Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves filmuosim patys

QUOTE(activ @ 2008 02 15, 20:09)
lotuliukas.gif atsiprasau,bet cia toli grazu iki grozio lotuliukas.gif bent man tai neina ziureti tokiu nesamoniu...

ten ypač "veža" praskrendančios plastmasinės rožės, deformuotų angelų figūros ir šiaip visokios ekrano šiukšlės, atsiprašau doh.gif
tai ir sakau, mėgėjas profui nelygus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dublis2 @ 2008 02 15, 18:14)
ten ypač "veža" praskrendančios plastmasinės rožės, deformuotų angelų figūros ir šiaip visokios ekrano šiukšlės, atsiprašau doh.gif  
tai ir sakau, mėgėjas profui nelygus  mirksiukas.gif

g.gif atsiprasau,bet as jusu nesupratau. Ikelete "profo" filma ir tipo cia grazu turetu buti ar kaip? g.gif Kodel tokiais ikeltais siaubais gadinate "profu" varda blink.gif ?
Megejas man tas,kuris nesusikuria internetiniu svetainiu,nefilmuoja uz pinigelius,nesireklamuoja supermamose ir t.t. O filmavimas tik hobis. Na,bet gal cia tik as taip suprantu megeja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo activ: 15 vasario 2008 - 18:23
QUOTE(activ @ 2008 02 15, 20:22)
g.gif atsiprasau,bet as jusu nesupratau. Ikelete "profo" filma ir tipo cia grazu turetu buti ar kaip? g.gif Kodel tokiais ikeltais siaubais gadinate "profu" varda blink.gif ?

todėl, kad tokie "profai" man siaubą kelia blink.gif ir aš jų vardo negadinu, jie patys gadinasi. O aš esu interesantė ir bijočiau užsirauti ant tokio "aso" unsure.gif man reikia tikro profo paslaugų+normalios kainos.
Arba jau geriau savas mėgėjiškas variantas, už kurį jūs čia taip agituojate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dublis2 @ 2008 02 15, 18:28)
Arba jau geriau savas mėgėjiškas variantas, už kurį jūs čia taip agituojate mirksiukas.gif

doh.gif agituoju, nu nesuprantu to pasakymo nors tu ka. Bandau tema atgaivinti, padiskutuoti, o kaip sakiau, renkasi visi, ka nori 4u.gif Arba patys filmuoja ir pasidaro savo norima filma, arba samdo tokius, kur filmuka ikelete, arba samdo tikrus profus ir sumoka 2000lt rolleyes.gif
Agitacija butu,jeigu filmuotoju temoje atejusi rekauciau: ei, zmones, nesamdykite operatoriu, filmuokite vestuves patys mirksiukas.gif
Taip, tuomet tai agitacija, o cia diskusija, kadangi tokia temele smile.gif
Atsakyti
Mes siaip irgi planavom filmuotis patys, kazkieno butume prase. Bet gavosi taip, kad nebrangiai radome filmuotoja, ir filmai jo patiko, tai apsigalvojom:). O siaip as labiau vertinciau nuotraukas, nes sutinku, kad filmu nelabai kas ziuri. Gal bus idomu tik vaikam parodyti smile.gif
O kai filmuotojas ima 4000, o fotogagrafas 3000, tai atleiskit, bet as su tokiom kainom nesutinku ir drisciau teigti, kad cia visiska nesamone tiek moketi.
Papildyta:
Mergaites, dar pamirsau paklausti, gal kas zino, kas atlieka daina, kuri yra 3 klipuke (antireklamuoto www.videomax.lt) smile.gif. Man ji tokia grazi, kad as pasileidziu ir klausau tik ta melodija... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 02 16, 11:40)
Mes siaip irgi planavom filmuotis patys, kazkieno butume prase. Bet gavosi taip, kad nebrangiai radome filmuotoja, ir filmai jo patiko, tai apsigalvojom:). O siaip as labiau vertinciau nuotraukas, nes sutinku, kad filmu nelabai kas ziuri. Gal bus idomu tik vaikam parodyti smile.gif
O kai filmuotojas ima 4000, o fotogagrafas 3000, tai atleiskit, bet as su tokiom kainom nesutinku ir drisciau teigti, kad cia visiska nesamone tiek moketi.
Papildyta:
Mergaites, dar pamirsau paklausti, gal kas zino, kas atlieka daina, kuri yra 3 klipuke (antireklamuoto www.videomax.lt) smile.gif. Man ji tokia grazi, kad as pasileidziu ir klausau tik ta melodija... smile.gif

Savo vestuvėms radome profesionalų filmuotoją ir kaina jo nedidelė buvo.Mokėjome 800 litų.Ir tikrai nesigailime, kad nesamdėmė už 2000litų.Už 800 litų padarė filmą įdomų, gerą ir savrbiausia, kad patiko mums, jauniesiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 15, 21:21)
doh.gif agituoju, nu nesuprantu to pasakymo nors tu ka. Bandau tema atgaivinti, padiskutuoti, o kaip sakiau, renkasi visi, ka nori 4u.gif Arba patys filmuoja ir pasidaro savo norima filma, arba samdo tokius, kur filmuka ikelete, arba samdo tikrus profus ir sumoka 2000lt rolleyes.gif
Agitacija butu,jeigu filmuotoju temoje atejusi rekauciau: ei, zmones, nesamdykite operatoriu, filmuokite vestuves patys mirksiukas.gif
Taip, tuomet tai agitacija, o cia diskusija, kadangi tokia temele smile.gif

Tarptautinių žodžių žodyne agitacijos reikšmė aiškinama taip:
Agitacija -1.Veikla, kuria siekiama suburti bendraminčius kokiam nors tikslui
2.skleidimas kokių nors idėjų, principų, norint ką nors įtikinti. biggrin.gif
Tad ,manau, yra dublis2 žodžiuose tiesos biggrin.gif
Atsakyti
jau kai kuriais atvejais geriau patiems filmuotis, nes mes mokejom 900lt ir kaip i s.....
kur patys filmavomes papildomai daug geriau gavosi, taip kad...
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2008 02 17, 19:38)
Tarptautinių  žodžių  žodyne  agitacijos  reikšmė  aiškinama  taip:
Agitacija -1.Veikla, kuria  siekiama  suburti  bendraminčius  kokiam  nors  tikslui
2.skleidimas  kokių  nors  idėjų, principų, norint  ką  nors  įtikinti. biggrin.gif
Tad  ,manau,  yra    dublis2  žodžiuose  tiesos biggrin.gif

Na,jeigu kiekvienos temos ikurejos agitantes,tai jau sorry biggrin.gif
Jeigu si tema nepatinka,prasome cia daugiau neuzsukti mirksiukas.gif Prievartos nera tongue.gif
Atsakyti
tai kad sunku diskutuoti, kai prie zodziu kimbate, o esmes neziurite rolleyes.gif Kuo jums uzkliuvo zodis "agituoti", nesuprantu unsure.gif jei nepatinka "agituoti", galima sakyti, kad jus sia tema propaguojate, garsinate, afisuojate, reklamuojate, trimituojate, viesinate ir t.t. , ar ne mirksiukas.gif Man rods, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi doh.gif Ir tebus taika pasaulyje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dublis2 @ 2008 02 18, 18:08)
tai kad sunku diskutuoti, kai prie zodziu kimbate, o esmes neziurite  rolleyes.gif Kuo jums uzkliuvo zodis "agituoti", nesuprantu unsure.gif jei nepatinka "agituoti", galima sakyti, kad jus sia tema propaguojate, garsinate, afisuojate, reklamuojate, trimituojate, viesinate ir t.t. , ar ne mirksiukas.gif

lotuliukas.gif tai ne mirksiukas.gif
Man tai is esmes nei silta, nei salta, kad zmones samdosi operatorius, jeigu tik jiems gerai, tai man dar geriau. Gaila, kad mazuma cia pasisako i tema rolleyes.gif Labiau noretusi isgirsti tu zmoniu pasisakymu, kurie nesamde operatoriaus, tada ir zodzio agituoti nereiketu rasineti, bei propaguojate, garsinate, afisuojate, reklamuojate, trimituojate, viesinate ir t.t. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na, jei temos seimininke imasi cenzuros, nieko nepadarysi doh.gif tik vargu kas benores cia uzsukti ir jausis labai welcome bye1.gif bye1.gif
Atsakyti