Įkraunama...
Įkraunama...

„Komisaras Reksas“

Be to,muzika man labai patinka.
Negaliu vis sulaukti,naujos serijos.
Itališkas Reksas nepatiko.
Visgi,man labiausiai Niki ir Markas. wub.gif
Atsakyti
niekada nei filmu, nei serialo neziuejau, tik pamatau, kad rodo, iskart perjungiu, nezinau net del ko, nepatinka man, schmoll.gif nes toks juk ir buvo klausimas ax.gif
Atsakyti
Šaindien filme nebuvo Niki.
Ir taip jau,serijos baiginėjas.
Kaip gaila.
Tikiuos rytoj Niki bus. cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Nu,tikrai,nebėr Niki cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Vajė,vėl itališkas Reksas. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Noriu suzinoti kodel pasikeite Rekso seimininkas Markas? verysad.gif Ir is kur atsirado tas italas, a? g.gif
Atsakyti
Jis grįžo wub.gif
Komisaras Reksas wub.gif
Richardas wub.gif
Vėliau bus Markas wub.gif
Dar vėliau porelė wub.gif
Nuo pirmos serijos vėl rodo Reksą. Jau savaitė per ltv 19.30. Nepraleidžiu nė vienos serijos doh.gif . ar yra daugiau žiūrinčių? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2009 06 12, 10:14)
Jis grįžo  wub.gif
Komisaras Reksas  wub.gif
Richardas  wub.gif
Vėliau bus Markas  wub.gif
Dar vėliau porelė  wub.gif
Nuo pirmos serijos vėl rodo Reksą. Jau savaitė per ltv 19.30. Nepraleidžiu nė vienos serijos  doh.gif . ar yra daugiau žiūrinčių?  wub.gif

Beveik yra. Va sesija baigsis ir bus "vakarai su Reksu". thumbup.gif Tik velnias, kad beveik visas serijas jau pamenu, kitą kartą kai kartos jau mintinai visas žinosiu doh.gif
Atsakyti
Nebeturi ka LTV rodyti, vel visa vasara varys tuos pacius serialus . Kad ir ta pati komisara Reksa, jau kartoja n-taji karta, visos serijos zinomos mintinai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilga2 @ 2009 06 12, 18:43)
Nebeturi ka LTV rodyti, vel visa vasara varys tuos pacius serialus . Kad ir ta pati komisara Reksa, jau kartoja n-taji karta, visos serijos zinomos mintinai schmoll.gif

Na, taip nebeturi, bet geriau, kai detektyvus ar "lostus" rodo, o ne kokių nesveikų meksikietiškų ar rusiškų muilo operų prisipirkę ratu suka doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2009 06 13, 13:27)
Na, taip nebeturi, bet geriau, kai detektyvus ar "lostus" rodo, o ne kokių nesveikų meksikietiškų ar rusiškų muilo operų prisipirkę ratu suka doh.gif  cool.gif

na, na, apie meksikietiskus serialus atsargiau. O ka veiktu musu bobutes-mociutes-pensininkes, jei tik neliktu tu "asaru pakalniu", turbut piketus prie televiziju surengtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2009 06 12, 19:14)
Beveik yra. Va sesija baigsis ir bus "vakarai su Reksu".  thumbup.gif Tik velnias, kad beveik visas serijas jau pamenu, kitą kartą kai kartos jau mintinai visas žinosiu doh.gif

Valio vis dėlto kažkas žiūri 4u.gif Man ir tas pats jau žinau kas žudikai ir veiksmas vyksta ir dėl ko žudoma, bet man neatsibosta. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(F=ma @ 2009 06 13, 13:27)
Na, taip nebeturi, bet geriau, kai detektyvus ar "lostus" rodo, o ne kokių nesveikų meksikietiškų ar rusiškų muilo operų prisipirkę ratu suka doh.gif  cool.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilga2 @ 2009 06 13, 15:29)
na, na, apie meksikietiskus serialus atsargiau. O ka veiktu musu bobutes-mociutes-pensininkes, jei tik neliktu tu "asaru pakalniu", turbut piketus prie televiziju surengtu lotuliukas.gif

Kiek pastebėjau tai daugumai bobučių Reksas labiau patinka už ašarų pakalnes biggrin.gif
Tegul piketus rengia, proga išeit su vienmetėm susitik, televizija naujų muilo operų užpirks ir turės ką toliau veik biggrin.gif
Atsakyti