QUOTE(Rasaa123 @ 2013 04 03, 13:50)
Joa reikia žėti, ką jus pasirašėte savo pirkimų taisyklėse. Jei pasirašėte, kad sutartis raštu turi būti sudaryta nuo 500lt, tai ir sudarinėjate. PVZ pas mus pirkimo sutartį raštu privaloma sudaryti kaip pirkimas didesnis nei 10 000 Lt.
O su pirkimam su komisija irgi pasižėkit kokią sumą nusistatę, mes pirkimus su komisija darome, kai pirkimas viršija 50 000 Lt (čia kalbu apie prekes ir paslaugas).
O šiaip daugiausiai mes darome mažos vertės neskelbiamų pirkimų ir aš juo vydkau kaip pirkimų organizatorė. Pas mus tai tik keli per metus buna supaprastinti atviri konkursai ir keli su komisija.
O čia jau viską galima apsibrėžti savo taisyklėmis
as anksciau ir viska pati darydavau kaip pirkimu organizatorius, paskutiniam pirkime numaciau komisija, nes pinigai ne istiagos o butent tam projektui gauti ir yra atskaingas zmogus, tad ji ir itraukiau i komisija

manau, blogiau nebus.
Dabar ir dauguma prikimu bus mano vykdomi kaip PO, taciau su elektronine sistema mazai dirbau. Iki manes kaip matau ir niekas jokiu pirkimu nevydes cvp is sistemoje, tad man cia nemazai klausimu iskyla. Kol kas visa issiaiskinau, tik klausimas apie dokumentus - jokiu papildomu dokumentu vykdant mazos vertes neskelbiama pirkima cvp is priemonemis nereikia rengti, tiesa? iskyrus numatytus istiagos vp taisykle?
ir dar, teisinis klausimukas. pradejau dirbti 04.19, sutartis buvo pasirasyta 04.26, taciau jos verte truuti virs 99 tukst. dokumentu pirkimu as kaip ri nerengiau, tad as ir neatsakau uz tai kad buvo blogai atlitask prikimas? ar cia vis tiek jau mano atsakomybeje?