Įkraunama...
Įkraunama...

Dovilė

labai gražus vardas 4u.gif

QUOTE(Elemire @ 2007 03 29, 23:33)
man tai nieko vardas, tik negražus jo variantas kaunietišku tarimu - Dovylė.

na nežinau, Kaune gyvenau 23 metus, nei vienas kaunietis mano trijų draugių Dovilių nėra pavadinęs Dovyle blink.gif schmoll.gif Kaune negirdėtas man toks akcentas schmoll.gif
Va link Kėdainių, Panevėžio bigsmile.gif Pasijuto - DovYlė, JanYna, ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 30 kovo 2007 - 08:48
normalus vardas ir prisikabinti prie ko nera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(augute @ 2007 02 03, 23:38)
Gražus vardas,tik kad tų dovilių labai jau daug

Mano vardas Dovile ir visada buvau juo patenkinta thumbup.gif o kad ju labai daug tai nesutikciau, nes bent jau as tai niekad nesusiduriau su tokiu pat,nebent per tv pamatai.ne taip kaip Kristinu va tu tai gal 10 pazystu lotuliukas.gif
vardas tikrai grazus 4u.gif
Atsakyti
Gražus vardas
Atsakyti
as irgi uz sita varda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 03 30, 08:47)
labai gražus vardas 4u.gif
na nežinau, Kaune gyvenau 23 metus, nei vienas kaunietis mano trijų draugių Dovilių nėra pavadinęs Dovyle blink.gif  schmoll.gif Kaune negirdėtas man toks akcentas schmoll.gif
Va link Kėdainių, Panevėžio bigsmile.gif Pasijuto - DovYlė, JanYna, ir t.t. doh.gif

hmm na mes kompanijoj kažkaip turėjom kelias merginas, kurios labai balses ilgindavo tai gal nuo jų nusižiūrėjo. g.gif Bet kad jos ne nuo Kėdainių ar Panevėžio buvo, lygtais kaunietės, tik kalbėdamos tai "sniaukrodavo" labai. g.gif
Atsakyti
Gražus,žinomas,bet gan retas vardas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamytukas @ 2007 03 30, 15:35)
Gražus,žinomas,bet gan retas vardas thumbup.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Visai nieko. Bet toks,nieko ypatingo.
Atsakyti
Man patinka. Ir reikšmė - "dovanojanti viltį" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 29, 11:09)
na normalus paprastas vardas,cia jau skonio reikalas kaip sakoma smile.gif as savo vaikui neduociau,turiu kitus variantus,bet siaip jokiu neigiamu emociju nekelia ir gana iprastas,pazystu bent keturias Doviles smile.gif beje visos tamsiaplaukes biggrin.gif

Taip, normalus vardas mirksiukas.gif As Dovile pazistu tik viena, bet visiska 'baltapuke'... bigsmile.gif

p.s. Beja anglakalbej salyje labai idomiai tariamas sitas vardas - [Dovail] lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 31 kovo 2007 - 04:33
vardas kaip vardas, senu musu geru laiku taip sakant....
Atsakyti