Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės ir pirktinės košelės

QUOTE(A-Lika @ 2007 06 24, 12:59)
ax.gif aš tai savo kliackui duodu šiltą  smile.gif

Aš ir galvoju, kad duosiu šiltą, pasitikslinau, dabar ramiau 4u.gif
Atsakyti
aš tik už namines, buvo, tarpas, kad valgė pirktines, bet dabar ne, tik naminės karaliauja thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif gal pasirodysiu visiska tundra ,bet man su tom pirktinem nesiseka verysad.gif jau dvi savaites kaip valgom Milupa ryziu-kukuruzu kose,bet niekaip nenutaikau padaryti ja normalios konsistencijos blush2.gif atrodo va padariau lyg normaliai kol sumaitinu dali ji jau buna vos ne pieno skystumo doh.gif taip sau nuotaika buvau sugadinus ne viena karta.sakiau uzbaigsiu ir tikrai nebepirksiu Milupos.darau viska kaip parasyta aisku maisau mazesni kieki nes mano tiek nesuvalgo bet blyn doh.gif blink.gif o su Hipp visai kitaip normaliai verysad.gif o virti paciai laiko neuztenka kai pabunda kleckas ir as su juo kol isvirciau neislaikytu jam nervai schmoll.gif
Atsakyti
as manau, kad jei yra savas darzas arba galimybe darzoves pirkti ekologisku produktu parduotuvese- geriau virti paciai, bet kitu atveju- pirkti, ir tai, geros firmos. Pieniskas koseles irgi galima virti paciai.
Atsakyti
maniske pirktiniu ir nebevlgo schmoll.gif spjauna,viska verduosi pati bigsmile.gif aisku turiu ir pirktines koses greitai paruosiamos exstra atveju
Atsakyti
QUOTE(Agnyte... @ 2007 01 29, 16:09)
labukas, mamos. noriu pasitarti. mums jau atėjo metas pradėti rimtai valgyti košeles ir visus tuos kitus gardumynus, tik vis svarstau ir nenusprendžiu, kas geriau-naminės košelės ir pirktinės? tik nepulkit manęs visos nulinčiuoti, tuoj pasakysiu, kodėl. pati visad galvojau, kad virsiu tas košytes pati ir sąžiningai žaisiu, nes vis pačios ruošta-sveika ir skanu, gi, maniau, padarysiu taip, kaip pridera ir mano dukrytė gaus visa, kas geriausia. tačiau artėjant tam momentui ėmiau galvoti, kas geriau. vis tik pirktinės košytės turėtų būt paruoštos pagal visas normas ir labai griežtai prižiūrimos.o ką mes galime pasiūlyti pačios?gi daržovės, kurias perkame parduotuvėse ar net ir turguj, ir prisotintos chemikalų ir visų kitų brudų... gi vėlgi nežinome, ką perkame ir ką mums ikiš... tad kas gi geriau? g.gif  blink.gif

as visokiu kruopu koseles duodu pirktines, bet darzovienes ir mesa duodu tik pacios virta
Atsakyti
QUOTE(belosneska @ 2007 06 28, 12:58)
o virti paciai laiko neuztenka kai pabunda kleckas ir as su juo kol isvirciau neislaikytu jam nervai schmoll.gif

Nu, nežinau, dribsnių košės verda max. 5 min., o Nordic avižiniai tik 1 min., tai ne ką ilgiau užtrunka, nei tos tirpios sumakalavimas. Vis tiek vandenį reikia virti, ta plius pora minučių neturėtų būti jau tokia problema. O ir natūraliau, ir pigiau išeina mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mergytei kažkaip vienodai - pirktinė ta košė ar mano virta. Pati verdu, kai turiu laiko. Jei tenka kur nors eiti, tai paruošiu "fast food". Tik nuo naminių košių geriau svoris auga.

Dėl dribsnių, tai jie man kažkaip nelabai natūraliai atrodo. Jei verdu, tai iš neskaldytų kruopų. Pliupinu jas beveik valandą, balinu karvytės pienuku, po to trinu per tinklelį arba plaku mikseriu, pagardinu sviestuku, kartais - kokia tyrele. Esu virusi ir iš Maxima dribsnių. Skonis skiriasi (kalbu apie avižas, nes kitų dribsnių neviriau).

Šiaip leliukams dabar galima gauti neblogo dalykėlio - lietuviškų ekologiškų kruopyčių (ryžiai tik iš kitur "atkeliavę). Paruošiami gana greitai. Tik mano vaikeliui įspūdžio nepadrė - jai vis tiek skaniau mano virtos kruopienės arba ta tikroji leliukų "plastmasė" (Milupos 7 grūdų dribsniai).

Daržovienes irgi stengiuosi virti pati. Mėsytę perku turguje. Dažniausiai jautieną ir kalakutieną (Klaipėdoje yra žinomas toks kalakutininkas Baltuonis, tai iš jo). Bet turiu ir Hipp konservų pasidėjusi - jei ilgiau užsibūtumėme lauke ar dėl kitų priežasčių negalėčiau paruošti.
Atsakyti
Maniškis valgo tik mano virtas ir kruopų ir daržovių košes, yra valgęs ir pirktinių, kai važiavom i kelionę, bet šiaip tai aš už namines ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Verdu pati, nes nuo pirktinės morkų košes, visas kakis ryškiai oranžinis doh.gif
Atsakyti
Mums irgi - jei valgo tyrelę, tai kakis oranžinis, jei iš tokių pačių produktų išverdu pati košytę - kakis toks rusvas, normalus.
Atsakyti
aš tik už namines košytes, nes kiek bandžiau pirktinių mažylei nė viena netiko...
Atsakyti