Greita, efektyvi ir visiems prieinama pagalba viešųjų pirkimų klausimais!
Informacija interneto svetainėje adresu www.viesipirkimai.lt
QUOTE(Fabiana @ 2017 01 13, 09:01)
Jeigu pasiūlyme įkainiai nebuvo konfidencialūs, kaip jie gali tokie pasidaryti sutartyje?
Ar čia dėl to, kad perkama per CPO, kitos taisyklės?

Aš, tiesą sakant, per CPO nevykdau (tam įstaigoj yra kitas žmogus). Bet mes vadovaujamės sutartimi.
Be to, tiekėjui nelabai yra techninių galimybių teikiant pasiūlymą per CPO nurodyti, kad jo įkainiai konfidencialūs. Kas kita, kai perkama per CVP IS.
Bet visada galima VPT paklausti. Arba pažiūrėti jų pačių pirkimų skelbiamą informaciją

Laba diena,
turiu prašymą - gal kas buvote nesenei kokiam VP semianre ir turite pavyzdines viesuju pirkimu taisykles? Labai reiketu.
siųskite ilonike@gmail.com
Ačiū
turiu prašymą - gal kas buvote nesenei kokiam VP semianre ir turite pavyzdines viesuju pirkimu taisykles? Labai reiketu.
Ačiū
QUOTE(mmeda @ 2017 02 14, 11:35)
Laba diena,
Ačiū
Ačiū
Taisyklių pavyzdžių yra čia,tik reikia atsirinkti kurios geros ,kurios nelabai
taisyklės
QUOTE(ramirėja @ 2017 02 14, 20:11)
Man skubiai reikia, todel norejau rekomendaciju

Aciu

Sveikos. Tik pradedu gilintis i VP... Klausimų daugybė... Be to tai tik mano viena darbo funkcija is n ... kitų. Patarkit, kaip perkat kanc. prekes, popierių, higienos popierių, muilus ir kt. ? Per CPO ar CPV IS? Pirmenybė žinoma per CPO. Bet kaip visokio š... neprisipirkt. Pradėjus dirbti radau sutartį su viena įmone del kanc. prekių- pirkimas darytas apklausos būdu, kai 3 tiekėjams pateiktas prekių sąrašas, o jie įrašė savo kainas analogiškoms prekėms, laimėjo tas, kurių prekių krepšelio kaina mažiausia. Argi taip galima?
QUOTE(ITA @ 2017 02 23, 10:32)
Sveikos. Tik pradedu gilintis i VP... Klausimų daugybė... Be to tai tik mano viena darbo funkcija is n ... kitų. Patarkit, kaip perkat kanc. prekes, popierių, higienos popierių, muilus ir kt. ? Per CPO ar CPV IS? Pirmenybė žinoma per CPO. Bet kaip visokio š... neprisipirkt. Pradėjus dirbti radau sutartį su viena įmone del kanc. prekių- pirkimas darytas apklausos būdu, kai 3 tiekėjams pateiktas prekių sąrašas, o jie įrašė savo kainas analogiškoms prekėms, laimėjo tas, kurių prekių krepšelio kaina mažiausia. Argi taip galima?
Sveika, o kokios pas tave planuojamos pirkimų/sutarties vertės?
Per CPO perku tik higieninį ir biuro popierių.
QUOTE(laguna @ 2017 02 23, 10:43)
Sveika, o kokios pas tave planuojamos pirkimų/sutarties vertės?
Aš bandyčiau kanc. popieriaus už 500 Eur., kanc.prekiu dar nežinau ir hig.popieriaus už kokius 100 eur.

Dabar CPO tualet.popieriaus tokia kaina kad nezinau kur ji geriau pirkti

QUOTE(ITA @ 2017 02 23, 17:27)
Aš bandyčiau kanc. popieriaus už 500 Eur., kanc.prekiu dar nežinau ir hig.popieriaus už kokius 100 eur. 

Šitos sumos visiems metams? Kanc popierių ir hig. popierių pirkčiau per CPO. Man tikrai gaunasi pigiau nei perkant per įmones. O kanc prekes asmeniškai perku pagal žodinę sutartį. Tik stengiuosi, kad s/f nebūtų didesnis nei 60eurų.
Sveikos,
Reikia jusu patarimo
Dirbu valdiskoje imoneje, bet ne viesuju pirkimu skyriuje. Nustaciau, kad mano virsininkas nupirko iranga 3 kartus brangiau nei yra jos verte rinkoje. Kam tureciau apie tai pranesti? istaigos vadovui, FNTT, STT ar dar kam nors? Kazin pranesus kam nors ar manes neatleis (nesusidoros)? O gal nutyleti ir tureti kaip kozeri pries virsininka, jei ka?
Reikia jusu patarimo

Skūsk tik tais, paskui dar ką padarys tau už tą kozeriuką
geriau netylėti, nes jei žinai, reiškia irgi esi prisidėjus
Čia žmonės galvoja, mažos vertės pirkimai, tai galima nepastebimai 3k ar daugiau sau į kyšenę. Reikia skaidrumo ir tik netylėk
Tau geriau nuo to tikrai nebus
o tavo viršininkas tik ir lobs