Nupirkau ir as tuos kvepaliukus,taciau neradau aprasymo nuo kokio amziaus jie skirti.O kaip kazkur skaiciau apie kvapus,tai netgi visi tie 'Lenor' nerekomenduotini,drabuzeliai turi kvepeti svara.Pati skalbiu milteliais 'Bobas' kas ateina visada pasako,kad labai kvepia drabuzeliai.
QUOTE(e_ma @ 2007 01 28, 22:06)
Mielos moterys ir mamos, norečiau sužinoti Jūsų nuomonę apie kvapaliukus vaikams iki 3 metuku (Kvepaliukai yra be alkoholio, todel nedirgina vaiko odeles) 

nesamone, kam to reikia, jei lb nori ka vaikui nupirk tai gal geriau zaisla ar ruba
Kadangi mano mergyte vis prasydavo kad ja pakvepiciau su savais kvepalais, o kai to nepadariau karteli ji issikvepino mano visa kvepalu buteliuka, tai nutariau jai nupirkt vaikiskus. Ir labai patenkinta tiek ji, tiek as

mano vyresnėlis turi savo kvepalus, kurie skirti tik jam, siunčiausi iš JAV ir esu labai patenkinta gaiviu, neerzinančiu tokiu sakyčiau švaros kvapu, buteliukas nemažas ir turime jau daugiau nei pusmetį, jis pats nusprendžia kada jam reik pasikvepinti, ir mano džiaugsmui tai būna tik ypatingomis progomis,

Man tai pats maloniausias, pats nuostabiausias koks tik gali būti kvapas tas, kuriuo ir kvepia mano vaikas. Nekvėpintas
Juk pats vaikas savaime kvepia

nu, tikra nesamone kvepalai vaikams.
ispindejimas visiskas, nezino zmones ko ir prisigalvot+. kai as kvepinuosi ir atejusi mano mazyle papraso ja pakvepinti as tiesiog pridedu buteliuka prie jos kakliuko ir suvaidinu kad pakvepinau. ir ji laiminga nueina. o siaip tai tokius dalykus reikia laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
niekad nepirkau ,vaikas turi kvepeti svarumu o ne kvepalais

net ir nesugalvociau kvepalus pirkti

Maniske irgi pastoviai taikosi prisigretinti, kai issitraukiu kvepalu buteliuka
Dazniausiai apsieinam pasakymu, kad cia tik "suaugusioms tetoms"
Kvepalai vaikams gal ir nera blogai, bet man tai kazkaip asocijuojasi su ankstyvu vaiko ivedimu i suaugusiu pasauli (ypac mergaiciu) - septynmete nebegali iseiti is namu nepasikvepinusi, nepasidaziusi ir t,t,....(pazystu tokia...tiesa ji dar tortu nevalgo, nes nori buti mis Lietuva
)
aisku cia priklauso nuo to kaip pateiksi visa ta reikala....bet ko gero visokius kvepalus, dazus ir pan stengsiuos nukelti kuo toliau. Tegu kvepia kad ir marinuotais agurkeliais
bent kelis gyvenimo metus tegu negalvoja, kaip atrodo

Kvepalai vaikams gal ir nera blogai, bet man tai kazkaip asocijuojasi su ankstyvu vaiko ivedimu i suaugusiu pasauli (ypac mergaiciu) - septynmete nebegali iseiti is namu nepasikvepinusi, nepasidaziusi ir t,t,....(pazystu tokia...tiesa ji dar tortu nevalgo, nes nori buti mis Lietuva

aisku cia priklauso nuo to kaip pateiksi visa ta reikala....bet ko gero visokius kvepalus, dazus ir pan stengsiuos nukelti kuo toliau. Tegu kvepia kad ir marinuotais agurkeliais

QUOTE(litavkasam @ 2007 01 29, 17:30)
pritariu