Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai vaikams

nesuprantu kam vaikui reikia kvepalu g.gif
Atsakyti
nieko blogo nemanau apie juos,tik kam vaikui to reikia doh.gif
Atsakyti
pries iseinant i lauka ar kur nors i svecius mano bernelis irgi papraso ji pakvepinti, paskui sako teciu ir mamai reikia pasikvepinti. aisku kartais ir pamirsta, vienu metu buvo bumas uzejes jam.nematau cia nieko bloga.
Atsakyti
http://www.valentina.....BERRY EDT.jpg
Atsakyti
Maniškis bernelis irgi kvėpinasi, ir dar lūpas pasidazo...
Atsakyti
Savo vaikui leidziu naturaliu hidrolatu kvepintis. Naturalu, jei tinkama kvapa isrinkti, tai gal net ir naudinga, aisku jei tiketi, be to, ne arkli kainuoja... http://www.kvapunama...tai/hidrolatai/
Nemoku ideti nuorodos taip, kad neatrodytu kaip reklama. Gal moderatoriai pataisys...
Atsakyti
QUOTE(e_ma @ 2007 01 28, 21:06)
Mielos moterys ir mamos, norečiau sužinoti Jūsų nuomonę apie kvapaliukus vaikams iki 3 metuku (Kvepaliukai yra be alkoholio, todel nedirgina vaiko odeles)  bigsmile.gif

kadangi mano sunus nepasikvepines jau nuo 2,5 neina is namu tai man tai aktualu, nes kitaip ima vyriskus kvepalus smile.gif
Atsakyti
Visai jau kuku, kokie dar kvepalai blink.gif
Atsakyti
mano mažasisi 2 metukų pyplys labai mėgsta kremukus kosmetikus ir kitokius dalykus iš šitos operos... o vyresnėlis abejingas tam.... bet prieš balių p[asikvepint abudu mėgsta smile.gif kol kas tėčio kvepalais, bet jau dairausi vaikiškų... smile.gif
Atsakyti
man tai irgi cia viskas visai normalu, vieniems normalu kai vaikas dantu nevalo ir atrodo nenormalios mamos kai leidzia kvepintis vaikams... g.gif jei vaikas pats to nori , tai kas cia blogo....
Atsakyti
Nematau nieko blogo, jei nuo kokiu 5 metuku vaikas jau pasikvepina vaikiskais kvepalais, juk patinka tevelius kopijuoti, o mazesniems manau ne tik nebutina, bet ir zalinga gali buti. g.gif
Atsakyti
as nematau nieko blogo, mano dukryte turi vazelina lupytem kramuka veiduj ir kevepaliukus .
viska kopijuoja ka pamato , o krema as jai kasdiena tepu lupytes irgi nes suskirsta, o kevpalius buna pamirsta bet jei papraso turim vaikiskus tai papurskiu, pati ju nepirkau bet gavom dovanu tad kodel ne g.gif
Atsakyti