Įkraunama...
Įkraunama...

„Komisaras Reksas“

sveikos 4u.gif gal kas žinot ar yra šio serialo serijų parsisiųst iš kur nors?ne visada turiu laiko pažiūrėt ir niekaip nematau pirmos serijos kaip pasirodo Aleksas verysad.gif
Atsakyti
Iki 1998 metų vaidino du vokiečių aviganiai: Santo vom Haus Zieglmayer (ryškus patinas) ir Soko vom Haus Zieglmayer (šviesesnis, smulkesnis patinas). Nuo 1998 Soko pakeitė Redth Buttler, Santą nežinau koks šuo.
Trenerė Teresa Ann Miller smile.gif
Santo vom Haus Zieglmayer gimė 1991-06-01, mirė 2003 m.
http://www.pedigreed...gree/43710.html

Atsakyti
Labai įdomus. thumbup.gif Nors serijos matytos,įdomu pažiūrėti įdomias serijas.
Atsakyti
QUOTE(Ademara @ 2007 01 30, 11:45)
sveikos  4u.gif taigi, ar žiūrite šį serialą? radau temą apie Muchtarą, bet apie Reksą - ne  sad.gif man šis serialas - pats nerealiausias iš visų šiuo metu rodomų thumbup.gif o kaip jums?

Ir man patinka, bet kad taip dažnai keičia pagrindinį aktorių, kuris vaidina Rekso šeimininką, tai nelabai patinka. Kodėl taip daro?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 06 15, 19:14)
Ir man patinka, bet kad taip dažnai keičia pagrindinį aktorių, kuris vaidina Rekso šeimininką, tai nelabai patinka. Kodėl taip daro?

Kai vienas akoorius atsisako vaidinti, keičia kitu. Tokia ta paslaptis. Tiesa gi ir Rekso vaidmens atlikėjas - keičiasi.
Atsakyti
dabartiniai aktoriai man gadina seriala, labiausiai patiko pirmos serijos
Atsakyti
Sveiki, per LT kanalą jau rodo naujausią Komisaras Reksas sezoną. Bet pastebėjau, kad jis jau italų, nebe vokiečių.
g.gif Vis tiek labai norėčiau parsisiųsti naująjį sezoną..gal kas žinote iš kur būtų galima? ar bent online pažiūrėti? 4u.gif
Atsakyti
Pats GERIAUSIAS serialas ir niekas niekada jo nepakeis. Kadangi žiūrėjau nuo pat pradžių, nepraleisdama nė vienos serijos, tai keičiasi Rekso šeimininkai. Man labiausiai patiko šis Reksiuko šeimininkas:
ir kaip vyras iš išvaizdos, charakterio ir kaip aktorius ir t.t 4u.gif
user posted image

Labai, labai mėgstu detektyvinius serialus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 17, 21:57)
Pats GERIAUSIAS serialas ir niekas niekada jo nepakeis. Kadangi žiūrėjau nuo pat pradžių, nepraleisdama nė vienos serijos, tai keičiasi Rekso šeimininkai. Man labiausiai patiko šis Reksiuko šeimininkas:
ir kaip vyras iš išvaizdos, charakterio ir kaip aktorius ir t.t  4u.gif
user posted image
Labai, labai mėgstu detektyvinius serialus.  thumbup.gif

Keičiasi ir tie Reksiukai smile.gif
Atsakyti
Ot vat nepastebėjau, kad keistųsi. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 17, 22:57)
ir kaip vyras iš išvaizdos, charakterio ir kaip aktorius ir t.t  4u.gif
user posted image
Labai, labai mėgstu detektyvinius serialus.  thumbup.gif

Nemirtingas duetas thumbup.gif Man šitas šeimininkas labiausiai patiko
Atsakyti
Man su šituo šeimininku labiausiai patiko
user posted image
Atsakyti