Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Tiffany @ 2007 05 14, 11:27)
sestadieni paeme mano krauja hormonams tirti, 3 hormonai, vienas TH, kitu nepamenu  doh.gif Rytoj jau tureciau zinoti atsakyma...

pirmadieni jau eisiu pas gyd.Bogdanskiene del savo tyrimu rezultatu. Su akusere kalbejau, sake, kad visai neblogi tyrimai 4u.gif
labai laukiu pirmadienio.... 4u.gif
Atsakyti
FT4 per mažai unsure.gif Ką tai reiškia? unsure.gif
[/quote]

Labukas flovver, matauu kiek nusimanai apie tuos nelemtus hormonus smile.gif Manu visi yra puikus tik va FSH santykyje su TSH tik 0,3, o kiek zinau turi būti 2 verysad.gif Ir gydytojai nezino kodel g.gif Sako kad tai gali priklausyti nuo daugybes faktoriu, pradedant nuo smegeneliu, baigiant genais verysad.gif Kaip ji pakelt?????
Atsakyti

Labukas flovver, matauu kiek nusimanai apie tuos nelemtus hormonus  smile.gif  Manu visi yra puikus tik va FSH santykyje su TSH tik 0,3, o kiek zinau turi būti 2 verysad.gif Ir gydytojai nezino kodel  g.gif  Sako kad tai gali priklausyti nuo daugybes faktoriu, pradedant nuo smegeneliu, baigiant genais  verysad.gif  Kaip ji pakelt?????

nu dar negirdėjau, kad kas lygintų FSH su TSH g.gif
o jei kalbi apie FSH ir LH santykį, tai 0,3 tikrai geras, o jei 2 būtų, tai jau galima įtarti policistines kiaušides
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 18 gegužės 2007 - 09:56
QUOTE(Mia @ 2007 05 17, 22:53)
Žinai, gali taip būti. Va moterim su PKS, kurios dažniausiai turi aukštą LH kartais nerekomenduojama darytis ovuliacinių testų dėl netikslumo.
O tau yra galimybė po savaitės arba pakartot LH testą, arba pasidaryti progesterono tyrimą (geriau jį).

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Sekmes 4u.gif lauksime gydymo taktikos naujienu smile.gif

QUOTE(Tiffany @ 2007 05 18, 08:26)
pirmadieni jau eisiu pas gyd.Bogdanskiene del ....

Atsakyti
Labas merginos. Gal galit man patarti. jei aš gersiu dupfastoną kad išaukti mmm, nes jos niekaip nenori pas mane ateiti. o po to ruošiuosi daryti hormonų tyrimus, ar tai nieko nekeičia, ar tyrimai bus informatyvūs, vaistai jų rezultatų neįtakos?
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 05 21, 22:45)
Labas merginos. Gal galit man patarti. jei aš gersiu dupfastoną kad išaukti mmm, nes jos niekaip nenori pas mane ateiti. o po to ruošiuosi daryti hormonų tyrimus, ar tai nieko nekeičia, ar tyrimai bus informatyvūs, vaistai jų rezultatų neįtakos?

neįtakos 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
merginos gal galetumete ir mano tyrimus pakomentuoti, sunkiau susigaudau, man visa tai nauja. Tyrimus dariaus 3 ciklo diena.
FSH 4.62 (2.5-9.4)
LH 5.22 (0.5-11.6)
E2 15.93 (10-178)
bukit geros nepalikit manes nezinomybej sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 05 23, 12:32)
merginos gal galetumete ir mano tyrimus pakomentuoti, sunkiau susigaudau, man visa tai nauja. Tyrimus dariaus 3 ciklo diena.
FSH 4.62 (2.5-9.4)
LH 5.22 (0.5-11.6)
E2 15.93 (10-178)
bukit geros nepalikit manes nezinomybej sad.gif

pagal mane tai tavo hormonnų tyr. labai geri
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 05 23, 12:42)
pagal mane tai tavo hormonnų tyr. labai geri

aciu paiduke, o kur ten koks santykis turi buti?
bijojau tyrimu nes man itarinejo policistiniu kiausidziu sindroma, nes baisiai nereguliarus ciklas ir nera pirmaujancio folikulo. Labai dziaugsiuos jei itarinejimai nepasitvirtins, bet dar reiks padaryti progesterono, prolaktino ir testosterono tyrimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkaa: 23 gegužės 2007 - 11:54
QUOTE(Kotryna @ 2007 05 16, 17:53)
Sveikos. Pas gydytoja tik gegužės gale, o labai jau rūpi sužinoti ar labai blogas tas mano FSH. Tyrimas darytas 2 CD

Prolaktinas 149 mIU/L (norma 40,300-530,000)

Folitropinas FSH 7,32 IU/L (norma folik.f. 3,5-12,6, ovul.f. 4,7-21,5, liutein. f. 17-7,7, menopauzeje 25,8-134,8)

Liutropinas LH 3,55 IU/L  (norma folik.f. 1,1-11,6, ovuliac.f. 17,0-77,0, liutein. f. 14,7, menaupauzė 11,3-40,00)

Tiesa, ties prolaktinu laboratorantė nukrypimu skiltyje pažymėjo N  
Ačiū už pagalbą. 4u.gif

Aš suprantu kaip jums nusibosta atsakinėti vis į tuos pačius klausimus. Bet gal sutiksite man atsakyti kelis? ax.gif

1. Ar ne per mažas LH/FSH santykis, turiu omenyje ar nepermažas LH ?unsure.gif
2. Ir dar man nerimą kelia ta N raidė pažymėta ties nukrypimu . Man 37,5 m o prolaktinas 149 mIU/L? Mano akimis žiūrint į normas telpa, bet kodėl tada N? g.gif
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotryna: 23 gegužės 2007 - 13:30