Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

QUOTE(Will @ 2009 11 12, 00:13)
Gal galit pasidalinti įmonės kontaktais?  bigsmile.gif  ax.gif  blush2.gif  Aš tokios paslaugos jau beveik du metus ieškau, bet nerandu įmonės, kuri užsiimtų paviene gamyba  doh.gif  verysad.gif

viena mamyte uzsimineja tokiais reikaliukais, zenkliukais, magnetukai ir butelio atidarytuvais mirksiukas.gif adresa turiu el pasto egle.zalioji@gmail.com (jei neklystu) blush2.gif pati dariausi ne karta, labai maloni mamyte ir gera kokybe
sekmes ir linkiu geru svenciu ir geru minciu kaip jas svesti
Atsakyti
QUOTE(makabuke @ 2009 11 14, 23:38)
As radau tokia svetaine dovanos1.lt, savo imonei isrinkau keleta atviruku, prie to paties ir issirinkau sau ir imonei foto kubika rubika su palinkejimais ir kalendoriumi. Buvau nuvaziavusi pas pardavejus i biura, tai kai istrauke albumus buvau labai nustebinta blink.gif ir grazu ir maloniai aptarnavo.

Beje siulyciau visoms pasidometi del to foto kubiko rubiko, man labai patiko wink.gif
Ten toks fainas berniukas dirba  blush2.gif tikrai viska issamiai papasakojo ir parode

Tas foto kubas,tai thumbup.gif ,bet gaila,kad reikia maziausiai uzsakyti 10 vnt. sad.gif tikrai noreciau tokio.
Atsakyti
jo fainas tas kubikas
Atsakyti
Pernai SB dovanojau odine pinigine,liko labai patenkintas,pataikiau.O ka siemet galva nenesa.Noreciau kazka nebrangaus ,bet mielo.Saliku nenesioja,pirstiniu ne viena pora turi,kvepalu irgi ....Jokiu ideju ..

O isiuvinetus ranksluoscius keliems artimiems zmonems jau padareme.

Dar patiko ideja is eurokosfoto magnetine delione,su pasirinktu atvaizdu ir nera brangu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anzeliunia: 16 lapkričio 2009 - 22:40
perskaiciau visa tema tai ten galva apsisuko.... biggrin.gif dabar isvis pasimeciau.... wacko.gif tai gerai,kad laiko dar yra.... biggrin.gif o jau isradingumas jusu.... wub.gif
o va tos mielos dovaneles su kvepianciom arbatom,zvakutem,muiliukais.... wub.gif noreciau ir as tokiu.... wub.gif oj kaip laukiu kaledu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 11 01, 21:50)
Dar negirdėjau, kad kas skustųsi Copy1 kokybe...  ax.gif

jau tik ne copy1, kokybe s.... dariau vaiko krikstynom puodelius, tai pasiimdama nepaziurejau kaip padare, o paskui juk jau negarzinsi...
mes spaustuveje darysimes kalendorius, tai 4vnt kainuos apie 100lt, bet ten bent jau kokybe bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2009 11 16, 21:56)
viena mamyte uzsimineja tokiais reikaliukais, zenkliukais, magnetukai ir butelio atidarytuvais mirksiukas.gif adresa turiu el pasto egle.zalioji@gmail.com (jei neklystu)  blush2.gif pati dariausi ne karta, labai maloni mamyte ir gera kokybe
sekmes ir linkiu geru svenciu ir geru minciu kaip jas svesti

cia maziausiai 10vnt reik uzsisakyt, o man reiketu tik kokiu 5 sad.gif o gal kas zinot kas pavienius magnetukus daro? gal galetumet kantaktus ar cia parasyt ar i az,kad neuzskaitytu kaip reklama smile.gif arba gal kuri mamyte nori kooperuotis ir darytis po 5 magnetukus, isiaiskinau kad kaina 5lt/vnt , reiktu Vilnietes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2009 11 19, 12:25)
cia maziausiai 10vnt reik uzsisakyt, o man reiketu tik kokiu 5 sad.gif  o gal kas zinot kas pavienius magnetukus daro? gal galetumet kantaktus ar cia parasyt ar i az,kad neuzskaitytu kaip reklama smile.gif  arba gal kuri mamyte nori kooperuotis ir darytis po 5 magnetukus, isiaiskinau kad kaina 5lt/vnt , reiktu Vilnietes  4u.gif

čia ar gretimoje temoje buvo įkelta nuoroda, kur daro magnetukus, aš dar berods vieną firmelę radau, nes dauguma masiškai gamina doh.gif Bet ten kaina 13 lt/vnt doh.gif O jei či 5lt, tai labai įdomu ir manau, kad prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
butu įdomu kokio dydžio tie magnetukai būtų?
Papildyta:
nes ir man gal kokiu 5 reiketu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Christina @ 2009 11 19, 21:20)
nezinau kokius jus norit darytis...

mes čia kalbam apie asmeninius, kur iš bet kokios nuotraukos pagamina magnetuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2009 11 03, 21:03)
Turiu sita programele, labai paprasta ir lenga  thumbup.gif . Pernai metais dovanojau mociutems, tetoms, dedems po kalendoriu su vaikuciais, liko labai patenkinti, plius dar po dovanele. Dovanojeme simbolines dovaneles.
Mes dovanosime savo paveiksla anytukei. Mes patys gave toki dovanu ( Nuotrauka su lazerio pagalba perkelta ant medzio ) ir jei labai jis patinka tai pagaminsim jei. Savo tevams irgi kazka panasaus galvojam iteikti.  ax.gif

aciu merginos 4u.gif , parsisiunciau sia programa ir prigaminau jau kalendoriu, bet problema kur juos atspausdinti, tiksliau kai irasyti i usb, nes man niekaip nepavyksta, gal patartumet kuri, aciu
Atsakyti
QUOTE(inga74 @ 2009 11 21, 01:46)
aciu merginos  4u.gif , parsisiunciau sia programa ir prigaminau jau kalendoriu, bet problema kur juos atspausdinti, tiksliau kai irasyti i usb, nes man niekaip nepavyksta, gal patartumet kuri, aciu

siulau padaryt pdf ir isirasius i usb nest i bet kur, pvz copy1 koki.... o i usb jei isikelus dingsta failas,tai reikia ikelus ne istraukt ta usb o padaryt safety remove hardware :]
Atsakyti