QUOTE(Neverk @ mama,2013 04 03, 15:41)
Atsakomybė tų, kas dalyvavo procedūrose ir priėmė sprendimus. Jei jūs pirkimo sąlygų nerengėte, bet buvote proceso eigoje įtraukta į komisijos sudėtį, dalyvavote jos posėdžiuose ir priėmėte sprendimus, jūs taip pat prisiimate atsakomybę.
Teisingai sakote. Atsakomybė, kas viską rengė. Jei ant nei vieno dokumento nebus Jūsų nei vardo nei parašo, tai jums jokios atsakomybės.
Dabar ir dauguma prikimu bus mano vykdomi kaip PO, taciau su elektronine sistema mazai dirbau. Iki manes kaip matau ir niekas jokiu pirkimu nevydes cvp is sistemoje, tad man cia nemazai klausimu iskyla. Kol kas visa issiaiskinau, tik klausimas apie dokumentus - jokiu papildomu dokumentu vykdant mazos vertes neskelbiama pirkima cvp is priemonemis nereikia rengti, tiesa? iskyrus numatytus istiagos vp taisykle?
Jei darote mažos vertės neskelbiamą pirkimą, tada pasirašote dokumentus kaip ir paprastam pirkimui (pirkimo sąlygas ir pan.) tada jas patalpinate ir CVP IS ir siunčiate tiekėjams. Daugiau, kad kažkokių papildomų kiek žinau nereikia. Aš kaip suprantų jūs čia apie ataskaitas ir skelbimus (at- ir sk-) ar ne?
Šiaip VPT puslapyje yra ta mokomoji medžiaga, tai ji ten l. gera ir viską žingsnis po žingsnio surašyta. Labai naudinga bentjau man