikiškų...

man tai irgi cia viskas visai normalu, vieniems normalu kai vaikas dantu nevalo ir atrodo nenormalios mamos kai leidzia kvepintis vaikams...
jei vaikas pats to nori , tai kas cia blogo....

as nematau nieko blogo, mano dukryte turi vazelina lupytem kramuka veiduj ir kevepaliukus .
viska kopijuoja ka pamato , o krema as jai kasdiena tepu lupytes irgi nes suskirsta, o kevpalius buna pamirsta bet jei papraso turim vaikiskus tai papurskiu, pati ju nepirkau bet gavom dovanu tad kodel ne
viska kopijuoja ka pamato , o krema as jai kasdiena tepu lupytes irgi nes suskirsta, o kevpalius buna pamirsta bet jei papraso turim vaikiskus tai papurskiu, pati ju nepirkau bet gavom dovanu tad kodel ne