Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: l/d. Ozas

QUOTE(ritoolia @ 2009 10 18, 23:40)
Mes prieš dvi savaites pradėjom eiti aitvarėlių grupę. Kažkaip įdomiai pagal amžių suskirsto ten vaikus. Maniškiui du metukai ir trys mėnesiukai, bet pakliuvom į metais vyresnių vaikučių grupę. Kuo esam labai patenkinti. Ten visi vaikai jau adaptavęsi, niekas neverkia paliekamas, tai ir maniškis porą dienų paverkęs jau nueina tik lūpeles nuleidęs, bet nueina  smile.gif  Auklėtojomis esu tikrai patenkinta. Jau trečią dieną auklėtoja pati paskambino ir pasakė, kad susitarė su vaiku, kad jis liks miegelio. Pati dar būčiau gal ir dabar nepalikusi  blush2.gif 
Kas dar iš Aitvarėlių šioj temelėj apsilanko?

Mes 4u.gif Mano sunus uz jusiski iseina metais vyresnis, nors daugeliui toje grupeje jau yra 4 metai arba greitai bus... Tikrai idomiai, turbut jums neliko vietos kitose bendrammziu grupese, nes pradejo dar mergaite 2 metuku mazyte lankyte Aitvarelius. O kodel jus ne nuo rugsejo i darzeli atejote? Cia jums taip liepe? Kad girdejau visose grupese kazkokie perskirstymai vyksta, vaikai ne pagal amziu priskiriami g.gif Gal kazkam dirike vietas buvo rezervavusi ar kaip, nes pagal ja juk visos vietos dviems metams i prieki uzimtos, o kai atejo ruduo, nepasirode nei tie naujokai pagal sarasa, o veliau naujus vaikus is kitu grupiu ar visai naujus prieme. Zodziu, kaip nori taip reguliuoja...
Atsakyti
QUOTE(ritoolia @ 2009 10 18, 23:40)
Kas dar iš Aitvarėlių šioj temelėj apsilanko?

ir mes biggrin.gif

maniškei tai gruodį tik 3 metukai bus mirksiukas.gif
nors dauguma ten 2006 gimimo, atrodo tik pora vaikų 2007. Bet, kadangi manoji gruodį gimusi, tai ji prie jaunesnių.
Atsakyti
QUOTE(Dobiliux @ 2009 10 19, 09:46)
Mes  4u.gif  Mano sunus uz jusiski iseina metais vyresnis, nors daugeliui toje grupeje jau yra 4 metai arba greitai bus... Tikrai idomiai, turbut jums neliko vietos kitose bendrammziu grupese, nes pradejo dar mergaite 2 metuku mazyte lankyte Aitvarelius. O kodel jus ne nuo rugsejo i darzeli atejote? Cia jums taip liepe? Kad girdejau visose grupese kazkokie perskirstymai vyksta, vaikai ne pagal amziu priskiriami g.gif Gal kazkam dirike vietas buvo rezervavusi ar kaip, nes pagal ja juk visos vietos dviems metams i prieki uzimtos, o kai atejo ruduo, nepasirode nei tie naujokai pagal sarasa, o veliau naujus vaikus is kitu grupiu ar visai naujus prieme. Zodziu, kaip nori taip reguliuoja...

Neisivaizduoju, kodel i ta grupe mus paskyre, tik kai pradejom lankyti suzinojau, kad ten ne lopseline grupe, bet kaip ir sakiau, del to nesinervinu visai smile.gif O pakliuvom jau ir rugseji, tik lankyt pradejom nuo spalio mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif gal kas yra dirbanciu siam darzelyje arba labai gerai zinanciu? Mane domina kokios eiles kita rugseji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vlymae @ 2009 10 29, 13:53)
sveikutes 4u.gif  gal kas yra dirbanciu siam darzelyje arba labai gerai zinanciu? Mane domina kokios eiles kita rugseji? g.gif

i darzeli reikia uzrasyti kuo anksciau,mes uzsirasem po pusmecio kai gime, kad tais tais metais norime eiti i darzeli ir jokiu problemu, uzraso i eile ir tiek, o kas ateina vos ne pries menesi ir nori papulti tai jau sunkoka (ir dar skandalus kelia)smile.gif
zodziu rekia nepatingeti kuo anksciau tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vetaura @ 2009 10 30, 11:59)
o kas ateina vos ne pries menesi ir nori papulti tai jau sunkoka (ir dar skandalus kelia)smile.gif
zodziu rekia nepatingeti kuo anksciau tuo geriau biggrin.gif

ne tik tingėjime čia esmė.
Sakykim mano atveju, mes atsikėlėm į Fabijoniškes, prieš tai gyvendami kitame miesto gale, kai vaikui jau buvo 1,5 metų. Tai jūsų manymu, aš turėjau numatyt , kur gyvensiu po metų ar dviejų, arba užsirašyt į visus miesto darželius, taip dar padidindama eiles "ant popieriaus". ? .
Atsakyti
QUOTE(mieliauske @ 2009 06 15, 23:05)

siaip sis darzelis gan skurdziai atrodo palyginus su kitoj pusej esanciu Gelvoneliu, kazin kaip cia taip?

labutes smile.gif
kazkada buvau uzdavusi klausimeli, tad dabar galiu jums atsakyti, gal kam bus naudinga..
atejus rugpucio men turejom rinktis kuri darzeli lankys musu mazyle OZA ar GELVONELI.. tiesiog prieme i abu.. apsilankem abiejuose ir grupese, abejoniu nekilo pasirinkome Gelvoneli, uzleidome kazkam vieta Oze , skirtumas pribloskiantis doh.gif ir nezinau kodel taip verysad.gif
plastikiniai langai, grupe suremontuota, sienos spalvotos, laminatas, dalis kilimines dangos, kur zaisti, baldeliai nauji, atskirai miegamasis, piesimo lenta, o jau zaisliuku ivarove, as ir namuose tokiu neturiu(piesimo lentutes, muzikines deliones, knygutes, plastikines supuokles, ciuozykla, vezimeliai leliu 2, medinukai deliones,mini virtuvele...) ir kas kart vis naujesni, klausiam is kur, sake darzelis skyre grupei 500lt !!! grupeje 13 sarasiniu vaikuciu lietuviu grupeje. O rinkliavos tai rugseji atejus sutarem visi surinkti po 50lt uz naujus baldelius ir kilima bei kas menesi po 5lt nosinems , geriamam vandeniui ir pan..
Zodziu neitiketina ir man tikrai labai pikta del tokio skirtumo, nes ir mes galejom eiti i OZA ir zinoma gerinti vaikiuku aplinka su jumis.
Atsakyti
Aleksandritai kai tavo atveju nemanau kad daug tokiu ,as neteigiu kad butent tada reikia uzsirasyti ,juk bet kada gali issibraukti jei kas netinka.ir gyvenimas pasikeicia ir aplinkybes kartasi neleidzia juk kiekvienam sava.
Atsakyti
sveikos mamytes. 4u.gif

maniskei irgi 2.5 o eina i grupe nuo 3 iki 4 metu. na siaip gal ir gerai, gal kai 3 sueis nepermes i kita grupe. tik labai nefaina kad grupej vieni vyrai lotuliukas.gif sia savaite nei vienos mergytes nebuvo,(kuriu ir taip gal tik 5 is 20) tik maniske. aukletoja sake kad su niekuo nebendrauja. is pradziu lyg ir nieko buvo, zaide su vaikuciais. o dabar kiek nueinam pasiimt tiek ji viena kur zaidzia ka ar piesia. ir taip sirdy spaudzia. galvoju su psichologu tartis. o gal mamytes ka patars 4u.gif
Atsakyti
nuo rugsėjo mano vyresnėlė lanko Voveraičių grupę. bent jau aš priekaištų neturiu.
gal ir nėra ypač ypatingų žaislų ar baldų, bet kasdien randu dukrytės darytus darbelius mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena.

ramuma sitoj temoj. kur visi pradingot? ka oze nebeliko ka aptarinet lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras, norejau suzinoti, kokia padetis darzelyje, ar daug serganciu vaikuciu, nes mes jau antra sav. namie ir nezinia kada grisim.Pradzioje buvo virusas, o daba r sinusitas. unsure.gif
Atsakyti