Įkraunama...
Įkraunama...

Stambus kūdikis

QUOTE(Geneve @ 2008 04 10, 10:38)
normaliai visada reikia is ju nustatyto svorio atimti 300-500 gr.........
nestuke.gif

echo klysta tikrai .. tik va nebutinai atmti bet galima ir prideti + - 500 g wink.gif
Man likus 4 dienom iki gimdymo pgl echo nustate kad vaikiukas kazkur 4150 g. Galvojau jei -500 tai baika o jei + blink.gif Gime "mazius" 4630 g Nelabai tikiu kad per 4 ias dienas uzauginau 500 gramu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 16 balandžio 2008 - 22:12
QUOTE(julijajak @ 2008 04 16, 20:43)
Labas visoms! As cia naujoke, tikiuosi kad priimsit i savo tarpa ax.gif Mums 14 sav. ir 5 d. Siandien dariausi echo.ir susirupinau del leliaus svorio,nes visur raso kad tokio amziaus mazylis turi sverti apie 80gr. o maniskis net 122gr. ir nestuma nustate 5d.didesni nei pagal kitus,ankstesnius skaiciavimus! gydytoja nieko del svorio nesake, tik gryzus namo pamaciau skirtuma. Gal kam taip buvo? Ar cia nieko tokio?

Čia TIKRAI nieko tokio, patikėk... mirksiukas.gif

Apskritai, tai kol kas Tau nėra jokio reikalo sekti vaikiuko svorį, nes jis dar 1000kart keisis - tai būdamas mažesnis pagal normas, tai didesnis...
Jei dėl tokių dalykų pergyvensi, tai nestuke.gif bus Tau kančia ir vienas didelis pergyvenimas...

Taigi tikrai dėl nieko nesijaudink, valgyk normaliai ir augink į sveikatą savo stebuklėlį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2008 04 15, 09:20)

Tiesa as ir manau, kad tai paveldima, nes vyro tetis gime virs 5 kg.

P.S. Pati labai smulkute esu.

Tai va, mano vyro tetis irgi virs 5 kg gime, o mano vyras anksciau laiko kokiu menesiu, bet jau 3.800 buvo!!! Oj bijau doh.gif . Dabar man jau 37 savaite o pilvas dar nenusileidzia, galvoju gal jie kai didesni buna jiems sunkaiu isistatyti? Nes jau nera nei kur valgyti nei kur kvepuoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo_nika @ 2008 04 17, 10:13)
Čia TIKRAI nieko tokio, patikėk...  mirksiukas.gif

Apskritai, tai kol kas Tau nėra jokio reikalo sekti vaikiuko svorį, nes jis dar 1000kart keisis - tai būdamas mažesnis pagal normas, tai didesnis...
Jei dėl tokių dalykų pergyvensi, tai  nestuke.gif  bus Tau kančia ir vienas didelis pergyvenimas...

Taigi tikrai dėl nieko nesijaudink, valgyk normaliai ir augink į sveikatą savo stebuklėlį  drinks_cheers.gif

Aciu uz nuraminima ir palaikyma! Bet vis tiek pergyveni del kleckiuko,kad tik jam ten pilvelyje gerai butu! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo_nika @ 2008 04 15, 11:49)
Mano gydytoja irgi mane gąsdina, kad vaikiukas savo išmatavimais yra 2 savaitėm didesnis ir kad gims virš 4 kg, bet aš kažkaip nelabai tikiu, kad įmanoma iš anksto tai numatyti...  ax.gif

Nežinau pagal ką jie ten matuoja,bet kai liko 3 dienos iki gimdymo,gydytoja pasakė,kad vaikelis gims maždaug 4200 gal ir daugiau.Visą nėštumą ji lenkė 2 savaitėm visas normas.O gimė 4300gr ir 57 cm.
Atsakyti
Mums gyditoja sake kad irgi vaikelis bus nemazas,bet kokio svorio nepasake,tai stengiuosi negalvoti apie tai,kaip bus taip,vistiek ar pati pagimdysiu,ar cezary padarys,nes jai pradesi nerimauti,tai bereikalo tik nervus gadinsiesi,o naudos tikrai nebus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2008 04 20, 20:17)
Mums gyditoja sake kad irgi vaikelis bus nemazas,bet kokio svorio nepasake,tai stengiuosi negalvoti apie tai,kaip bus taip,vistiek ar pati pagimdysiu,ar cezary padarys,nes jai pradesi nerimauti,tai bereikalo tik nervus gadinsiesi,o naudos tikrai nebus. schmoll.gif

Tikrai, geriau negavot drinks_cheers.gif
nes galu gale samones galia vistiek nepriversi kakliuko iki 20 cm atsidaryti doh.gif Buna kad medikai apsirinka, arba cia paskaicius supratau kad plysimai nuo to nepriklauso, galima ir nemenka kudikeli lengvai pagimdyti o su mazu privargti... Laikykites mamytes 4u.gif
Atsakyti
na mano mergytė irgi visą nėštumą pagal echo buvo didesnė pora savaičių, 35 sav. svere 2800 g, likus dviem dienom iki gimdymo echo rode 4380g, o gime 5610g bigsmile.gif vat ir pasitikek echo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2008 04 21, 08:31)
Tikrai, geriau negavot  drinks_cheers.gif
nes galu gale samones galia vistiek nepriversi kakliuko iki 20 cm atsidaryti  doh.gif  Buna kad medikai apsirinka, arba cia paskaicius supratau kad plysimai nuo to nepriklauso, galima ir nemenka kudikeli lengvai pagimdyti o su mazu privargti... Laikykites mamytes  4u.gif

Sveikutes, mano mazius gime 4200, pati pries pastodama tesveriau 55 kg (ugis 178 cm), zodziu nelabai daug manes buvo. Leliu visada echo rodydavo apie 5 dienas didesni, bet as del to nelabai sukau galvos, nors visi aplinkui gazdino, kad pati nepagimdysiu, kad plysiu ir pan. O as paimiau ir pati pagimdziau, nesklandumu buvo, bet ne del to, kad vaikiukas didelis schmoll.gif Svarbiausia, kad visai neplysau thumbup.gif O va drauge pagimde 3600 sunu, tai taip plyso, kad net su narkoze siuvo blink.gif Svarbu nenusiteikit sunkiam gimdymui, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,ketvirtad buvau pas gyd ir pilvo apimtis turejo buti 38cm,o buvo 39cm,tai savaite sumazejo,nes priestai budavo 2 savaitem perdaug.Ziuresim kaip bus,ar tikrai jau tokia didele mano panele bus.
Atsakyti
Labas. o pas mano vyro sese tai buvo bajeris pries 8 metus pagimde ji mergaite ji svere 4.300 tai kai pastojo antra karta labai pergyveno kad vaikas bus labai didelis pries gimdyma (tai buvo pries 3 metus) nuejo i eho ir jai pasake kad berniukas apie 4kg kad tai normalu nes ir ji ir vaiko tevelis nemazi. ji ramiai nuejo namo nesigule i lygonine nes viskas kaip ir gerai. Kai atejo laikas gimdyt jei pasake kad vaikas yra perdydelis bet jau cezario pjuvi daryt pervelu ir ji pati pagimde MERGAITE 5600gramu i 64 cm. va taip vilniaus gimdymo namai dare eho:))))) poto aisku del tos klaidos vaikelis menesi gulejo ligoninei del patirtu traumu nes buvo su galvyte negerai tai daktarai sake kad bus invalidas kad ji bus stambi ir daug tures su sveikata problemu ir kad ta galvyte skaudes bet dabar vaikui 3metai ji normali mergaite viskas normalizavosi ir ji tik aukstesne negu visi 3meciai bet grazi ir jei per 3metus 2kartus sirgo gripu ir is darzelio atnese vejarupius smile.gif paliginus su mano mergaite kuri gime 3600 jie beveik vienodi:))))))
Atsakyti
Na mums jau 35 sav ir kita sav eisim ziureti echo, tada pasakys tiksliau, bet kai ziurejom 31 sav musu grazuole jau svere 2,00kg 4u.gif biggrin.gif tokia nemaza :)dviem savaitem didesne nei bendraamziai. sake gydytoja, pavalgiusi 4u.gif niu mamyte rupinasi ir nieko cia nepadarysi, bet kazkaip nesuku galvos del to, kokio dydzio gims smile.gif svarbu, kad tik sveika.
Atsakyti