Klaipėdoj gal Vaisingumo klinikoj pabandyk jei ką.
QUOTE(sraiges @ 2007 05 06, 21:09)
As Klaipedoj, ir ten siunte tik tuos 3c.d. tyrimus atlikt (ir gi mokejau pinigus)
, visus kitus darysiu biomedicinos centre. ten bandysiu atlikt pakartotinai 3c.d.

Klaipedoje hormonu tyrimus atlieka Navicko poliklinikoje. Biomedicinos centras siuncia i Vilniu, atsakymai tik uz savaites. Sekmes

Merginos, LH/FSH santykis - 0,52 ar čia gerai? ar blogai, ir jei blogai, tai kas blogai?
ačiū
ačiū
Tu geriau pačius LH ir FSH parašyk, aiškiau bus. Mažiau 1,5 nelaikoma blogiu. Nebent FSH per aukštas.
Pasikartosiu....:
Na ir aš pasidariau skydliaukės tyrimus...
ale kad... eiliniai tyrimai norma:
TSH - 0,928 (norma 0,400 - 4,00 mIU/L )
T4F - 15,6 (norma 10,2 - 24,4 pmol/L )
ATA - 21,8 (norma <35,0 IU/mL, čia tas ATPO vadinamas)
ir ką pakomentuotumėt?
matau kad normos... nu tfū tfū kaip sakant, bet vilties nesuteikia man jos...
beja, man šiandien 4c.d. tai kalsiu dar vieną ciklą KT ir ...net nežinau
reik bandyti generalinę repeticiją
, kaip tik ateis eilė genetiniams tyrimams jau....
jei prisidirbsim, tai prisidirbsim
vis tiek teisybės neradau.... o jau nemanau kad ir kariotipas mūsų kažką blogo parodys....
įtariu priklausom tam "laimingujų atsitiktinumų" procentui

Na ir aš pasidariau skydliaukės tyrimus...

ale kad... eiliniai tyrimai norma:
TSH - 0,928 (norma 0,400 - 4,00 mIU/L )
T4F - 15,6 (norma 10,2 - 24,4 pmol/L )
ATA - 21,8 (norma <35,0 IU/mL, čia tas ATPO vadinamas)
ir ką pakomentuotumėt?

beja, man šiandien 4c.d. tai kalsiu dar vieną ciklą KT ir ...net nežinau

įtariu priklausom tam "laimingujų atsitiktinumų" procentui

laba diena merginos.naujoke as cia sitam forume ir apskritai situose nevaisingumo reikaluose
gydausi as anglijoj.tiksliau dar gydymo man nepaskyre, bet as leidziuosi progesterona.vakar buvau pas gydytoja.jie man daug ko nesako, bet tik pasake kad mano progesteronas KETURI.sokas man buvo
as nelabai ka tesuprantu,bet gal jus man galit paaiskint.kaip-ar as nors viena sansa turiu kada nors pastot?
jei man ivf darytu ar kudikis su tokiu mano progesteronu isgyventu ir ar asvis ymanoma pastot? :

jei man ivf darytu ar kudikis su tokiu mano progesteronu isgyventu ir ar asvis ymanoma pastot? :

QUOTE(relax69 @ 2007 05 09, 18:03)
laba diena merginos.naujoke as cia sitam forume ir apskritai situose nevaisingumo reikaluose
gydausi as anglijoj.tiksliau dar gydymo man nepaskyre, bet as leidziuosi progesterona.vakar buvau pas gydytoja.jie man daug ko nesako, bet tik pasake kad mano progesteronas KETURI.sokas man buvo
as nelabai ka tesuprantu,bet gal jus man galit paaiskint.kaip-ar as nors viena sansa turiu kada nors pastot?

iš to ką parašei, apskritai nelabai įmanoma suvokti nuo ko tave gydo, ką reiškia tas "keturi" ir dėl ko čia reikia taip panikuoti

QUOTE(Kolibriukė @ 2007 05 05, 20:03)
Didesnės nesąmonės jau niekas negalėjo pasiūlyt??
Ar čia pati savarankiškai dareisi? Nes jeigu pasiūlė daryt ginekologė, tai siūlyčiau ją pakeisti.
Mergaitės, aš dar kartą kartoju - FSH, LH daromi tik 3-5 c.d.
Estrogenas, testosteronas - dažniausiai taip pat, nors priklauso nuo konkretaus tikslo.
Prolaktiną, TTH, LT4 galima daryti bet kada.
Progesteronas daromas 21-22 c.d., jei ciklas standartinis 28 dienų, jeigu ne - atitinkamai perskaičiuojama.
Ar čia pati savarankiškai dareisi? Nes jeigu pasiūlė daryt ginekologė, tai siūlyčiau ją pakeisti.
Mergaitės, aš dar kartą kartoju - FSH, LH daromi tik 3-5 c.d.
Estrogenas, testosteronas - dažniausiai taip pat, nors priklauso nuo konkretaus tikslo.
Prolaktiną, TTH, LT4 galima daryti bet kada.
Progesteronas daromas 21-22 c.d., jei ciklas standartinis 28 dienų, jeigu ne - atitinkamai perskaičiuojama.
labas Kolibriuke,
dar karta aciu uz gera informacija, tai va isejau i tos klinikos
kai gin uzsiminiau kad gal ne ta diena daret tyrimus, tai numojo ranka ir pasake kad nesvarbu ir tt. zodziu supratau kad pnigai sumoketi ir o prie manes daug darbo, ner ko cia vargti. kaip gaila kad tiek daug yra gyd be jokiu provesiniu ambiciju. kaip gerai kad yra sis forumas, as tiesiog dabar gerai jauciuosi
QUOTE(relax69 @ 2007 05 09, 18:03)

Sveikute

Labukas
,mane tyrė dėl skydliaukės ir TTH buvo net 11.Kolkas nelabai gilinausi ar tai labai blogai,tik beveik metai nepastoju.Ar tai susiję?Gydytoja man buvo paskyrus Tiroksiną,bet man labai drebėdavo rankos ir pylė šaltas prakaitas, todėl sakė nutraukti.
Atsiprašau ,gal ne šitoj temoj paklausiau.Radau apie skydliaukę temą

Atsiprašau ,gal ne šitoj temoj paklausiau.Radau apie skydliaukę temą

gal kas protingesnis gali pakomentuoti? ar su tokiu LH ( jis virs 27, o santykis su FSH 5), dar imanoma tiketis ka nors issistimuliuoti?? nes as skaiciau, kad kai sntykis daugiau nei 2,5, tai rodo sumazejusi kiausidziu rezerva...