QUOTE(avevita @ 2011 03 14, 16:14)
Laba,
Mergaites... jau kaip man nenuskilo su viesaisiais tai ne tas zodis.... gal kas nors ant kelio galetu uzvesti, nes jau pradedu painiotis
Praeitais metai jau siek tiek dirbau su viesaisiais, bet daugiau technini darba, uz viska buvo atsakingas protingas organizatorius; siais metais, to protingo darbuotojo nebeliko
likau as ir naujas ukvedys, kuris is viso nieko "neraukia", formaliai jis atsakingas, tik as viska darau, amksciau ir tie pirkimai paprasti buvo: maistas, degalai, kanc. prekes, kazkoks smulkus remontas ir t.t. Dabar reik padaryt: siluminio mazgo rekonstrukcija (apie 60 t.) ir statybos darbus su projektavimu (300t) - aisku, kazkam tai neatrodo dideli pinigai. Bet lyg ir yra spaudimas daryti elektronini pirkima, taip pat suzinojau, kad jau kaip ir laimetojai yra
tik reikia viska sutvarkyt, kaip man tai padaryt su maziausiais pazeidimais? gal kas i az galetu brukstelt...
Jeigu abiems atvejams daryciau apklausas rastu, kviesciausi tiekejus, tai reiktu pildyt SK5 forma? o SK-6 reikia pildyt kai atvira konkursa darai? o gal ir cia painiojuos? mergaites, "mestelkit kokia minti" 
Mergaites... jau kaip man nenuskilo su viesaisiais tai ne tas zodis.... gal kas nors ant kelio galetu uzvesti, nes jau pradedu painiotis

na ką, bet kokiu atveju pirkimą privaloma skelbti. Šiuo atveju, esant laimėtojui, beleika tik parinkti tokias sąlygas, kurios atitiktų konkretų laimėtoja, bet......laukite kitų tiekėjų skundų.
Sk5 formą reikia pildyti tik tuomet kai pirkimas viršija mažos vertės pirkimą ir kai jis neskelbiamas. O kai mažos vertės neskelbiamas pirkimas, tuomet šitos formos nereikia