Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai vaikams

blink.gif doh.gif Nu gal nuo kokiu 6metu tai suprantu,bet neanksciau... smile.gif
Atsakyti
mano Kudikis kvepia skniau nei bet koks pasaulio aromatas smile.gif
Atsakyti
lygint kvepalus ir alkoholi/tabaka nelabai logiska. nes juk ir suaugusiam nei tabako, nei alkoholio vartojimas sveikatos neprideda, tiktai gadina. o ir buti salia rukancio ar girto zmogaus nera malonu. tuo tarpu salia save priziurincio ir maloniai kvepiancio zmogaus buti yra malonu.
o kvepalu vaikams dabar pilna. kazkada i eurokos buvau uzejus, tai pilna ten visokiu ir su barbem, ir su bratzem, berniukams su betmenu ar dragonball. musu vaikystej tokio gerio nebuvo. net pavydas biski sueme.
Atsakyti
Man labai kvailai atrodo kai 1 metu berniukas kvepia vyriskais kvepalais slykstu , vaikai juk nesmirda nei prakaitu nei rukalais tai jus man pasakykit kam juos reikia kvepinti man tai nepriimtina fui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(e_ma @ 2007 01 28, 21:06)
Mielos moterys ir mamos, norečiau sužinoti Jūsų nuomonę apie kvapaliukus vaikams iki 3 metuku (Kvepaliukai yra be alkoholio, todel nedirgina vaiko odeles)  bigsmile.gif

As savo mergaitei nuperku is avon firmos tuos vaisinius , uoginius kuno purskiklius. Ji nori kvepintis, mane pamegzioja. biggrin.gif
Atsakyti
Mano merginos 5 ir 8 metų, bet jau kuris laikas turi savo vaikiškus kvepaliukus, kuriais pasikvėpina. Tikrai nematau nieko blogo.Anksciau, pries išeinant kur nors matydavo kaip as kvepindavausi, tai visada pristodavo, kad ir jas pakvepink, arba savarankiskai pasikvepindavo smile.gif Todėl nupirkau vaikiškus ir tegu kvepinasi kiek panorėję.Netgi dukros mokytoja liepe mergaites skatinti, kad prisiziurėtų save, turėtų kuprinėje veitrodėlį, šukytes, vazeliną ir sakė tikrai nieko prieš jei ir nagučiais palakuotais ateina, svarbu, kad tvarkingos mergytės būtų, kvepiančios, pasipuošusios, o ne kūtvėlos kokios, juodom panagėm, tad sakė nuo mažens geriau pratint, kad prižiūrėtų save ir išaugtų prisižiūrinčiom merginom.
Atsakyti
Na ne,kvepalu tai tikrai nereikia,nebent kremuko patepti veiduka,arba vaikiskas aliejukas,duagiau nieko.Vaikucio odele plonyte ir kvapni,nereikia terlioti kazkuom sintetisko schmoll.gif
Atsakyti
As turiu namie vaikiskus,bet tik sau naudoju,vaikais ir taip ismaudytas,su isskalbtais drabuziais skaniai kvepia,nors galit kada ir purkstelt skaniu vaikisku Bon Bonki biggrin.gif
Atsakyti
na mes dar tik metuku, bet turim kvepaliukus biggrin.gif biggrin.gif mociute nupirko biggrin.gif biggrin.gif bet istikruju nesikvepinam g.gif ir net nezinau kodel, gal as juos visai uzmirsus buvau biggrin.gif biggrin.gif

Seip mano angeliukas man visada kvepia.Pats maloniausias kvapas yra man mano vaiko 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano maziuka as po vonios ismasazuoju abrikosiniu aliejum, turinti maloniausia, svelnu abrikosu kvapa...bet dar jis per mazas savo norus man pasakyti.
Mes su vyru abu esame kvepalu manjakai, tai jei sunelis mus nores megdzioti irgi pasipurksti nupirksiu jam naturalu, be alkoholio kokio augalu aromata kad turetu "savo". Nieko cia kenksmingo as nematau taip darant.
Atsakyti
nesuprantu kam to reikia? pinigų neturit kur dėti? blink.gif
o gal vaikai smirdi? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(oxygen @ 2007 02 28, 11:54)
nesuprantu kam to reikia? pinigų neturit kur dėti?  blink.gif
o gal vaikai smirdi?  cool.gif

pilnai pritariu, tai gal ir tusa duoti,,,o yra visko, nes tai biznis
Atsakyti