Įkraunama...
Įkraunama...

Viešieji pirkimai

QUOTE(kampulia @ 2016 11 05, 18:14)
Sveikos, gal galite patarti tokiu klausimu. Įmonė dalyvavo pirkime (kaip tiekėjas), darbuotojas blogai įrašė galutinę kainą su pvm, suklydo keliolika centų. PO prašo patikslinti aritmetines skaičiavimo klaidas. Kaip tą padaryti, kaina be pvm ir pvm nurodytos gerai, jei taisysime prekių kainas, reikės pataisyt  kainą be pvm ir pvm, kad galutinė nesikeistų, bet ar taip galima?

Galutinė kaina turi likti tokia pati, tai teks taisyt kažkurios prekės kainą, kad sueitų galai.
Atsakyti
QUOTE(spookyGaG @ 2016 11 06, 10:59)
Galutinė kaina turi likti tokia pati, tai teks taisyt kažkurios prekės kainą, kad sueitų galai.

Ačiū! 4u.gif galai turi sueiti galutinėje kainoje su PVM?
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2016 11 06, 12:53)
Ačiū!  4u.gif  galai turi sueiti galutinėje kainoje su PVM?

Taip, pati galutinė negali būti taisoma. Gali PVM būti taisomas, gali įkainiai, bet tik ne galutinė kaina.
Atsakyti
Kaip taisomas PVM, kad pasiūlymas būtų be aritimetiniu klaidų?
Laukiu atsakymo.
Papildyta:
QUOTE(kampulia @ 2016 11 05, 18:14)
Sveikos, gal galite patarti tokiu klausimu. Įmonė dalyvavo pirkime (kaip tiekėjas), darbuotojas blogai įrašė galutinę kainą su pvm, suklydo keliolika centų. PO prašo patikslinti aritmetines skaičiavimo klaidas. Kaip tą padaryti, kaina be pvm ir pvm nurodytos gerai, jei taisysime prekių kainas, reikės pataisyt  kainą be pvm ir pvm, kad galutinė nesikeistų, bet ar taip galima?

Taip. Vnt. Kaina su PVM ar be PVM jums gera, o PO to nežino svarbu galutinė kaina ir aritmetika. Mažinat/ didinant atitinkamai vnt. Kaina. Tai netaikoma ikainio pirkimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 17 lapkričio 2016 - 22:32
QUOTE(spookyGaG @ 2016 11 17, 19:50)
Taip, pati galutinė negali būti taisoma. Gali PVM būti taisomas, gali įkainiai, bet tik ne galutinė kaina.

Labai ačiū!!! smile.gif
Atsakyti
Sveikos, del darbo keitimo turiu susidurti del viesuju pirkimu, gal galite zmoniu kalba smile.gif paaiskinti kaip atliekami viesieji pirkimai, dazniausiai kiek zinau juos mano istaiga daro per cpo smile.gif Busiu dekinga visoms.
Atsakyti
Sunku nupasakoti keliais žodžiais apie tai.
Per CPO gal ir darote pirkimus, bet ten labai prekių ir paslaugų spektras ribotas. O kitą dalį turbūt darote per CVP IS - tai dvi skirtingos sistemos.
Galite parašyti man AŽ su konkrečiais klausimais, gal galėsiu pagelbėti.
Atsakyti
Labas,
Gal ir kvailas klausimas, bet vis tiek...
Pirkimas per CPO. Gavus sutartį ant įkainių sudejo spauda kad ikainiai konfidenciali informacija. Viesai reikia skelbti sutarti ir pasiulyma. Jei sutartyje nurodyti ikainiai konfidenciali informacija, tai ir pasiulyme jie konfidencialus?
Atsakyti
Sveikos. Gal patarsite. Siūlo darbą su viešaisiais pirkimais, skyriuje būčiau ne viena. Ar labai sunkus darbas?
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2016 12 19, 10:12)
Labas,
Gal ir kvailas klausimas, bet vis tiek...
Pirkimas per CPO. Gavus sutartį ant įkainių sudejo spauda kad ikainiai konfidenciali informacija. Viesai reikia skelbti sutarti ir pasiulyma. Jei sutartyje nurodyti ikainiai konfidenciali informacija, tai ir pasiulyme jie konfidencialus?

Taip, tada jie visur konfidencialūs. Galutinė kaina niekada negali būti konfidenciali (pasitaiko, kad uždeda spaudą ir ten..).
Mes CPO pirkimų skelbiame tik sutartis (be pasiūlymų).
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2017 01 12, 16:48)
Sveikos. Gal patarsite. Siūlo darbą su viešaisiais pirkimais, skyriuje būčiau ne viena. Ar labai sunkus darbas?

Kai yra daugiau žmonių, visada paprasčiau, nes galima padiskutuoti. Aš pvz.savo įstaigoje esu viena, todėl niekada su niekuo net ir pasitart neišeina.
Darbas gal ir nėra sunkus (jei mokat įstatymą), bet kad įdomus būtų, tai neee. Man tai visiška monotonija, pusė darbo techniniai dalykai, kur copy/paste (protokolai, pažymos).
Ar aš dabar eičiau į darbą viešųjų pirkimų skyriuje? Ne.
Atsakyti
QUOTE(spookyGaG @ 2017 01 13, 00:29)
Taip, tada jie visur konfidencialūs. Galutinė kaina niekada negali būti konfidenciali (pasitaiko, kad uždeda

Jeigu pasiūlyme įkainiai nebuvo konfidencialūs, kaip jie gali tokie pasidaryti sutartyje? g.gif Ar čia dėl to, kad perkama per CPO, kitos taisyklės?
Atsakyti
QUOTE(spookyGaG @ 2017 01 13, 01:29)
Taip, tada jie visur konfidencialūs. Galutinė kaina niekada negali būti konfidenciali (pasitaiko, kad uždeda spaudą ir ten..).
Mes CPO pirkimų skelbiame tik sutartis (be pasiūlymų).
Papildyta:
Kai yra daugiau žmonių, visada paprasčiau, nes galima padiskutuoti. Aš pvz.savo įstaigoje esu viena, todėl niekada su niekuo net ir pasitart neišeina.
Darbas gal ir nėra sunkus (jei mokat įstatymą), bet kad įdomus būtų, tai neee. Man tai visiška monotonija, pusė darbo techniniai dalykai, kur copy/paste (protokolai, pažymos).
Ar aš dabar eičiau į darbą viešųjų pirkimų skyriuje? Ne.

Labai ačiū. Viską pasvėrusi, pasitarusi, darbo atsisakiau.
Atsakyti