Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: l/d. Ozas

QUOTE(Saitana @ 2008 08 29, 17:45)
Prisijungiu ir as 4u.gif
Nuo rugsejo 1 dienos ir mes is "Gelvonelio" ateinam i Oza ax.gif
Gelvoneli buvom 3 metus,o i paruosiama ateinam i Oza..
Labai supykusi esu del "Gelvonelio"-viskas daugiau maziau ten tenkino,bet aukletoja likus kelioms dienoms iki rugsejo pirmos pasake,kad musu vaikas lieka vienas toks didelis grupeje,visis kiti keturmeciai-ir paklause ka ruosiames daryt (musiskiui kitais metais i mokykla) doh.gif Idomiausia ,kad aukletroja sako Jusu vaikas man dar vasara sake,kad Jus i kita darzeli iseinat doh.gif Visi kiti didesni vaikai pasirodo isejo i kitus darzelius,o mums nesiteike net pasakyti,kad jis su keturmeciais bus doh.gif
TRikrai jauciuosi nekaip blush2.gif
Tikiuosi,kad mano sunuziui patiks tame darzelyje, g.gif Gelvonelis,tai per tuos tris metus ,kol mes darzelyje ,neblogai susitvarke-kai atejome tai baisokas buvo blink.gif

Nu kokie besarmačiai g.gif , kiek jums rūpesčių pridarė, galėjo gi iš anksto pasakyti, kad taip bus g.gif O tai ką ten neliko nei vienos priešmokyklinukų grupės?
Atsakyti
o tai ka nest,mes isvis pirma diena.tai nei auklytes nemacisunei labai zinau kas ka nesa blush2.gif .seiminikutei reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 08 29, 17:58)
Nu kokie besarmačiai g.gif , kiek jums rūpesčių pridarė, galėjo gi iš anksto pasakyti, kad taip bus g.gif O tai ką ten neliko nei vienos priešmokyklinukų grupės?

Lietuviu neliko-tik rusu verysad.gif
..siaip pas mus grupeje buvo ir lenku,ir lietuviu,ir rusu-mums visai patiko smile.gif Vaikas lengvai bendrauja ir rusiskai..bet pries mokykla (eisim i lietuviu mokykla),manau i rusi butu nesamone schmoll.gif -jam juk lotyniskas raides reikia pazinti,o ne kirilica...jai ateis alikas veliau
Papildyta:
QUOTE(eugenija_s @ 2008 08 29, 19:12)
o tai ka nest,mes isvis pirma diena.tai nei auklytes nemacisunei labai zinau kas ka nesa blush2.gif .seiminikutei reikia? blush2.gif

Mes tik aukletojai nesem blush2.gif ..apue auklyte net nepagalvojau blush2.gif ..nors i darzeli einam jau ketvirta rudeni doh.gif Per moters diena tai abiem nesdavom bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit, merginos, ar dirba dar "Kačiukų" grupėje aukl. Eglutė ir Regina? ax.gif
Atsakyti
sveikutes,

kaip matau nelabai musu darzelio mamytes kalbasi.as,va pasiziuriu kas naujesnio norisi vistik isgirst gerus ir blogus atsiliepimus apie sy darzeli.bet tylu ko tais cia g.gif ax.gif

gal ka zinot apie aukletoja zita/ ax.gif lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Nesikalba mamos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saitana @ 2008 09 04, 12:37)
Nesikalba mamos verysad.gif

tai kiek bandyta , bet tylu čia, įdomu kodėl g.gif . Mano mažiukas lanko "Nykštukų" grupę, taigi ieškome bendragrupiokų biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif mes tai lankom aitvareliu grupe, dabar atejo daug nauju vaikiuku, tai butu idomu suzinoti kaip sekasi. Nes is musu tokie lankytojai ax.gif , keturias dienas einam, paskui savaite sergam, keturias einam ir vel sergam g.gif . Tai dar nespejom net pabandyti miegot darzelyje.
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Nu ziuriu ,kad nei viena neraso nei is drugeliu grupes mama,nei is maziuku (lygtai)vytureliu grupes,o mes taip dar ir neapsilankem darzelyje su maziuke,nes pirma rugsejo jau susirgo dar ,net i darzeli nenuejus doh.gif tai ko laukti paskui net nezinau, o ar yra mamyciu is situ minetu mano grupiu g.gif
Atsakyti
g.gif dabar as susimasciau ar tikrai mes is aitvareliu grupes blush2.gif , gal mes is vytureliu lotuliukas.gif , gal as ne taip isgirdau. Reiks pasiziureti, gal ant duru bus parasyta doh.gif
Atsakyti
jai pirmame aukste tai aitvareliu grupej,o vytureliu yra antrame aukste
Atsakyti
karsta.gif tai reiskia aitvareliu grupei priklausom, tai idomu kiek tu maziuku grupiu yra? g.gif tai ar yra lankanciu aitvareliu grupe cia?
Atsakyti