mano dukryte turi kvepaliukus vaikiskus as cia nieko blogo nematau gi neprisipucia kasdien, o ypatingom progom

na ir manoji labai jau megzta kvepintis

nu mano bernelis irgi megsta pasikvepinti bet, tik kai mato kad as arba zmona kvepinasi. pats dar retai kada sugalvoja pasikvepinti.
Na mokykloj tai dar nieko, bet iki 3 metu tai geriau jau tegul kvepia pieneliu

Maniškė 4 metukų, bet jau nuo trijų kevpaliukus pati renkasi. Aš už, nes etetikos pojūtį, supratimą apie tai, kas dera ir kada, manau reikia pradėti ugdyti nuo tada, kai jau normaliai galima su vaikučiu susikalbėti. Tuomet ir vėliau bus lengviau, nes vaikas turės išsiugdęs savitą skonį. Todėl saviškei net drabužius leidžiu pačiai rinktis ir derinti.

Pirmą kart girdžiu apie kokius tai kvepaliukus vaikams. Na taip, mažiukai mėgsta mėgdžioti tėvelius, tai ir jie nori kvepėti. Bet nejau reik tenkint kiekvieną jų užgaidą
Vaikiukai ir taip labai kvepia, nereik jokių kvepalų
Papildyta:
paskui nuo tų kvapų prasidės visokie galvos skausmai ir pan.

Vaikiukai ir taip labai kvepia, nereik jokių kvepalų

Papildyta:
paskui nuo tų kvapų prasidės visokie galvos skausmai ir pan.
QUOTE(e_ma @ 2007 01 28, 21:06)
Mielos moterys ir mamos, norečiau sužinoti Jūsų nuomonę apie kvapaliukus vaikams iki 3 metuku (Kvepaliukai yra be alkoholio, todel nedirgina vaiko odeles) 

manau kad jie nereikalingi ,kuo veliau pardes kvepalais,dazais,balzamais naudotis tuo ilgiau isliks vaiku
Nu mano princesytė ir jau dabar turi savo kvepalus,tai kartais pasikvepina kai kur važiuojam,bet žiūriu kad jau ir mažajam, parūpo ypač kai tėvelis pasikvėpina.

Musus vikruolis taip pat smalsiai stebi kai mes kvepinames su MB,tai taip fainai praso kad ir ji biskuti pakvepintume
nors spec.jam nesiruosiu pirkti

O aš saviškei tai savo senų kvepalų buteliuką atidaviau, tai dabar "atseit"kvėpinasi kiekvieną kartą prieš išeidama iš namų
Jai matomai ne kiek kvapo reikia, kiek to proceso,pamėgdžiojimo, kaip tėveliai daro, tai tą jai ir suteikiau
O tikrais kvepalais vaikui kvėpintis- tai tikrai nematau absoliučiai jokio reikalo