Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: l/d. Ozas

Mes pagal apylinke priklausom siamn darzeliui, bet kai atejom uzsirasyt tai nieks neklase kur gyvenam ax.gif sarase buvom 17, rasemes prie koki menesi, ir nuo rugsejo jau priimtu ax.gif sake vistiek didzioji dalis uzsirasiusiuju reikiama diena nepasirodo g.gif
Atsakyti
Laba visoms smile.gif mes irgi lankome "Ozo" darzeli,tik musu jau eina i parengiamaja grupe ax.gif siaip niekad neturejau nusiskundimu iki sios vasaros..aukletojos cia geros,bet va seimininkele is bituciu tau truksta zodziu.. atsiveda savo sunu o darzeli ,o jis jau antrokas,tai tokiu zodeliu primoke vaikucius blink.gif o ir vaikus vienus grupej palieka.. tei va tokia musu patirtis su cia verysad.gif
Atsakyti
Sveikos visos
Mes jau kelnti metai lankom si darzeli aisku nereguleriai,nes vaikas labai greitai suserga,as tik uz buciau,kad aukletojos kviestusi tevus ,kuriu vaikai kosti ar snargliojasi,nes man jau taip nusibodo tos ligos tai sakes doh.gif keturios dienos ir gatava,o namie buna tai ne kart nesuserga,tai va pasiskundziau ax.gif Beje einu siandien i susirinkima idomu ka pasakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliutka @ 2007 09 11, 14:58)
Sveikos visos
Mes jau kelnti metai lankom si darzeli aisku nereguleriai,nes vaikas labai greitai suserga,as tik uz buciau,kad aukletojos kviestusi tevus ,kuriu vaikai kosti ar snargliojasi,nes man jau taip nusibodo tos ligos tai sakes doh.gif keturios dienos ir gatava,o namie buna tai ne kart nesuserga,tai va pasiskundziau ax.gif Beje einu siandien i susirinkima idomu ka pasakys g.gif

na tai buna gi nepaslaptis aukletoju kurios specialiai sargdina vaikucius kad maziau darbo butu ir kad daugiau susirgtu (ziauru aisku bet esu tokiu dalyku girdejus is mamu verysad.gif )
man tai labai nepatinka kad sio darzelio tvora visa skyleta, o darzelis arti gatves, kazkaip labai nesaugu atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mano mažius jau antra savaitė lanko šį darželį. Nykštukų grupę ax.gif , taigi ieškome draugų. Kol kas esu visai patenkinta, auklėtojos rūpestingos, SMS parašo kaip sekasi mažiui.

Atsakyti
Noreciau isgirsti kokie atsiliepimai apie si darzeli?
Atsakyti
Sveikos mamytes,
mes nuo sio rudens pradesime lankyti si darzeli, lopselio grupe (mum bus 1 m ir 10 men).
Noreciau placiau pakalbeti apie si darzeli.
ir issiaiskinti pinigini klausima, nes mums direktore lygtai minejo, kad uz darzeli kas menesi reiks moketi po 180 lt, nors kitur kiek zinau tik po 120 moka...kaip suprast?
Atsakyti
QUOTE(amika @ 2008 06 02, 15:57)
Sveikos mamytes,
mes nuo sio rudens pradesime lankyti si darzeli, lopselio grupe (mum bus 1 m ir 10 men).
ir issiaiskinti pinigini klausima, nes mums direktore lygtai minejo, kad uz darzeli kas menesi reiks moketi po 180 lt, nors kitur kiek zinau tik po 120 moka...kaip suprast?

Kad darzeliu kaina visur po 180lt, bet jai tik lopselis tai tada pigiau 120lt.
Atsakyti
QUOTE(amika @ 2008 06 02, 15:57)
Sveikos mamytes,

Pabrango visur mokestis už darželį, ne tik "Oze" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 06 03, 09:54)
Pabrango visur mokestis už darželį, ne tik "Oze" mirksiukas.gif

nu jo..200 visai nemazai jau....
o kaip siaip dar sis darzelis? kokios aukletojos geriausios (lopselinuku grupej)? ar vaikucius veda i lauka? ka jie valgo? kelis kartus valgo? kaip buna su pietu miegu (jei vaikutis nenori miegot)?
Atsakyti
QUOTE(amika @ 2008 06 03, 11:18)
nu jo..200 visai nemazai jau....
o kaip siaip dar sis darzelis? kokios aukletojos geriausios (lopselinuku grupej)? ar vaikucius veda i lauka? ka jie valgo? kelis kartus valgo? kaip buna su pietu miegu (jei vaikutis nenori miegot)?

Mes jau nebelankome šito darželio, radome vietą arčiau namų mirksiukas.gif
Mes praeitais metais "Kačiukų" grupę lankėme. Tai labai fainos auklėtojos buvo Regina ir Eglutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 06 03, 13:19)
Mes jau nebelankome šito darželio, radome vietą arčiau namų mirksiukas.gif
Mes praeitais metais "Kačiukų" grupę lankėme. Tai labai fainos auklėtojos buvo Regina ir Eglutė thumbup.gif

mus uzrase i nykstuku grupe, pas aukletojas reda ir dar kazkokia-tai nezinau ar jos geros ar ne.... g.gif
Atsakyti