Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

QUOTE(Luzmirella @ 2009 11 04, 15:29)
deiido, super idėja  thumbup.gif . Ir labai gražiai žiūrisi  wub.gif . O kokia čia techniką naudojai?  g.gif

ačiu ačiu už komplimentus 4u.gif šie paveikslėliai daromi koliažo technika...piešiamas piešinukas, o tada priklijuojama kava... paprasta, bet originalu....dar galima ir manų kruopomis pabalinti, kaip pavyzdžiui šis:
user posted image
Atsakyti
symet planuoji visas dovanas deti i dezutes su dideliais bantais, nes anksciau dedavau i dovanu maiselius
Atsakyti
sveiki, sugalvojau draugem pasiuti leles-torbos maisiukams laikyti.O schemos neberandu.PADEKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Visada Kaledoms pirkdavau ivairiausiu muiliuku, kvepenciu augaliuku ir graziai juos supakuodavau...Kiekvienais metais truputi kazkaip idomiau, vis ko prisigalvoju kitaip- bet visada sulaukdavau dziugios ir geros reakcijos-tiek moteru, tiek vyru. Pridedi visokiu mazu dalykeliu- tai kriauklyte, zvakute maza, muiliukus kelis, burbula, dziovintu ivairiu augaliuku ir surisi graziai.... Cia dar darydavau ir tada, kai pati muilu nedariau( jei kam nuskambes cia kaip reklama) , o dabar tai zinoma! biggrin.gif Visi zino ka gaus is manes Kaledoms biggrin.gif - aplamai ranku darbo , savo darytos dovanos man pacios paciausios!! Ar megztas zaisliukas ant eglutes, ar dekupazo darbeliai ar siaip- tiesiog karstas obuoliu su cinamonu pyragas - man geriausios dovanos!
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 04, 16:09)
ačiu ačiu už komplimentus  4u.gif  šie paveikslėliai daromi koliažo technika...piešiamas piešinukas, o tada priklijuojama kava...  paprasta, bet originalu....dar galima ir manų kruopomis pabalinti, kaip pavyzdžiui šis:
user posted image

Labai suzavejo ir sudomino jusu darbelis thumbup.gif Ar galetumete placiau papasakoti kaip tai daroma mirksiukas.gif arba patarkite kur galima butu pasiskaityt paciai smile.gif
Atsakyti
o as tai siemet sumasciau puiku sprendima. krize baisiai jauciasi ir labai liudna, kad pagal prognozes ir toliau jausis,.. drauge pasake man atradima - vienoje imoneje gamina asmenines nuotraukas ant magnetuku! ir kainuoja sis dziaugsmas - 13 litu bigsmile.gif tai as, isrinkau visu artimuju foto, kreipiausi i ta imone, ir po keliu dienu gavau visu savo mylimu zmogiuku atvaizdus ant magnetuku! laukiu nesulaukiu Kaledu, kada galesiu jiems juos iteikti! lotuliukas.gif be to man dar nuolaida pritaike, kadangi ne viena dariau! super! manau tikrai puiki ideja. yra ir siais laikais kuo nustebinti zmones, tik reikia kantrybes paieskoti. kas iesko - tas tikrai randa! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niki77 @ 2009 11 11, 16:49)
o as tai siemet sumasciau puiku sprendima. krize baisiai jauciasi ir labai liudna, kad pagal prognozes ir toliau jausis,.. drauge pasake man atradima - vienoje imoneje gamina asmenines nuotraukas ant magnetuku! ir kainuoja sis dziaugsmas - 13 litu  bigsmile.gif tai as, isrinkau visu artimuju foto, kreipiausi i ta imone, ir po  keliu dienu gavau visu savo mylimu zmogiuku atvaizdus ant magnetuku! laukiu nesulaukiu Kaledu, kada galesiu jiems juos iteikti!  lotuliukas.gif be to man dar nuolaida pritaike, kadangi ne viena dariau! super! manau tikrai puiki ideja. yra ir siais laikais kuo nustebinti zmones, tik reikia kantrybes paieskoti. kas iesko - tas tikrai randa!  mirksiukas.gif

Na gal ir nebloga ideja, bet man kazkaip atrodo mazoka to vieno magnetuko.O ka prie jo prideti - vel reikia galva sukti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niki77 @ 2009 11 11, 16:49)
o as tai siemet sumasciau puiku sprendima. krize baisiai jauciasi ir labai liudna, kad pagal prognozes ir toliau jausis,.. drauge pasake man atradima - vienoje imoneje gamina asmenines nuotraukas ant magnetuku! ir kainuoja sis dziaugsmas - 13 litu  bigsmile.gif tai as, isrinkau visu artimuju foto, kreipiausi i ta imone, ir po  keliu dienu gavau visu savo mylimu zmogiuku atvaizdus ant magnetuku! laukiu nesulaukiu Kaledu, kada galesiu jiems juos iteikti!  lotuliukas.gif be to man dar nuolaida pritaike, kadangi ne viena dariau! super! manau tikrai puiki ideja. yra ir siais laikais kuo nustebinti zmones, tik reikia kantrybes paieskoti. kas iesko - tas tikrai randa!  mirksiukas.gif

Gal galit pasidalinti įmonės kontaktais? bigsmile.gif ax.gif blush2.gif Aš tokios paslaugos jau beveik du metus ieškau, bet nerandu įmonės, kuri užsiimtų paviene gamyba doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arabella69 @ 2009 11 12, 10:17)
maikutes, puodeliai, magnetukai, kalendoriai ir t.t.

parodyk magnetukų nuotraukų 4u.gif

QUOTE(Rijeka @ 2009 11 12, 11:11)
Na tu nesupyk, neturiu as nieko pries, bet mano nuomone, gal tu perdaug jau  ir ikyriai visose temose reklamuojies g.gif As bent jau pati susidariau nuomone, kad tu uzsiregistravai siame forume ,kad tik save pasireklamuotum.
Gal todel moderatoriai ir istryne tavo temele  g.gif

drinks_cheers.gif
Reklama neleidžiama jui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 12 lapkričio 2009 - 11:56
QUOTE(Deresa @ 2009 11 02, 23:29)
nu tai kas ka dar dovanos kaledom be kalendoriu biggrin.gif  newyear.gif

As radau tokia svetaine dovanos1.lt, savo imonei isrinkau keleta atviruku, prie to paties ir issirinkau sau ir imonei foto kubika rubika su palinkejimais ir kalendoriumi. Buvau nuvaziavusi pas pardavejus i biura, tai kai istrauke albumus buvau labai nustebinta blink.gif ir grazu ir maloniai aptarnavo.

Beje siulyciau visoms pasidometi del to foto kubiko rubiko, man labai patiko wink.gif
Ten toks fainas berniukas dirba blush2.gif tikrai viska issamiai papasakojo ir parode
Atsakyti
QUOTE(makabuke @ 2009 11 14, 22:38)
As radau tokia svetaine dovanos1.lt, savo imonei isrinkau keleta atviruku, prie to paties ir issirinkau sau ir imonei foto kubika rubika su palinkejimais ir kalendoriumi. Buvau nuvaziavusi pas pardavejus i biura, tai kai istrauke albumus buvau labai nustebinta blink.gif ir grazu ir maloniai aptarnavo.

Beje siulyciau visoms pasidometi del to foto kubiko rubiko, man labai patiko wink.gif
Ten toks fainas berniukas dirba  blush2.gif tikrai viska issamiai papasakojo ir parode

gal gali ta kubika parodyt?
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2009 11 15, 11:42)
gal gali ta kubika parodyt?

yra toje svetainėje, bet ten reikia užsakyti bent 10 vnt doh.gif
Atsakyti