QUOTE(dowyle @ 2007 04 11, 20:44)
na as irgi dovile. vardas man visai patinka ir tinka. ir jo reiksme artima mano dusiai, ir tai kad jis lietuviskas labai vertinu. del pravardziavimo tai vienu metu klasiokai buvo pasigave "dovile - debile", bet as i tai paziurejau su humoru, del to ir neprilipo

o draugai kartais varda trumpina iki dove. pagal vardu zodyna - tai yra taisyklingas trumpinimas. man geriau pilnas vardas, tai draugai dazniausiai taip ir vadina, nebent labai skubam ir siaip pasaukia dove. kiek pastebejau, tai doviles yra energingos, spontaniskos ir plepios. bent jau as su tokiom susiduriau
surasei visas mano mintis

as taip pat dovile ir mane pravardziuodavo taip pat, ir trumpino taip pat. kai buvau jaunesne, tai man tas tardas nelabai patiko, bet dabar kitokio ir nenoreciau

o dar kai mano uosviai mane vadina dovilka arba dovilicka, nes jie rusakalbiai, man laaabai maloniai ir svelniai skamba

o draugai uzsienieciai taria dovil taip pat labai minkstai o ir l, tai dauguma draugiu net pavydi, jog jie taip graziai mano varda istaria, nors tikrai nelengvai
savo vardu esu patenkinta.
ir aplamai, nebuna negraziu vardu!! atskiras vardas- atskira asmenybe, ne vardai mus puosia, o mes vardus.
sekmes renkant savo angeleliams!