Įkraunama...
Įkraunama...

Dovilė

QUOTE(Pinke @ 2007 01 29, 13:05)
Norėtųsi mamyčių paklausti kaip jums vardas Dovilė  4u.gif

is tikro tai paprastas, neissiskiriantis vardukas 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2007 04 08, 18:33)
Aš irgi Dovilė.....bet dokumentuose...Dovilija.... thumbup.gif

Nieko čia šaunaus.. unsure.gif nu tokie visokie Dovilija ir t.t., labai primena Egliją doh.gif Išsidirbinėjimas iš vardo unsure.gif
Atsakyti
Aš kiek pažystu Dovilių- visos storos, man net asociacija su vardu susidarė tokia. bet matyt tai sutapimas smile.gif
Atsakyti
Vardas kaip vardas- man visai nieko... Vieną Dovilę žinau tik... Nestora- graži mergina...
Atsakyti
na as irgi dovile. vardas man visai patinka ir tinka. ir jo reiksme artima mano dusiai, ir tai kad jis lietuviskas labai vertinu. del pravardziavimo tai vienu metu klasiokai buvo pasigave "dovile - debile", bet as i tai paziurejau su humoru, del to ir neprilipo smile.gif o draugai kartais varda trumpina iki dove. pagal vardu zodyna - tai yra taisyklingas trumpinimas. man geriau pilnas vardas, tai draugai dazniausiai taip ir vadina, nebent labai skubam ir siaip pasaukia dove. kiek pastebejau, tai doviles yra energingos, spontaniskos ir plepios. bent jau as su tokiom susiduriau smile.gif
Atsakyti
na as tik viena dovile pazinojau ir jinai visai schmoll.gif buvo.. todel ir vardas man nepatinka
Atsakyti
QUOTE(dowyle @ 2007 04 11, 20:44)
na as irgi dovile. vardas man visai patinka ir tinka. ir jo reiksme artima mano dusiai, ir tai kad jis lietuviskas labai vertinu. del pravardziavimo tai vienu metu klasiokai buvo pasigave "dovile - debile", bet as i tai paziurejau su humoru, del to ir neprilipo smile.gif  o draugai kartais varda trumpina iki dove. pagal vardu zodyna - tai yra taisyklingas trumpinimas. man geriau pilnas vardas, tai draugai dazniausiai taip ir vadina, nebent labai skubam ir siaip pasaukia dove. kiek pastebejau, tai doviles yra energingos, spontaniskos ir plepios. bent jau as su tokiom susiduriau smile.gif

surasei visas mano mintis smile.gif as taip pat dovile ir mane pravardziuodavo taip pat, ir trumpino taip pat. kai buvau jaunesne, tai man tas tardas nelabai patiko, bet dabar kitokio ir nenoreciau thumbup.gif o dar kai mano uosviai mane vadina dovilka arba dovilicka, nes jie rusakalbiai, man laaabai maloniai ir svelniai skamba wub.gif o draugai uzsienieciai taria dovil taip pat labai minkstai o ir l, tai dauguma draugiu net pavydi, jog jie taip graziai mano varda istaria, nors tikrai nelengvai smile.gif doh.gif
savo vardu esu patenkinta.
ir aplamai, nebuna negraziu vardu!! atskiras vardas- atskira asmenybe, ne vardai mus puosia, o mes vardus.
sekmes renkant savo angeleliams! wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinke @ 2007 01 29, 10:05)
Norėtųsi mamyčių paklausti kaip jums vardas Dovilė  4u.gif

neblogai skamba ax.gif
Atsakyti
pats graziausias is visu vardu! wub.gif wub.gif wub.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na, maniskio nieks netrumpino niekad, bande kazkada kieme i dovke trumpint, bet pasakiau kad nepatinka ir tuo uzsibaige:)
Atsakyti
Man tai nelabai. mastau.gif
Atsakyti
as irgi dovile, siaip vardas nieko, bet visi dovka vadina, kiek pamenu nuo veikystes, net mama ir dabar kartais pavadina smile.gif
Atsakyti