Įkraunama...
Įkraunama...

Stambus kūdikis

cia kiek paskaitinejau mamu gimdziusiu jau po kels vaikus pasisakymu, tai ziuriu antra kart dazniausiai vaisius buna dar didesnis. kazin ar is tikruju taip buna daznai?? pagimdziau 3990g kleckiuka, bet nenoreciau, kad antras butu didesnis, nes ne taip jau lengva buvo ir toki isgimdyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mama monce @ 2007 05 13, 23:34)
cia kiek paskaitinejau mamu gimdziusiu jau po kels vaikus pasisakymu, tai ziuriu antra kart dazniausiai vaisius buna dar didesnis. kazin ar is tikruju taip buna daznai?? pagimdziau 3990g kleckiuka, bet nenoreciau, kad antras butu didesnis, nes ne taip jau lengva buvo ir toki isgimdyt  tongue.gif

Dazniausiai buna didesnis, bet nebutinai.
Atsakyti
QUOTE(Asta S. @ 2007 05 21, 06:42)
Dazniausiai buna didesnis, bet nebutinai.

drinks_cheers.gif mano mama gimde tris vaikus tai pirma buvo visai mazyte, antra ciut didesne, o trecia tokia kaip pirma mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmo vaikučio svoris - 4 450 gr, antrojo - 4 130 gr, trečiojo - 4 410 gr, vaikai gimė natūraliu būdu labai lengvai. Nėštumo metu nei vienas gydytojas, neužsiminė ir nereplikavo, kad per didelius užsiauginau. Pati buvau sunerimusi dėl jų svorio, bet paaiškino ir nuramino, kad mažesnis svoris bus tik ketvirtam ir t.t. vaikučiui gimus.
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2007 05 04, 14:54)
Kai man dare echoskopija 26savaite. Pamatavo vaikucio galva ji buvo 7.2 cm ( skersai,  jeigu neklystu  g.gif ) . Sako kad labai didele. O svoris buvo 1200g. Lenkia 9 dienas. Seip dar pridure, kad normalaus dydzio galva 40 savaite turi but 8 - 9 cm. O jeigu jau daugiau tai daro cezari. Cia man sake Antakalnio klinikoje. O kai dare echoskipija 20-21 savaites galva buvo 5.3 cm. Tai ir sako oho milzinuka nesioji. Taip kad paziuresim kaip bus su ta galva.  g.gif

O maniskio galvute jau likus kelioms savaitems iki gimdymo,buvo 10cm.Tai gimdant plyso gimdos kaklelis,o tarpviete kirpo.O gimdymo diena echoskopas rode 4100g leliu,o gime 3910g.
Atsakyti
QUOTE(mama monce @ 2007 05 13, 22:34)
cia kiek paskaitinejau mamu gimdziusiu jau po kels vaikus pasisakymu, tai ziuriu antra kart dazniausiai vaisius buna dar didesnis. kazin ar is tikruju taip buna daznai?? pagimdziau 3990g kleckiuka, bet nenoreciau, kad antras butu didesnis, nes ne taip jau lengva buvo ir toki isgimdyt  tongue.gif

Jo dazniausiai antras buna didesnis.Mano pirmas gime-4070g ir ugis-54cm.,o antras-4248g.o ugis57cm.Pirma gimdziau naturaliai,bet labai sunkiai,o antram leliui dare Cezari smile.gif
Atsakyti
Mane irgi pastoviai gasdina, kad vaikas stambus bus unsure.gif . As pati tai is mazu 160 ugio, vyras irgi vidutinis 180cm. O pagal pilvuko ismatavimus lenkiam pastoviai 3cm. Gine sake 25 savaite norma kai pilvo ilgis 18-24cm. Pas mane 27cm blush2.gif . Liepe nevalgyti salduminu, bulviu, makaronu, bandeliu... tai ka valgyti? vien darzoves su vaisiais blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mama monce @ 2007 05 13, 22:34)

Sveikutes 4u.gif

tikrai nebutinai taip buna, mano pirmoji gime 4 kg ir 56 cm, antroji 3,300 ir 54 cm. Pries pirma nestuma sveriau nuo 49 kg, ugis 172, gine gasdino kad pati nepagimdysiu schmoll.gif Pagimdziau, ir labai greitai, viso su saremiais 4 val.

Ir siuo metu mano didzioji labai auksta, jai 6,5, o jos ugis kaip 8 m. mergaites, tuo tarpu mazoji, net truputi mazesne uz bendraamzes.

Taigi noriu pasakyti, kad kalbant apie nestuma, leliukus, poto vaikucius greiztu taisykliu nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2007 11 28, 12:11)
. Liepe nevalgyti salduminu, bulviu, makaronu, bandeliu... tai ka valgyti? vien darzoves su vaisiais blink.gif ?

lotuliukas.gif man kai darė 30 sav tai vaikas svėrė 3,5kg doh.gif žodžiu atitiko 37 savaites... pagimdžiau 5144 cool.gif
vienos daktarės sakė kad nuo vitaminų.. kitos kad aš tipo labai daug priaugau lotuliukas.gif na taip.. važiavau gimdyt laaabai stora.. bet per nestuke.gif priaugau tik 11kg o ligoninėj palikau cielus 15 lotuliukas.gif ai o vitaminu visą nestuke.gif taip pat nenaudojau... o kitos priauga bilen kiek o vaikai maaaaaaaaaaaažiukai gimsta taip kad per daug drąsu teigti kad nuo maisto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2007 05 23, 13:14)
Pirmo vaikučio svoris - 4 450 gr, antrojo - 4 130 gr, trečiojo - 4 410 gr, vaikai gimė natūraliu būdu labai lengvai.  Nėštumo metu nei vienas gydytojas, neužsiminė ir nereplikavo, kad per didelius užsiauginau. Pati buvau sunerimusi dėl jų svorio, bet paaiškino ir nuramino, kad mažesnis svoris bus tik ketvirtam ir t.t.  vaikučiui gimus.

ir as ta pati girdejau, kad tik nuo ketvirto leliuko svoris mazeja... unsure.gif
Pirmasis mano gime 4240 g. 54 cm, antrasis 4940 g. 56 cm, siuo metu laukiuosi treciojo.... kazkaip BIJAU didelio leliuko, nors antraji pagimdziau daug lengviau ir gan greitai nei pirmaji...... Ir daktarais atrodo pasitikiu, nes ketinu pas ta pati gimdyt, ir kas tai gimdymas yra zinau, bet kazkodel va tokia baime yra ir nors tu ka unsure.gif
Svorio priaugau daug, jau 15 kg turiu (man 32 sav)
Su pirmaisiais priaugdavau irgi daug - gerokai virs 20 blush2.gif
Bet kazkodel galvoju kad geras mamos apetitas tik mamai daugiau kg dadeda, o ne vaikutis ju prikaupia 4u.gif man atrodo, kad tai daugiau paveldimumas 4u.gif
mano vyras pries gera 30 metu gime 5.1kg. Tuo metu gydytojai irgi sake kad bus dvynukai....
paziurejus i mane dabar irgi neatrodo kad vienas butu, arba galiunas kaip reikiant..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2007 11 28, 13:11)
Mane irgi pastoviai gasdina, kad vaikas stambus bus unsure.gif . As pati tai is mazu 160 ugio, vyras irgi vidutinis 180cm. O pagal pilvuko ismatavimus lenkiam pastoviai 3cm. Gine sake 25 savaite norma kai pilvo ilgis 18-24cm. Pas mane 27cm blush2.gif . Liepe nevalgyti salduminu, bulviu, makaronu, bandeliu... tai ka valgyti? vien darzoves su vaisiais blink.gif ?

as ta atklausiau visus 8 men lotuliukas.gif
pasedziu, galva palinksiu,isakstu,kol prieina pas gyd,kol istiria.
ir is gyd i valgykla mirksiukas.gif
buvo sunku paskutines 6sav, nes pilva nesiau (gimda prie pilvo)
tai 38 sav atsigulus ant nugaros pilvas buvo 127cm ax.gif
daugiau jokiu kitu su vaiko dydziu susijusiu nemalonumu nepatyriau. ir gimus labai stipri buvo thumbup.gif : jau ligoninej galva pakele, ir malesi, ir rengt nebijojau blush2.gif nes labiausiai bijojau aprengt leliuka, buvau susidejusi visus drabuzius, kad tik nereiketu per galva kist blush2.gif
mano puske pirma pasigimde 3.600, antra 3.400. taip, kad cia nerodiklis.
man aiskino, kad labiausiai priklauso nuo to, kurioje vietoje (ar prie dideles kraujagysles) prisitvirtina leliukas. jeigu jam maisto paduota normaliai ir labai normaliai, tai ir bus didelis.
zinoma genai irgi lemia.
as 38 sav gimiau 4.00,mano brangiausias sav pernesiotas 4.70 (ale dabar kaulu rinkinys doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 12 26, 01:31)
mano brangiausias sav pernesiotas 4.70 (ale dabar kaulu rinkinys  doh.gif )

MB irgi kaulu vyniotinis lotuliukas.gif Bet as pergyvenu ne del to kad jie druckiai bus, bet del to kad sunku gimdyt bus, na ir siaip zinau dickiu dziaugsmus unsure.gif Pampersiu perki nuo 5 kg, drabuziu kai kuriu neuzdedi nes netelpa - aisku cia niekuciai atrodo, bet kai 3 men kudikis sveria 9 kg ir tu ji nesioji nesioji tai kencia ir nugara... tiesa rankom gerai, toks nuolatinis "hantelis"
unsure.gif fitness4.gif
Atsakyti