Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Aile @ 2007 07 18, 12:06)
Darysiuos VK kaune smile.gif Labai laukiu penktadienio

Via Medica Kaune pasako jei ryte daraisi tai po pietų jau žinai atsakymą

QUOTE(Meda-1 @ 2007 07 18, 21:31)
Sveikutes,
gal gali kas pakomentuoti,
4 c.d.:
FSH - 4,66
LH - 8,58
PRL - 672,1
Itariu, kad su PRL ne kas...

reikia normų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 07 18, 12:06)
Darysiuos VK kaune smile.gif Labai laukiu penktadienio

Neapsimoka schmoll.gif Pigiau ir greičiau Via medicoje, VK savo laboratorijos neturi, veža į kažkurią kliniką daryti.
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 07 18, 21:59)
Neapsimoka  schmoll.gif Pigiau ir greičiau Via medicoje, VK savo laboratorijos neturi, veža į kažkurią kliniką daryti.

Jau saukstai po piet. siandien suzinojau kad reik kantriai laukt rezultatu verysad.gif
Atsakyti
jo...pasiemiau savo tyrimus...prolaktinas 1120......norma 511 ( kazkas panasaus)
nu ir ka man dabr daryt???? gal kas tureje panasia situacija?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 07 19, 13:24)
jo...pasiemiau savo tyrimus...prolaktinas 1120......norma 511 ( kazkas panasaus)
nu ir ka man dabr daryt???? gal kas tureje panasia situacija?

tai ar ne tu minėjai, kad K. tau skyrė bromkriptiną? g.gif jei taip, tai nieko daryti nebereikia - tik vaistus gerti ax.gif
Atsakyti
mergaites norejau Jusu paklausti ar visus siuos tyrimus reikia atlikti 3 cd?
TTH
Lt4
ATPO
prolaktinas
FSH
LH
testosteronas ?
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 07 19, 12:39)
mergaites norejau Jusu paklausti ar visus siuos tyrimus reikia atlikti 3 cd? 
TTH
Lt4
ATPO
prolaktinas
FSH
LH
testosteronas ?

fsh ir lh butent 3-5 c.d
kitos bet kuria, tai galima ir kartu smile.gif
del lt4 - negirdejau
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 07 19, 13:26)
tai ar ne tu minėjai, kad K. tau skyrė bromkriptiną? g.gif  jei taip, tai nieko daryti nebereikia - tik vaistus gerti ax.gif

aha paskyre. Tik as kai paziurejau kokia norma tai ten virsutine riba apie 500 tai ka, gaunasi pas mane dvigubai....tai vat ir noriu paklaust o cia labai blogai?
Atsakyti
http://www.eksmosmtc.../akusginek.html
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 07 19, 13:52)
aha paskyre. Tik as kai paziurejau kokia norma tai ten virsutine riba apie 500 tai ka, gaunasi pas mane dvigubai....tai vat ir noriu paklaust o cia labai blogai?

nemanau, kad pas tave jau laaaabai didelis prolaktinas, tikrai būna ir didesnių tongue.gif o svarbiausia, kaip tavo organizmas reaguos į vaistus, nes nepriklausomai nuo prolaktino dydžio, vienos užtenka vos pusės tabletės, kad viskas susinormalizuotų, o kitos ir dviejų mažai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 07 19, 14:03)
nemanau, kad pas tave jau laaaabai didelis prolaktinas, tikrai būna ir didesnių tongue.gif o svarbiausia, kaip tavo organizmas reaguos į vaistus, nes nepriklausomai nuo prolaktino dydžio, vienos užtenka vos pusės tabletės, kad viskas susinormalizuotų, o kitos ir dviejų mažai unsure.gif

nu ziuresim kas bus. Ryt eisiu pas K, ziuresim kas uzaugo....kol kas tai skauda sona, gal sakau auga jau ten kokis nors folikulas smile.gif
Atsakyti
o jej pas mane progestoronas buvo 9.5, tai truputi mazoka, ir kiek zinau reiskia, kad o. neivyko, bet gydytoja pasake, kad jis normoj, ir jis neatsako uz ovulacija blink.gif
o dabar si menesi, zinau kad jau susiformavo geltonkunis, ir atrodo kad o. vyko. ,
tai nezinau kaip cia dabar suprasti??
ar as kazka supainiojau, ar gyd. ar pakartoti tyrimus?
padekit prasom 4u.gif 4u.gif
Atsakyti