Jei neklystu yra temele DOVANU SARASAS pasiziurekite gal ten rasite jums tinkamu ideju
arabella tu pati kalendorius darai?
QUOTE(Deresa @ 2009 10 31, 23:26)
arabella tu pati kalendorius darai?
taip, pati maketuoju ir su spaustuve bendradarbiauju, kur spausdinu.
o kokio dydzio siti kALENDORIAI KUR PARODZIUS IR KOKIA KAINA?
O as tokius nuotrauku kalendorius praeitu metu kaledoms dariausi pati stai su sia TKexe programa. Mokejau tik uz atspausdinima ant A4 formato kietesnio popieriaus bei susegima spirale. Ir gavosi puikiai

QUOTE(ritukasx @ 2009 11 01, 14:55)
O as tokius nuotrauku kalendorius praeitu metu kaledoms dariausi pati stai su sia TKexe programa. Mokejau tik uz atspausdinima ant A4 formato kietesnio popieriaus bei susegima spirale. Ir gavosi puikiai 

Aciu. O kur spausdinai?
QUOTE(Loora @ 2009 11 01, 15:59)
Aciu. O kur spausdinai?
Kaune, COPY1 salone, esanciam Daukanto g. 7. Praeitais metais vienas A4 formato kalendorius man ten kainavo iki 40 lt.
tai man ir buvo kilus mintis paciai pasidaryt kalendoriu ir nunest i copy
esu darius jau ne karta, tik spalvotai atsriprintindavau ir buvo gerai, o dabar noriu dovanoti tai norisi kad kuo geriau gautusi
esu darius jau ne karta, tik spalvotai atsriprintindavau ir buvo gerai, o dabar noriu dovanoti tai norisi kad kuo geriau gautusi
Jei kas veliat is vilnos, tai idomiai mano dukra pernai dovanas gamino:
nupirko paprastu pirstuotu pirstiniu pigiu ir ant kiekvienos desines pirstines is vilnos isvele to zmogaus varda (cia tik moteriskai pusei buvo skirta)
Labai grazu ir labai asmeniskai pritaikyta, tai visioms labai patiko.
Ir as nesioju su dziaugsmu, visi susidomi ir visiems patinka
nupirko paprastu pirstuotu pirstiniu pigiu ir ant kiekvienos desines pirstines is vilnos isvele to zmogaus varda (cia tik moteriskai pusei buvo skirta)
Labai grazu ir labai asmeniskai pritaikyta, tai visioms labai patiko.
Ir as nesioju su dziaugsmu, visi susidomi ir visiems patinka

QUOTE(Deresa @ 2009 11 01, 18:30)
tai man ir buvo kilus mintis paciai pasidaryt kalendoriu ir nunest i copy
Tai galima atspausdinti ant kokybisko storesnio popieriaus, buna ir matinis, ir siek tiek blizgesnis popierius....tikrai gerai gaunasi

o ten pat ir susega taip kad galima vartyt ir pasikabint?