Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: l/d. Ozas

Gavome rastiska pranesima i pasto dezute , kad "Nykstuku" grupe prades dirbti rugsejo 29 d. Sia savaite reikia informuoti darrzelio administracija ar soc. pedagoge, kad vaikas lankys, nes kitaip i kitos datos vaikas bus isbrauktas is sarasu. Gerai, kad patikrinau pasta, o tai buciau laukus splaio 1 d. ir dar isbrauktu blink.gif Kazkaip man atrodo galejo anksciau pasitikrinti, kas lankys, ar anksciau atsiusti ta pranesima.
Atsakyti
QUOTE(Dobiliux @ 2009 09 23, 13:54)
Gavome rastiska pranesima i pasto dezute , kad "Nykstuku" grupe prades dirbti rugsejo 29 d. Sia savaite reikia informuoti darrzelio administracija ar soc. pedagoge, kad vaikas lankys, nes kitaip i kitos datos vaikas bus isbrauktas is sarasu. Gerai, kad patikrinau pasta, o tai buciau laukus splaio 1 d. ir dar isbrauktu  blink.gif Kazkaip man atrodo galejo anksciau pasitikrinti, kas lankys, ar anksciau atsiusti ta pranesima.

O man praeita savaitepaskambino is darzelio ir pasake, kad nykstuku grupe veiks nuo 29 d.....O lapelio jokio negavau...
Atsakyti
QUOTE(Dobiliux @ 2009 09 23, 13:54)
Kazkaip man atrodo galejo anksciau pasitikrinti, kas lankys, ar anksciau atsiusti ta pranesima.

taigi viskas gerai mirksiukas.gif pranešimą turit, jei užsirašėt, vadinasi norit lankyt.
Gi nieks nekaltas, kad pašto ilgai netikrinat smile.gif Neieškokit problemų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kramunė @ 2009 08 27, 10:13)
Sveikos mamytes,
Gal kartais kuri mamyte galetu parasyti atsiliepimu apie aukletoja Alma Dovidauskiene,dirbs anciuku grupeje.Busim naujokeliai,o man labai neramu,norisi viska susizinot 4u.gif

Sveikute, mes no pirmadienio einam i sia grupe.Gal jus jau lankot kaip jum sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2009 09 25, 11:39)
Sveikute, mes no pirmadienio einam i sia grupe.Gal jus jau lankot kaip jum sekasi? 4u.gif

Sveikute,tai kad mes papuolem i kaciuku grupe,kuo esu labai patenkinta biggrin.gif Nuostabios aukletojos,manau,kad ir anciuku gr. jums seksis gerai.Sekmes. smile.gif
Atsakyti
sveiki,mes pradejom lankyti si darzeliuka,peledziuku grupe,gal kas dar ten lankote?kaip aukletojos? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
pradesim ir mes lankyti sita darziuka.Vienam leliukui nepilni 2 metukai-tai tiksliai zinau Nykstuku grupeje.Kitam 3 su biskiu,tai i kokia uzrasys nezinau net.Prisiskaiciau,kad labai jau giriatee Kaciuku grupe,kazin nuo kokio amziaus?Bet jau baimes baimes turiu-jauciu,kad ir leliam perduodu.Labiausiai noriu,kad vaikai turetu mylincias auklytes,nes visa kita-tikrai nera taip svarbu.
Be abejones kliuna,kad tuos maziukus retai i lauka veda,nes pati tai 2 kartus bet kokiu oru vesdavau.na bet manau jei bus bendraminciu mamyciu,galima gi solidarizuotis ir kalbetis su auklytemis ir kazkaip spresti tas bedeles.
Dar labai laukciau nuomones apie grupiu dydzius.Nes direktore labai jau akcentavo,kad Gandriukas ,kuriam priklause musu vyresnelis ziauriai perpildytas po 30 vaiku,o pas juos iki 20.Kazin ar tiesa?
Tikiuosi,kad bus daug pazistamu veidu is musu S.neries g. Gal su kuriais ir lauke zaisdavom,butu smagiau bendrauti,dalintis dziaugsmais ir rupesciasi,o gal ir kartu i darziuka keliauti?
Atsakyti
Mes is S. Neries g., mano mazasisi eina i Nykstukus, o didesnis (3,2 metu) i Aitvarelius. Gal mes ir pazistami, nes dabar kazkaip nelabai isivaizduoju, kas Jus? smile.gif
Papildyta:
O vaiku tikrai nedaug grupese: pas vyresni uzrasytu apie 22, o lanko daugiausiai 15 vienu metu, o pas maziuka turi buti 12 (po nauju 14 ar daugiau pasak aukletojos), o dabar per pus maziau...
Atsakyti
Sveikutes , mes esam is S.Neries gatves lankom nuo pirmadienio anciuku grupe, pirma diena buvo idomi, dabar sunkokai sekasi, aukletoja paprase po 1 valanda palikinet, visa laika verkia, o dar ir nauju vaukuciu atkeliavo tai visi salidariai paverkia smile.gif .Aukletoja tikrai gera uzsiima su vaikais noreciau kad, maziukas greiciau priprastu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas parasys daugiau atsiliepimu apie peledziuku grupe(nelabai spejau viska apziuret,skurdokai viskas pasirode),atrodo mes ten busim nukelti,o pas juos dabar karantinas-vejaraupiai.Tai vat dilema,vesti vaika ar nevesti i darziuka-viskas suorganizuota taip,kad galetume 2 savaites pratinti vaikus,o kai pasigausim liga kazin kokiam laikui viskas nusikels ir po to vel viskas is naujo.
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2009 09 30, 13:20)
Sveikutes , mes esam is S.Neries gatves  lankom nuo pirmadienio anciuku grupe, pirma diena buvo idomi, dabar sunkokai sekasi, aukletoja paprase po 1 valanda palikinet, visa laika verkia, o dar ir nauju vaukuciu atkeliavo tai visi salidariai paverkia smile.gif .Aukletoja tikrai gera uzsiima su vaikais noreciau kad, maziukas greiciau priprastu  4u.gif

Sveika, mus irgi nuo antradienio is nykstuku i anciukus perkele. Kuris ten jusu vaikutis. Mano Titas, tai irgi baisus verksniukas kai reikia likt be mamos tongue.gif
Atsakyti
sveikute, mano Dominykas, vis sedi ant puodo (praso siusi) ir verkia blush2.gif , sunku maziukam 4u.gif
Atsakyti