Įkraunama...
Įkraunama...

„Komisaras Reksas“

ziurejau, ziuriu ir ziuresiu si seriala cool.gif nes jis man patika.o ypac patinka suo reksas ir personazai.esu macius visas serijas ir jau dabar ziuredama serija galiu pasakyti kas bus nusikaltelis. smile.gif ir si seriala ziuriu kiekviena karta kai rodo ir turiu laiko ji paziureti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhibuokle: 18 kovo 2008 - 22:44
Jei ka domintu labiau, tai www.reksas.tk yra lietuviska oficiali Komisaro Rekso svetaine ir forumas, visokiu idomybiu galima paskaityt 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
ooo blink.gif čia tai naujiena thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Aš pati jau daygybę kartų žiūrėjau serialą smile.gif . Nuostabus thumbup.gif . Dabar žiūrim su dukryte. Tik bėda, kai baigiasi serija ji graudžiai verkia,kad Reksas ba ba lotuliukas.gif .
Atsakyti
paskutiniu metu pradejau ziureti. Visai patinka smile.gif
Atsakyti
as irgi neseniai pradejau ziureti, ir visai patiko thumbup.gif , dabar nebepraleidziu ne vienos serijos tongue.gif
Atsakyti
thumbup.gif Žiūriu kiekvieną rytą thumbup.gif Prieš keletą metų buvau didelė gerbėja thumbup.gif O dabar irgi nepatingiu užstatyti žadintuvo devintai wink.gif Ale kartais patingiu atsikelti devintai laugh.gif
Atsakyti
SAunus serialas biggrin.gif Tik pastaruoju metu pradejau nebeziet 4u.gif
Atsakyti
O aš dar iki po šiolei žiūriu mūsų visažinį Reksą, nors ir serijos matytos thumb_yello.gif
Atsakyti
žiūriu reksas idomu,patinka,zavi...
visada rytais keltis bandau del rekso,kartais pramiegu tai labai pykstu ant saves
Atsakyti
oi kokia tema ohmy.gif
kodėl anksičua nemačiau doh.gif

esu šio filmo fanė smile.gif
kas dieną rytais pakartojimus žiūriu smile.gif
dauguma serijų matytos, bet yra ko ir nemačiusi smile.gif
Reksas gudruolis, gražuolis šuo smile.gif
mano vaikai svaigsta jį pamatę wub.gif
Papildyta:
mačiau tik 1 nuotraukytę smile.gif
tad įdėsiu pasigrožėti

Atsakyti