Įkraunama...
Įkraunama...

„Komisaras Reksas“

QUOTE(Shiduh @ 2007 02 09, 18:26)
nu va alexas dingo sad.gif(( ir tas dar vienas policininkas:((( ir tikrai sitie du jau dabar mane nervina:((( o ta serija apie svingerius atsimenu, bet kad man tas veikejas nepasirode panasus i alexa...

kad šiandien ryte dar buvo mastau.gif
Atsakyti
REKSAS mano sunaus megstamiausias filmas tik isgirsta muzika is kiti kambario leke saukdamas au-au au-au tai taip ir ziurim kiekviena ryta thumbup.gif
Atsakyti
Mano šuo kai išgirsta šito filmo melodiją, tai iškart pribėga ir loja loja loja žiūrėdamas į ekraną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 02 09, 18:26)
nu va alexas dingo sad.gif(( ir tas dar vienas policininkas:((( ir tikrai sitie du jau dabar mane nervina sad.gif

taip ir nepaaiškino kur dingo, tik kai skambino gi tas storuliukas pasakė jis nebedirba čia verysad.gif , o aš dar anksčiau žiūrėdama galvojau g.gif , kad praleidau seriją su paaiškinimu, pasirodo ne schmoll.gif . Dingo ir tiek ax.gif .
Atsakyti
Tėtis mano nepraleidžia šio serialo nei vienos serijos biggrin.gif kažko kabina jį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vytule @ 2007 02 10, 15:22)
taip ir nepaaiškino kur dingo, tik kai skambino gi tas storuliukas pasakė jis nebedirba čia  verysad.gif , o aš dar anksčiau žiūrėdama galvojau  g.gif , kad praleidau seriją su paaiškinimu, pasirodo ne  schmoll.gif . Dingo ir tiek  ax.gif .

nu, nesąmonė ir tiek, išsisėmė filmas rolleyes.gif dabar tie du iš viso ni v tiemų schmoll.gif filmas vadinasi Komisaras Reksas, o dabar Reksas kažkaip į antrą planą išstumtas labai jau liko, nebesinori kažkaip žiūrėti ir aktoriai visai be charizmų schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Patinka man šis serialas thumbup.gif Kol namie sedėjau tai sąžiningai žiūrėdavau, jei jau žinau kad ryte nematysiu tai vakare pažiūrėdavau biggrin.gif Labai faini ir Richardas ir Alexas, o šitie du tai schmoll.gif Ar dar nepripratau prie ju , nežinau.. Ir vis galvą laužiau kur dingo ALexas su Bjoku... Dėl to ir temelės čia ieškoti pradėjau biggrin.gif Pasirodo nieko nepražiopsojau nes nieks neaišku.. doh.gif
Atsakyti
Tai išeitų, kad tas šuo visą policijos poskyrį pergyvens tongue.gif Mozerį nušovė kažkoks pusprotis, dingo Brandneris su Bjorku kažkur, dabar ta porelė.. Bet lygtai ta porele ir užsibaigia serialas g.gif

žiūrėjau seriją apie deimantus. Nu ką galiu pasakyti.. Vargsta tie vokiečių policininkai hihihi.gif Taigi lietuviai šaukia vydamiesi: STOK, rusai gal šaukia STOI, o va vokiečiai: STEHEN BLEIBEN.
Kol tokią frazę ištarsi, tai gali ir oro pritrūkti, ir nusikaltėlis pabėgti.

ir dar apie vokiečių tortus hihihi.gif pasirodo, tą Markui skirtą tortą Reksas nešė gatve, nešė stogais, ir dar ant šono paverstą, o kai pabaigoje ta Nelke atidengė tortą, tai dėžutėj buvo apvalus, gražių gražiausias šokoladu glaistytas tortas bigsmile.gif Tai iš ko jis pagamintas, tada kyla klausimas, jeigu tiek kratomas, nesusimaigė? ir dar tas plastikinis kaspinas ant šokolado glaisto blink.gif
Atsakyti
nebeliko tų pažaidimų su sumuštiniais blink.gif

kažko nebepatinka man, trūksta kažko. Anie aktoriai buvo faini, jumoro buvo, o dabar schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 02 23, 15:47)
nebeliko tų pažaidimų su sumuštiniais  blink.gif

matyt, vietinis Mcdonald nutarė nebesidaryt daugiau reklamos. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 02 23, 11:35)
Tai išeitų, kad tas šuo visą policijos poskyrį pergyvens tongue.gif  Mozerį nušovė kažkoks pusprotis, dingo Brandneris su Bjorku kažkur, dabar ta porelė.. Bet lygtai ta porele ir užsibaigia serialas g.gif

žiūrėjau seriją apie deimantus. Nu ką galiu pasakyti.. Vargsta tie vokiečių policininkai hihihi.gif  Taigi lietuviai šaukia vydamiesi: STOK, rusai gal šaukia STOI, o va vokiečiai: STEHEN BLEIBEN.
Kol tokią frazę ištarsi, tai gali ir oro pritrūkti, ir nusikaltėlis pabėgti.

ir dar apie vokiečių tortus hihihi.gif pasirodo, tą Markui skirtą tortą Reksas nešė gatve, nešė stogais, ir dar ant šono paverstą, o kai pabaigoje ta Nelke atidengė tortą, tai dėžutėj buvo apvalus, gražių gražiausias šokoladu glaistytas tortas bigsmile.gif Tai iš ko jis pagamintas, tada kyla klausimas, jeigu tiek kratomas, nesusimaigė? ir dar tas plastikinis kaspinas ant šokolado glaisto blink.gif

ai nu baik ax.gif jei taip analizuot, tai prie kiekvieno dalyko žemėje galima prikibti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 02 23, 16:50)
matyt, vietinis Mcdonald nutarė nebesidaryt daugiau reklamos. tongue.gif

bet tai gi patį serialo gerumą užraukė unsure.gif
Atsakyti