Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai vaikams

Visiška nesamonė pirkti tokiam pypliui kvepalus bigsmile.gif . Pripilkit į tuščią buteliuką vandenuko ir tegu purškaliojasi sau į sveikatą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abrakadabra @ 2007 01 31, 16:39)
Visiška nesamonė pirkti tokiam pypliui kvepalus bigsmile.gif . Pripilkit į tuščią buteliuką vandenuko ir tegu purškaliojasi sau į sveikatą biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat galvojau gal kokio vandenėlio pripilt ir tada atseit pakvėpinti mirksiukas.gif , nes irgi nelabai už kvepaliukus. Alia kur gi tau, neapgausi. Duok jam tėčio kvepalus ir viskas doh.gif Tai kaip tada daryti?
Tai pas mus dar ir su kremu doh.gif Nusiplauna rankutes ir kremo iš karto jam reikia pasitepti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika-amerika: 31 sausio 2007 - 15:51
[quote=Erika-amerika,2007 01 31, 16:49]
drinks_cheers.gif Aš taip pat galvojau gal kokio vandenėlio pripilt ir tada atseit pakvėpinti mirksiukas.gif , nes irgi nelabai už kvepaliukus. Alia kur gi tau, neapgausi. Duok jam tėčio kvepalus ir viskas doh.gif Tai kaip tada daryti?

Taigi 3-4 metukų vaikas nėra kvailiukas,gal dar ir žiopliukas,bet uoslę tai turi.Aš gal nenormali motina,bet kriminalo čia neįžvelgiu.Geriau vaikui įdiegti nuo mažens ,kad save prižiūrėti nėra blogai ar gėdinga.Pažiūrėkit aplink kiek prasmirdusių kūtvelų vaikšto(aš čia apie vyrus blush2.gif ,kuriems prakaito kvapas netrukdo gyventi)
Atsakyti
Na lai paauga dar biski rolleyes.gif
Atsakyti
Mano bernuzelis tai visada pries iseidamas nori pasikvepinti su tevo kvepalais... nugi prisiziurejo ir reikia, o siaip tai is << Body Shop>> g.gif atrodo, nuperku vanilino skonio purskala ir pakvepinu, vaiksto kvepedamas kaip sausainiukas ... ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(mamuks! @ 2007 02 01, 11:45)
Mano bernuzelis tai visada pries iseidamas nori pasikvepinti su tevo kvepalais... nugi prisiziurejo ir reikia, o siaip tai is << Body Shop>>  g.gif atrodo, nuperku vanilino skonio purskala ir pakvepinu, vaiksto kvepedamas kaip sausainiukas ...  ax.gif

labai ačiū,reiks nusipirkti kai būsim sostinėje.Anksčiau dar zaroje būdavo,tačiau mums tada dar neaktualu buvo
Atsakyti
Nematau jokio blogumo tame, kad vaikas pasikvėpins. Maniškės abi kvėpinasi nuo 2 metukų. ax.gif Pasipurškia ant marškinėlių truputį ir laimingos, ir skaniai kvepia(mylimi Witch ir Bratz kvepaliukai) smile.gif . Juolab, kad pilna produkcijos, kuri skirta vaikams. Ech, liberali aš mamytė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 01 29, 12:35)
Aha, kam reikalingi. Maniškiui tai labai reikalingi. Šiaip namie neprašo pakvėpinti, bet kai einam į lauką, tai kai pristos, papuršk jam ir viskas doh.gif  Mato kaip tėvelis ir mamytė kvėpinasi tai ir jam būtinai reikia biggrin.gif

kvailai nuskambejo tik neisizeisk mato kaip tevelis ar mamyte kvepinasi..... tai gal pamatis kaip ruko ar dar ka is suaugusiu pasaulio dalikus daro , nebedirginkit uosles vaikui ir taip tos tyros gamtos lauke narasi apart masinu ismetamo duju tai dar pripurskim visokiais s..... as pries tokias nesamones , manau eis i pirmaja klase tada ir gales kokiais vaikiskais biski pasimuzoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 01 29, 17:30)
Taigi vaikučiai ir taip labai kvepia wub.gif
Nereikia jokių kvepaliukų schmoll.gif

drinks_cheers.gif Tikrai, kam tie kvepalai???
Atsakyti
Neturiu nieko pries tokius L'Erbolario kvepaliukus vaikams. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Manau,kad dar nereikia tų kvepaliukų tokiem mažiukam mirksiukas.gif
Atsakyti
Dukra turi kvepalus Bratz.

Sunus kartais praso tev;tai jis papurskia savo Bossu
Atsakyti