QUOTE(kriro @ 2012 02 17, 15:19)
buvau jo 4 seminaruose, deja, į mano užduotus klausimus apie mažos vertės pirkimus, jiems reikalingą kvalifikaciją, paraiškas ir t.t. jis nelabai sugebėjo atsakyt, atsakė maždaug taip:" teisine kalba kalbant reikia, o šiaip pagal situaciją", tai man nuo to iaškiau nepasidarė, bet žinoma, dėl jo kvalifikacijos neabejoju, apie teismų praktiką jis tikrai labai daug ir įdomiai papasakoja. 

cia ir yra didziasia advokatu problema. Dazniausiai jie arba sudarineja viesuju pirkimu taisykles, arba atstovauja imones gincuose, bet nevykdo paciu viesuju pirkimu. Todel geriausia dalyvauti mokymuose pas lektorius praktikus, pvz Mazeiki.
Papildyta:
QUOTE(spookyGaG @ 2012 02 17, 15:33)
As nukrypsiu nuo seminaru ir paklausiu vieno praktinio dalyko.
Jei plane nusimatom pvz kazkokia paslauga, kuriai sutartis bus sudaroma 3 metams. Nu, sakysim, valymo paslaugas. Tai plane nurodom visu 3 metu verte. O kaip tada su metinem ataskaitom? Tada atskirai kasmet deklaruoti tas islaidas? Ar tik pasibaigus sutarciai tu metu ataskaitoj velgi irasyti visu 3 metu verte?
Jei plane nusimatom pvz kazkokia paslauga, kuriai sutartis bus sudaroma 3 metams. Nu, sakysim, valymo paslaugas. Tai plane nurodom visu 3 metu verte. O kaip tada su metinem ataskaitom? Tada atskirai kasmet deklaruoti tas islaidas? Ar tik pasibaigus sutarciai tu metu ataskaitoj velgi irasyti visu 3 metu verte?
verte nurodoma 3 m
Ataskaita rasoma viena karta uz tuos metus kai sudaryta sutartis, parasoma 3m verte