Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves filmuosim patys

o as dar galvoju... Jei priimtume prielaida, kad filmavimo kokybe, jei filmuoja ne operatorius, yra prastesne, tai gal ir sutikciau, kad verta jiems moketi didziulius pinigus uz filmavima. Taciau kas paneigs, kad sirdziai daug mielesnis bus darbelis, kuri pasidarei pati kelias naktis nemiegodama? Ir nesvarbu, kad jis "profesionalui" bus visiskas s..., bet ji dariusiam zmogui bus pats geriausias ir graziausias smile.gif
Atsakyti
negalvokit, kad operatoriai tik vestuves filmuoja ir kad jiems baisu mirksiukas.gif bet man savotiskas pats jusu poziuris smile.gif
Suprantu, kad tai yra didelis jusu hobis, kad jus jau daug patirties sukaupete, iranga isigijote ir t.t. Tai sveikintina. Betgi bandote itikinti zmones, kad jie su muiline kamera ir neaiksu kokia montazo programa padarys kazka tooookio bigsmile.gif
Tarkim, mano zmonike, gali pasiuti man kelnes, padaryti geliu buketa, paruosti gurmaniska patiekala ir t.t. Jinai gali filmuoti, ir gan neblogai doh.gif ir net koki klipa sumontuoti gali tongue.gif Ir fotografuoja graziai bigsmile.gif Ismokiau rolleyes.gif
Bet per vestuves ji man kostiumo nesiuvo, stalu nedenge, puoksciu nekomponavo ir nefilmavo. Ir drauges vestuvese ji nefilmavo, nes yra kas tai daro geriau, ane mirksiukas.gif Aisku uz atitinkama kaina tongue.gif

As irgi daug ka galiu, tarkim, nusidazyti sienas, plytelemis issikloti vonia, susiremontuoti savo auto, gal net nama susimuryti ir pan. Bet man i galva nesauna namo muryti, nors as ir galiu, ir moku, ir rezultatas gal nieko butu g.gif

Betgi tam yra profai. As esu savo darbo profas, megstu ta darba, uz ji gaunu babkes. Ir kai man reikia plyteles issikloti, as samdau profa ir moku jam babkes. Nes man nepatinka kreivos siules ir pan. Be to, as nesiruosiu investuoti ir isigyti visu imanomu irankiu pvz. savo auto remontui ar pan. Neatsiperka ta investicija, be to, vieta uzima.

Nusibodo man biski, atia mergaites. jauciuosi issisakes sioj temoj. Sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(bim bam bam @ 2008 02 15, 14:19)

drinks_cheers.gif dekoju uz nuomone mirksiukas.gif Visokiu ju reikia ir labai saunu, kad zmones jas issako.

Papildyta:
QUOTE(paliulaite @ 2008 02 15, 14:18)
o as dar galvoju... Jei priimtume prielaida, kad filmavimo kokybe, jei filmuoja ne operatorius, yra prastesne, tai gal ir sutikciau, kad verta jiems moketi didziulius pinigus uz filmavima. Taciau kas paneigs, kad sirdziai daug mielesnis bus darbelis, kuri pasidarei pati kelias naktis nemiegodama? Ir nesvarbu, kad jis "profesionalui" bus visiskas s..., bet ji dariusiam zmogui bus pats geriausias ir graziausias smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Na,pamenu,kai laukeme pusseseres vestuviu vaizdajuostes (tuo laiku dar vaizdajuostemis buvo) biggrin.gif Laukeme baisiausiai, nakti pasiimti vaziavome i kita miesta, o paziureje, likome nesuprate blink.gif Samdytas buvo tikrai geras operatorius,bet pusseseres vestuves nufilmavo i pievas doh.gif sumontuotas vel nei siaip,nei taip doh.gif
O musu atveju tai buvome pirmame plane mes - jaunieji, palyda.Nebuvo prifilmuota beleko schmoll.gif Tad ir montuoti buvo gan sunku,kada viskas svarbu,viskas sauniai nufilmuota ir kirpti beveik nera ka. Trukstamus gamtos vaizdus mes nufilmavome jau po sventes ir niekas net nepastebi,kad cia kazkas ideta is kitos dienos, zinome tik mes tongue.gif biggrin.gif
Tad nevisada jau tas profas sugeba padaryti darba gerai, o pinigai sumoketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 15, 16:02)
Zinoma ir pigu thumbup.gif Kam mesti pinigus i bala lotuliukas.gif

O muzikantus jus uzsakinesite? O gal ir grosite patys? lotuliukas.gif
Cia aisku kekvieno asmeniskas reikalas, bet pasakisiu is karto - nieko gero tikrai is jusu sumanimo neiseis cool.gif O operatoriai tikrai ne liks be darbo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smeliukas: 15 vasario 2008 - 14:45
QUOTE(smeliukas @ 2008 02 15, 14:42)
O muzikamtus jus uzsakinesite? O gal ir grosite patys? lotuliukas.gif
Cia aisku kekvieno asmeniskas reikalas, bet pasakisiu is karto - nieko gero tikrai is jusu sumanimo neiseis cool.gif O operatoriai tikrai ne liks be darbo biggrin.gif

lotuliukas.gif siaip mes jau pusmetis kaip susituoke mirksiukas.gif Susimontave filmuka jau seniai esame ir ji perziurejo visi sveciai ir draugai,nei vienas nepasake,jog filmas prastas,atvirksciai,puse negalejo patiketi,jog susimontave patys esame smile.gif
Taigi is to tikrai isejo geras filmukas, o operatoriai, deja, liko be darbo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bim bam bam @ 2008 02 15, 14:55)
jeigu jus neskiriat kameros uz 1000 litu nuo kameros uz 10000 litu ir nematote nufilmuotos kokybes skirtumo, tai aisku filmuokites vestuves PATYS!!!! ir montuokites patys!!! Nes jums ir taip gerai doh.gif Tiesiog jusu gero filmuko kartele  zemai nuleista, keliate mazus reikalavimus, tuom viskas ir pasakyta.
Patiems filmuotis yra labai pigu, pigiau tikrai nerasite niekur drinks_cheers.gif

Nelabai suprantu tokio pratrukusio pykcio. Tokiu budu sau reklamos tikrai nepasidarysi. Sauktukus dek specializuotuose skelbimu skiltyse, bet ne cia.
Ir siaip savo vestuviu filmuotos medziagos nesiruosiame pristatineti per filmu festivali, o pasilikti kaip atsiminima ir tiek. Nors jei kalbant apie kokybe, nera ji jau tokia prasta.
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 15, 16:46)
Taigi is to tikrai isejo geras filmukas, o operatoriai, deja, liko be darbo lotuliukas.gif

... isejo geras megejiskas filmukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bim bam bam @ 2008 02 15, 15:19)
negalvokit, kad operatoriai tik vestuves filmuoja ir kad jiems baisu  mirksiukas.gif bet man savotiskas pats jusu poziuris smile.gif
Suprantu, kad tai yra didelis jusu hobis, kad jus jau daug patirties sukaupete, iranga isigijote ir t.t. Tai sveikintina. Betgi bandote itikinti zmones, kad jie su muiline kamera ir neaiksu kokia montazo programa padarys kazka tooookio bigsmile.gif
Tarkim, mano zmonike, gali pasiuti man kelnes, padaryti geliu buketa, paruosti gurmaniska patiekala ir t.t. Jinai gali filmuoti, ir gan neblogai doh.gif ir net koki klipa sumontuoti gali tongue.gif Ir fotografuoja graziai bigsmile.gif Ismokiau rolleyes.gif
Bet per vestuves ji man kostiumo nesiuvo, stalu nedenge, puoksciu nekomponavo ir nefilmavo. Ir drauges vestuvese ji nefilmavo, nes yra kas tai daro geriau, ane mirksiukas.gif Aisku uz atitinkama kaina tongue.gif

As irgi daug ka galiu, tarkim, nusidazyti sienas, plytelemis issikloti vonia, susiremontuoti savo auto, gal net nama susimuryti ir pan. Bet man i galva nesauna namo muryti, nors as ir galiu, ir moku, ir rezultatas gal nieko butu g.gif 

Betgi tam yra profai. As esu savo darbo profas, megstu ta darba, uz ji gaunu babkes. Ir kai man reikia plyteles issikloti, as samdau profa ir moku jam babkes. Nes man nepatinka kreivos siules ir pan. Be to, as nesiruosiu investuoti ir isigyti visu imanomu irankiu pvz. savo auto remontui ar pan. Neatsiperka ta investicija, be to, vieta uzima.

Klausyk, tu profe, tai dirbk tu savo darba, niekas is taves tavo gabumu neatims. Visada atsiras zmoniu, kurie pasirinks tave "profa", taciau bus tokiu, kurie nores tai padaryti patys. Ir ko cia taip ardaisi, geriau eik filmuot, nes gali ir klientus praganyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smeliukas @ 2008 02 15, 14:56)
... isejo geras megejiskas filmukas biggrin.gif

lotuliukas.gif as pastebejau tendencija, kad i sia temele eina operatoriai ir agituoja nefilmuoti patiems, kad nefilmukai , o s... gausis,bet jau toki juoka visa tai kelia siaubas lotuliukas.gif
Jei,kurios svarsto samdyti ar ne "profa", parasykit man i AZ, susitarsime ir parodysime savo filmuka. Manau, kad tada operatoriai tikrai liks be darbo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo activ: 15 vasario 2008 - 15:04
QUOTE(activ @ 2008 02 15, 17:03)
lotuliukas.gif as pastebejau tendencija, kad i sia temele eina operatoriai ir agituoja nefilmuoti patiems, kad nefilmukai , o s... gausis,bet jau toki juoka visa tai kelia siaubas lotuliukas.gif
Jei,kurios svarsto samdyti ar ne "profa", parasykit man i AZ, susitarsime ir  parodysime savo filmuka. Manau, kad tada operatoriai tikrai liks be darbo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jeigu iseina neblogai filmuoti, tai gal jau laikas uzsiimti siuo verslu,
bet tai ne reike kad iseis ir kitems, neklaidink zmuoniu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(smeliukas @ 2008 02 15, 15:19)
Jeigu iseina neblogai filmuoti, tai gal jau laikas uzsiimti siuo verslu,
bet tai ne reike kad iseis ir kitems, neklaidink zmuoniu tongue.gif

blink.gif as ir neklaidinu, kiekvieno teise rinktis. Zmones cia susirenka ne 6m,kad patys nesuprastu ka jiems pasirinkti g.gif
O verslo is to daryti niekas neplanuoja. Zinoma draugams, seimai kazka sumontuoti be problemu ax.gif rolleyes.gif
Aisku jau krikstynoms ir kitoms progoms mums operatoriu paslaugu nebereikes ir del to beprotiskai dziugu.
O siaip as operatoriu darbu kazkokiais stebuklingais nelaikau, nes as ten stebuklingo nieko nematau, ko pats nesugebetum susimontuoti.
Vienintelis "orklis" padaro filmus thumbup.gif Ziuri filma ir nesinori,kad pasibaigtu. Eiliniams operatoriams dar toli iki to tongue.gif biggrin.gif Tad reklama sioje temeleje nepades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 11, 23:08)
schmoll.gif jeigu kazkam 1600lt nepinigai,tai as nuosirdziai pavydziu wub.gif  thumbup.gif
Kainuoja ir labai daug,tik turi norima varianta mirksiukas.gif

activ, taigi jūs jau esat profė thumbup.gif turit įrangą, programas, sugebėjimus, patirtį, šaunuolė doh.gif kiek žinau, 1600 lt geros reputacijos operatoriui tikrai "ne pinigas" mirksiukas.gif Tik įsivaizduokit: šeštadienį pafilmavot, sekmadienį pamiegojot, pirmadienį sumontavot ir turit bent 2000 lt. Gal tikrai verta pamąstyti apie profilio keitimą....
Atsakyti