Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

QUOTE(Leita @ 2008 11 11, 14:37)
heliu pripildyti balionai skrieja viršun tik tam tikrą valandų skaičių, o kuo balionas mažesnis, tuo jo "galiojimo laikas" trumpesnis, deja. taip pat reikia turėti minty, jog tai brangu ir sunkiai įgyvendinama. helio balionų kilimui turi įtakos ir oro slėgis, šiluma (šaltis) ir tt., doh.gif taip, gražu, efektinga, tik kad sunkiai įgyvendinama mirksiukas.gif
kita mintis: paprastu oru pripūsti balionėlių n ir sudėti juos visus į didelę dėžę. spalvota, gražu, o sutaupysi tikrai daug  smile.gif

Papildyta:
savex galerijose jų galima įsigyti smile.gif

Taip savex wink.gif
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2008 11 11, 20:02)
skyrelyje paslaugos daug kas daro. as ne viena darba uzsakiau pas ARMINUX jos darbeliai  thumbup.gif
ir kalendoriai grazus labai
Papildyta:
as spauzdinau siauliuose foto neo atrodo vadinasi

Mačiau Arminux darbelius. Tikrai thumbup.gif . Tik gal kas žinot kur Kaune spausdina kalendorius ir kiek maždaug kainuoja. Ačiū labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 11 11, 21:11)
Kiek domėjausi tai tos mamytės tik maketuoja. O kur juos paskui atsispausdint?

Man ir atspausdino ir įrėmino stebukle mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 11 12, 11:10)
Man ir atspausdino ir įrėmino stebukle  mirksiukas.gif

O jei ne paslaptis kiek kainavo visa tai. Nes maketavimo kainas tai žinau, o va kiek galutinis variantas tai nelabai nutuokiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2008 11 12, 13:19)
O jei ne paslaptis kiek kainavo visa tai. Nes maketavimo kainas tai žinau, o va kiek galutinis variantas tai nelabai nutuokiu.  blush2.gif

Žinok bijau sumeluoti, nes įvairių jų dariau ir tas buvo prieš 2 metus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydraite @ 2008 11 03, 17:19)
man nupiese viena forumo mamyte. 8 portretukus. Nezinau koks ten dydis ant A4 lapo po 4vnt yra. Tai uz visus 200Lt buvo...
Speju kad A4 formato portretas butu apie 80Lt.
Man tai labai patiko, nesiu i reminima ir dovanosiu tevams visos seimos portretukus...

A4 maziau biski. Minus 20 smile.gif
Atsakyti
norejau kazkaip nustebinti artimuosius per praejusias kaledas ir tai pavyko 110% !!!! mano dovanos buvo juokingiausios ir unikaliausios ;D

kazkada uzmachiau klipuka kaip "pagrazint" zmogelius ir pabandzhiau tai padaryt ;]

http://video.lyga.lt...p_/2b8c1488b5db

kaip jums sita ideja? ;]]
Atsakyti
QUOTE(kokosine_putyte @ 2008 11 25, 23:07)
norejau kazkaip nustebinti artimuosius per praejusias kaledas ir tai pavyko 110%  !!!! mano dovanos buvo juokingiausios ir unikaliausios ;D

kazkada uzmachiau klipuka kaip "pagrazint"  zmogelius ir pabandzhiau tai padaryt ;]

http://video.lyga.lt...p_/2b8c1488b5db

kaip jums sita ideja? ;]]

idėja super thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, siais metai su idejomis man kazkaip prastai... niekas i galva neateina...gal turit pasiulymu ka padovanoti teciui (42m), mamai (39.) ir sesei(17m.) ?? aciu is karto
Atsakyti
QUOTE(~degute~ @ 2008 11 30, 19:52)
sveikos, siais metai su idejomis man kazkaip prastai... niekas i galva neateina...gal turit pasiulymu ka padovanoti teciui (42m), mamai (39.) ir sesei(17m.) ?? aciu is karto

padovanok visai sheimai drauge praleista laika teatre, koncerte ar kt. aplinkoje, kad visai sheimai patiktu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes siemet Kaledas svesim visiskai kitaip negu visada.Tiek jau atsibodo tas pats sedejimas prie stalo ir kriuksejimas persivalgius.Kaledas svesim Kanaruose,neesam turtingi labai,bet jau daugiau negaliu,gal kam ir nedagrysta daryti dviem dienom valgyti ,bet man jau gana.Aisku,bepigu kai gerosios mamytes ar anytos sventini maista suruosia,tai bepigu ir linksmintis nepavargus.Nusivesim plotkeles ir jas lauzysim ir dalinsimes prie nuostabiai melynos juros ,guledami sezlonguose ir degindamiesi sauleje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2008 12 02, 22:08)
O mes siemet Kaledas svesim visiskai kitaip negu visada.Tiek jau atsibodo tas pats sedejimas prie stalo ir kriuksejimas persivalgius.Kaledas svesim Kanaruose,neesam turtingi labai,bet jau daugiau negaliu,gal kam ir nedagrysta daryti dviem dienom valgyti ,bet man jau gana.Aisku,bepigu kai gerosios mamytes ar anytos  sventini maista suruosia,tai bepigu ir linksmintis nepavargus.Nusivesim plotkeles ir jas lauzysim ir dalinsimes prie nuostabiai melynos juros ,guledami sezlonguose  ir degindamiesi sauleje  tongue.gif

Šaunuolė kad taip sugalvojai, šykart ir tau bus šventė 4u.gif
Atsakyti