QUOTE(Swychek @ 2014 08 02, 13:09)
Sveikos keliautojos.
Keliu sia temele i virsu ir tikiuosi kad nors kazkas man pagelbes. Labai daug geru patarimu gavau cia keliaudama i Tailanda, todel tikiuosi pagalbos planuojant ir kita savo kelione. Pirma mintis sovusi i galba buvo keliauti i Vietnama. Taciau veliau pasvarscius pagalvojau prijungti ir Kambodza. Visu pirma norejau pasiklausti tu, kas buvo Tailande, ar Vietnamas su Kambodza nenusileidzia savo groziu ir ispudingumu Tailandui. Aisku, salys skirtingos ir savotiskos kiekviena savaip. Mane labiausiai zavi gamtos grozis, ryziu laukai, kriokliai, kalnai ir panasus dalykai. Tailande lankemes kalnuose, ryziu laukuose, mateme krioklius, sventyklas Ayutthayoj, na ir zinoma nenusakomo grozio papludimius. Kiek ziurinejausi Vietnamo ir Kambodzos nuotraukas, Angkor Wat panasu i Ayutthaya, pats Vietnamas - labai apgriuves, su komunizmo pedsakais. Kaip manot, ar idomu/verta cia apsilankyti? Ar nebus taip, kad nuvaziuoji ir jautiesi lyg budamas kokiam Lietuvos kaime?

(Zinoma, nesu tokia, kuria zavi tarkim prabanga kazkokia, supermodernus miestai, taciau galbut labiau vertetu vaziuoti i koki Tibeta/Kinija/Filipinus, kur tos tokios ispudingos gamtos pagal nuotraukas sprendziant yra zymiai daugiau. Labai lauksiu Jusu nuomoniu ir patarimu
Angkor Wat - privalomas pamatyti, grozis nerealus. Tik jei tureciau galimybe - rinkciausi ne pati karsciausia meta, kuomet viskas iskepe, zole geltona....
Vietname butina pamatyt Halong Bay ilanka, Sappa.
Aisku tokios vandens zalumos kaip andamanuose nerasit, maistas irgi mano nuomone so so, nera net ko lygint su Tailandu.