Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

Bet kad labai brangiai su tais balionais gaunasi. Norejau seses vestuvems padaryti tai kai kaina isgirdau tai ir fantazijos atsoko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2008 11 10, 12:45)
Bet kad labai brangiai su tais balionais gaunasi. Norejau seses vestuvems padaryti tai kai kaina isgirdau tai ir fantazijos atsoko  unsure.gif

brangu doh.gif bet,jei kokius tik kad ir 3(juk ideze 10 neigrusi),tai tikrai nebrangu....vestuvems labai grazu yrais balionu padaryta pora-jaunoji ir jaunikis-80ltjei eiciau vestuves,vietoj puokstes pirkciau,vis idomiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2008 11 10, 15:15)
Bet kad labai brangiai su tais balionais gaunasi. Norejau seses vestuvems padaryti tai kai kaina isgirdau tai ir fantazijos atsoko  unsure.gif

Kad mes krikštynom darėm balionus, tai vnt kaina 3lt (kelis įdėjus visai normalu)
Atsakyti
Galėčiau pasiūlyti vieną variantą, žinoma jei kam tiks ir patiks, tik siūlau va puslapiukas, tai ten vietoj to, kad dovanot kokias statulėles ar figurėles, jei kas dovanoja, yra kai kas originliau. Kiek žinau vokiečių gaminami iš varžtų šedevrai, firma Hinz & Kunst:) yra visokiausių, ir romantiškų, ir pagal profesiją, ir pagal hobį Na pažiūrėsit, jei sudomins Yra Klaipėdoje Akropolio parduotuvėje dalis šitų daikčiukų, vieną iš ten pirkau draugystės metinių proga, kaip kitur nežinau, o šiaip galima ir internetu užsakyti. Prašom Čia smile.gifČia taip pat analogiškas puslapis, tik yra galimybė ant kai kurių pažiūrėti didesnius vaizdus:Hinz
Atsakyti
QUOTE(Princese_Leja @ 2008 11 09, 20:20)
I ta deze pridesiu daug mazu heliu pripustu balioneliu ir dovaneles
heliu pripildyti balionai skrieja viršun tik tam tikrą valandų skaičių, o kuo balionas mažesnis, tuo jo "galiojimo laikas" trumpesnis, deja. taip pat reikia turėti minty, jog tai brangu ir sunkiai įgyvendinama. helio balionų kilimui turi įtakos ir oro slėgis, šiluma (šaltis) ir tt., doh.gif taip, gražu, efektinga, tik kad sunkiai įgyvendinama mirksiukas.gif
kita mintis: paprastu oru pripūsti balionėlių n ir sudėti juos visus į didelę dėžę. spalvota, gražu, o sutaupysi tikrai daug smile.gif

Papildyta:
QUOTE(raccoon @ 2008 11 11, 13:07)
savex galerijose jų galima įsigyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 11 lapkričio 2008 - 12:37
QUOTE(vaida L @ 2008 11 11, 08:13)
Kad mes krikštynom darėm balionus, tai vnt kaina 3lt (kelis įdėjus visai normalu)

balionai,kuriu helis issilaiko ilgiau,brangesni ax.gif
Atsakyti
user posted image
nežinau ar apie tokius tu šneki? Mes užsakėm ryte ir per pietus kilo visi kuo puikiausiai 4u.gif ir už vnt 3lt mokėjom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida L: 11 lapkričio 2008 - 13:53
sveikos mamos, kaip smagu, kai pradedu apie Kaledas galvoti. siemet musu seimai jos bus ypatingos, nes jas kogero sutiksime jau "naujuose" namuose wub.gif
dovanas po truputi jau ruosiam. abejiems seneliams dovanosime kalendoriu. bus 12 lapu didelis kalndorius. kiekviename menesyje vaiku nuotraukos. manau sauni dovanele. prisiminimas visiems metams. vyrui ko gero pirksiu tapkes, dukryte prase kalbancios lelytes, suneliui manau pirkti ziaslini skambamti telefona. su daug lempuciu, su rageliu. juk jam dabar labiausiai rupi garsai, sviesytes. na dar galvoju pripirkti sokoladu, saldainiu, gumyciu i plaukus, sagtuku, ir viska supakuoti i skirtingu spalvu popieriu. manau bus smagu thumbup.gif

linksmu ir geru ideju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2008 11 11, 14:39)
sveikos mamos, kaip smagu, kai pradedu apie Kaledas galvoti. siemet musu seimai jos bus ypatingos, nes jas kogero sutiksime jau "naujuose" namuose wub.gif
dovanas po truputi jau ruosiam. abejiems seneliams dovanosime kalendoriu. bus 12 lapu didelis kalndorius. kiekviename menesyje vaiku nuotraukos. manau sauni dovanele. prisiminimas visiems metams. vyrui ko gero pirksiu tapkes, dukryte prase kalbancios lelytes, suneliui manau pirkti ziaslini skambamti telefona. su daug lempuciu, su rageliu. juk jam dabar labiausiai rupi garsai, sviesytes. na dar galvoju pripirkti sokoladu, saldainiu, gumyciu i plaukus, sagtuku, ir viska supakuoti i skirtingu spalvu popieriu. manau bus smagu thumbup.gif

linksmu ir geru ideju 4u.gif

O kur darysit kalendorių? Aš irgi galvoju daryt, bet net nžn kur daro.
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 11 11, 20:13)

Aš esu darius per vaiko pirmas Kalėdas kalendorius seneliams su anūkės foto mirksiukas.gif Super gavos o juos daro net kelios supermamos, man darė stebukle
http://www.supermama...howtopic=200746
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida L: 11 lapkričio 2008 - 19:15
QUOTE(vaida L @ 2008 11 11, 19:13)
Aš esu darius per vaiko pirmas Kalėdas kalendorius seneliams su anūkės foto  mirksiukas.gif  Super gavos o juos daro net kelios supermamos, man darė stebukle
http://www.supermama...howtopic=200746

Kiek domėjausi tai tos mamytės tik maketuoja. O kur juos paskui atsispausdint?
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 11 11, 19:43)

skyrelyje paslaugos daug kas daro. as ne viena darba uzsakiau pas ARMINUX jos darbeliai thumbup.gif
ir kalendoriai grazus labai
Papildyta:
as spauzdinau siauliuose foto neo atrodo vadinasi
Atsakyti