Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

labas šiandien pasiėmiau tyrimus kuriuos dariausi 3 c.d
FSH - 4,31
LH - 8,06
kaip suprantu tai santykis blogas. Trečiadieni einu pas savo gyd. jau truputi sisinervinau schmoll.gif
su pirmu leliuku nebuvo jokių problemų dėl pastojimo.
Labai liūdna schmoll.gif
Atsakyti
Cia as vel,

noreciau isitikinti ar man ivyko O. Kuria DPO reiketu pasitikrinti 5, 7 ar 10? Siandien lyg 5? Ir ka dar be prolaktino reiketu patikrinti?

Aciukas
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 03 20, 08:02)
Cia as vel,

noreciau isitikinti ar man ivyko O. Kuria DPO reiketu pasitikrinti 5, 7 ar 10? Siandien lyg 5? Ir ka dar be prolaktino reiketu patikrinti?

Aciukas

Kad ivyko O tau reikia pasidaryti progesterono tyrima ir 19-21 c.d. smile.gif ,o prolaktino tyrimo net nereikia tirti.Ar tu cia pati nusprendei ar tau gyd. liepe? g.gif
Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, jei tavo ciklas ilgesnis, tai reik darytis vėliau nei 19-21 c.d. aš darydavaus po 25, tada tik rodydavo.
Atsakyti
QUOTE(zorske @ 2007 03 20, 09:24)
Kad ivyko O tau reikia pasidaryti progesterono tyrima ir 19-21 c.d. smile.gif ,o prolaktino tyrimo net nereikia tirti.Ar tu cia pati nusprendei ar tau gyd. liepe?  g.gif
Sekmes!  4u.gif

tada tik progesterona. Cia as pati ziuriu, nes noriu bent zinoti, jog ta O vyksta pas mane. Aciuks

QUOTE(Aga @ 2007 03 20, 09:38)
Tiesa, jei tavo ciklas ilgesnis, tai reik darytis vėliau nei 19-21 c.d. aš darydavaus po 25, tada tik rodydavo.

tada gal ryt reiks pasidaryti ir paziuret, jei dar nebus pagal tyrima O, tai manau kita savaite tiks irgi pakartojimas, nes pas mane ciklas vidutiniskai 40 dienu buna ax.gif

Dekui
O kazin kiek kainuoja sitas tyrimas bent apytiksliai?
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 03 20, 19:20)
tada tik progesterona. Cia as pati ziuriu, nes noriu bent zinoti, jog ta O vyksta pas mane. Aciuks
tada gal ryt reiks pasidaryti ir paziuret, jei dar nebus pagal tyrima O, tai manau kita savaite tiks irgi pakartojimas, nes pas mane ciklas vidutiniskai 40 dienu buna ax.gif

Dekui
O kazin kiek kainuoja sitas tyrimas bent apytiksliai?

apie 30 Lt. as irgi savarankiskai nusprendziau dar karta pasiziureti progesterona, nes man atrodo kai pries 3 d dare tyrimus, kaip tik buvo O g.gif
ziuriu, kad mes jau pacios praktiskai gydytojos-tik vat, beda- be diplomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2007 03 20, 19:27)
apie 30 Lt. as irgi savarankiskai nusprendziau dar karta pasiziureti progesterona, nes man atrodo kai pries 3 d dare tyrimus, kaip tik buvo O  g.gif
ziuriu, kad mes jau pacios praktiskai gydytojos-tik vat, beda- be diplomu biggrin.gif

Dekui. Na is tikruju tai jei pinigelu kiek gali leisti tokiems tyrimukams, tai tik geriau. As pavz. kai pasidariau 3 CD visus tyrimukus ir jie buvo geri labai ramiai gyvenu si cikla, tai jei dar ir O vyksta, galesiu ramiai planuot dar koki pusmeti. Bet gal tiek neprireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 03 20, 22:23)
Dekui. Na is tikruju tai jei pinigelu kiek gali leisti tokiems tyrimukams, tai tik geriau. As pavz. kai pasidariau 3 CD visus tyrimukus ir jie buvo geri labai ramiai gyvenu si cikla, tai jei dar ir O vyksta, galesiu ramiai planuot dar koki pusmeti. Bet gal tiek neprireiks mirksiukas.gif

tikiuosi, kad neprireix. a kokius tyrimus dareisi 3CD? Man gydytoja sake, kad jei per pora men neuzkibsiu- turesiu vartoti skatinancius O. ir man tai l.keistai nuskambejo. man atrodo, kad reikia padaryti kuo daugiau tyrimu, kad isitikint jog beda butent ta. g.gif
o tu vartoji kokius nors vaistukus?
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2007 03 20, 22:52)
tikiuosi, kad neprireix. a kokius tyrimus dareisi 3CD? Man gydytoja sake, kad jei per pora men neuzkibsiu- turesiu vartoti skatinancius O. ir man tai l.keistai nuskambejo. man atrodo, kad reikia padaryti kuo daugiau tyrimu, kad isitikint jog beda butent ta. g.gif
o tu vartoji kokius nors vaistukus?

ne as nieko nevartoju, bet kadangi mano ciklas ilgokas, o dar ir svyruojantis 2-3 savaites, tai pati pasidariau.
LH - 3.6 (2.4-12.6)
FSH - 6.1 (3.5-12.5)
T (testosteronas) - 1.23 (0.22-2.9)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kudliukas: 21 kovo 2007 - 07:09
Kudliuk jei tavo toks ciklas 40 dienų, tai tau praktiškai apie 31-33 c.d. reiktų darytis progesteroną.
Atsakyti
Kiek daromas laiko progesterono tyrimas? Ar reikia, kad jis butu atliekamas 3 dienas, ar cia man taip su letapede istaiga pasiseke?
Atsakyti
[quote=Kudliukas,2007 03 21, 12:03]
Kiek daromas laiko progesterono tyrimas? Ar reikia, kad jis butu atliekamas 3 dienas, ar cia man taip su letapede istaiga pasiseke?
[/quo
tu cia klausi per kiek laiko rezultatus pasako? man pasake sekancia diena bigsmile.gif
P.S labai tingiu ieskoti nete-Kudliuk, cia tie 3 tyrimukai kuria c.d. daromi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DDajana: 21 kovo 2007 - 15:24