Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

QUOTE(Robertaa @ 2009 10 21, 14:37)
Kai tiek kepiniu, sunku issirinkti, kogero teks pradeti kept nuo dabar  ax.gif

lotuliukas.gif
šiaip tiesa- Kalėdų pyragą aš šio jau mėnesio pabaigoje planuoju kepti ax.gif
Atsakyti
Ir as prisidedu prie tu suniuku liaupsinimo. Taciau man kilo viena mintis. Ateinantis 2010 metai bus liuto metai, tai gal reiktu tuos sunelius kaip nors patobulinti ir prideti jiems gaurus, kad gautusi liutukai thumbup.gif. Bet kyla kausimas, is ko juos padaryti, kad butu valgoma? Gal kam kilo minciu???
Atsakyti
QUOTE(jjurgiukas @ 2009 10 21, 17:19)
Ir as prisidedu prie tu suniuku liaupsinimo. Taciau man kilo viena mintis. Ateinantis 2010 metai bus liuto metai, tai gal reiktu tuos sunelius kaip nors patobulinti ir prideti jiems gaurus, kad gautusi liutukai  thumbup.gif. Bet kyla kausimas, is ko juos padaryti, kad butu valgoma? Gal kam kilo minciu???

ir as pries keleta dienu galvojau kaip tuos suniukus tigriukais paversti smile.gif bet kadangi kulinariniais sedevrais nepasizymiu, tai sunkiai sekasi galvoti smile.gif

labai tikiuosi jei kokia mamyte sugalvos - pasidalins savo idejomis smile.gif
Atsakyti
Kas čia ieškojo pusryčių staliukų- nuo rytojaus Maximoje jiems nuolaida lotuliukas.gif Po 17 lt vietoj 25 lt kainuos mirksiukas.gif
Nors iš nuotraukos tai toks paprastas atrodo... bet, manau, labai tinkamas dekupažinimui- tada būtų išties asmeniška ir graži dovana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 10 15, 12:12)
Kadangi sunkmetis tai šiemet nesuksiu sau galvos dėl dovanų, padovanosiu visiems rinkinukus iš Avon vieniems dušo želes su kvepaliukais kitiems plaukams priemones, o kas ir papuošalų gaus  biggrin.gif sutaupysiu daug laiko taip viską užsakydama vienoj vietoj smile.gif

Tiesiog negaliu pakesti tokiu dovanu. Dar nuo praejusiu Kaledu stovi tokios dovanos net neispakuotos. Nuo visu duso zeliu mane visa be proto niezti, o nuo papuosalu alergija (isskyrus auksa ir sidabra). Bet kazkodel net artimi zmones pries sventes ima visa tai ir "pamirsta".

P.S. Tai mano asmenine nuomone, todel nebutina i ja reaguoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 21, 13:40)
lotuliukas.gif
šiaip tiesa- Kalėdų pyragą aš šio jau mėnesio pabaigoje planuoju kepti  ax.gif

o kas čia per pyragas, kad nesuges iki Kalėdų? unsure.gif

QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 10 21, 21:46)
Kol kas esu suplanavus tokias dovanas:
Su vyru nusprendėm vienas kitam dovanoti nepinigines dovanas, nes taupom kelionei vasarą.
Vyro sesei ir broliui dovanosim "išlikimo krepšelius" (abu studentai biggrin.gif ), su gardumynais, kokių atsuktuvų rinkiniu ir pan. naudingais dalykais, kurių gali pritrūkti smile.gif
Anytai - puodynę natūralaus medaus su specialiu medaus šaukštu (ji tokio seniai norėjo), plius didelę dėžę naminių meduolių.
Uošviui - jis kolekcionuoja alkoholinius gėrimus, tai dovana kaip ir apsręsta smile.gif
Mamai - rankų darbo segę, iš vienos iš elektroninių parduotuvių
Geriausioms draugėms - irgi rankų darbo papuošalus
Mano tėtis labai didelis šokolado mėgėjas, tai galvoju surasti kaklaraištį su šokolado atvaizdais (jei tik toks egzistuoja) ir supakuoti tokį į šokolado dėžutę... nežinau, gal žiauri dovana biggrin.gif
Trūksta tik močiutei ir tetoms... manau jog paruošiu rankų darbo kepinių gražiose metalinėse dėžutėse (paskui galės tokias arbatai panaudoti).

Dar visiems pridėsiu rankų darbo atvirutes...

Būtų puiku, jei kas pakomentuotų, ar tokios dovanos nebus nudrengtos į kampą. unsure.gif  Labiausiai bijau dėl vyro brolio ir sesers, jie gana išrankūs, visada sudaro detalius dovanų sąrašus. Kartais patikau, o kartais jie dovanas grąžindavo parduotuvėms ir kažką kitą pasiimdavo.

sprendžiant pagal save, man viskas tiktų, bijočiau nebent dėl papuošalų. Nes ne visada pataikysi, gal ne tokius mėgsta, gal tokių nenešioja ir pan., bet jei gerai žinai, kas draugėms patiktų, tuomet puiku thumbup.gif

O vyro broliui ir sesei gali suruošti ne išlikimo krepšelius, o "gero skonio", "saldaus gyvenimo" ir pan., ir įdėti kažką atitinkamo, vyno ir sūrio rinkinius, ar arbatos, kavos ir saldainių. Nežinau, kas galėtų būti nepatenkintas tokiais krepšeliais bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Vaje, nuo dovaneliu ivairoves ir ju siltumo, man jau kvepia Kaledomis. Jums ne? Be galo dziaugiuosi skaitydama jusu pasakojimus, susirupinimus, klausimus. Juk visa tai pasako apie zmones labai daug biggrin.gif. Labai noreciau, kad mano artimieji sitaip stengtusi del kitu. As tai stengiuosi.
Vakar gavau tuos miltelius is Vilniuje esancios firmos Narvita. Na jus turbut pamenate kur viena mamyte rode savo svieciancius tamsoje atvirukus ir vazona su sakelemis. As irgi bandysiu ka nors sugalvoti. Atvirukus tikrai piesiu, o del dekoraciju, tai manau kad darysiu medinius zaisliukus ir juos nudazysiu su aliejiniais baltais dazais + milteliai ir kabinsiu lauke ant medzio. Gaila neturiu eglutes prie namu, tad tiks ir kriause, manau bus grazu. Vakare turetu graziai sviesti.

O del suniuku perdarymo i liutukus, manau, jog reiktu is tos pacios teslos padaryti perukus lotuliukas.gif ir juos prideti. Aisku, tik teslos reiktu daugiau issiminkyti. Tuos tipo gaurus isbraizyti su kokiu dantu krapstuku, kad tikroviskiau atrodytu. Reiktu pabandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjurgiukas: 22 spalio 2009 - 22:51
QUOTE(Baltija @ 2009 10 22, 17:44)
o kas čia per pyragas, kad nesuges iki Kalėdų?  unsure.gif

Kalėdinis mirksiukas.gif Juk Kalėdos- stebuklų metas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 23 spalio 2009 - 11:34
sveikos mergaites 4u.gif noriu parasyti mylimam zmogui kaledini laiskeli, toki is sirdies.. gal turite pavyzduku savo kompiuteriuose? buciau dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2009 10 25, 10:46)
sveikos mergaites  4u.gif noriu parasyti mylimam zmogui kaledini laiskeli, toki is sirdies.. gal turite pavyzduku savo kompiuteriuose? buciau dekinga  mirksiukas.gif

Norite laiskuti parasyti is sirdies,asmeniskai ar teisiog ieskote paprasto,eilinio sablono?
Nieko nebus silciau,labiausiai is sirdies tai zodziai,kurie issilies ant grazaus popieriaus is jusu sirdies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 10 25, 13:12)
Norite laiskuti parasyti is sirdies,asmeniskai ar teisiog ieskote paprasto,eilinio  sablono?
Nieko nebus silciau,labiausiai is sirdies tai zodziai,kurie issilies ant grazaus popieriaus is jusu sirdies wub.gif

noreciau persiskaityti kelis pvz ir parasyti is savo sirdies.. niekad to nedariau blush2.gif
Atsakyti
tikrai butu idomu paskaityti, gal tada kiltu kazkokiu minciu,nes dbr neisivaizduoju nuo ko pradeti reiketu. blush2.gif
Atsakyti