Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher Price varteliai

QUOTE(lupipita @ 2007 02 15, 00:21)
as manau kad tai vienas is fainiausiu zaislu siuo metu, o ar vokiski ar angliski, manau jokio skirtumo, vistiek vaikas neismoks tos anglu kalbos, nors aisku jei butu galimybe isigytume angliskus, bet kai daugiausia vokiski, tai nematau problemos pirkti butent vokiskus vartus  bigsmile.gif

pritariu vaikui tikrai jokio skirtumo kokia kalba zaislai kalba,vistiek ne lietuviskai biggrin.gif
svarbu kad butu daug garsu,muzikeliu bigsmile.gif

turim vokisku,prancuzisku,anglisku,net rusiskai kalbanciu grojanciu zaislu ir jokio skirtumo tarp ju nematau,man tik asmeniskai prancuziskai kalbantis patinka nes labai svelni kalba wub.gif o vaikui tikrai jokio skirtumo biggrin.gif
Atsakyti
O as dabar beveik po pusmecio varteliu turejimo galiu pasakyt,kad mums tai buvo pats nereikalingiausias pirkinys doh.gif Visai nesidomejo jais mano mergina verysad.gif
Atsakyti
Mes turime vartelius ~4 men. Pirkom, kai buvo metukai. Kalba vokiskai. Zaislas idomus, bet didelio stebuklo nera. Zaidzia, bet yra megstamesniu zaislu. Pastebejau, kad zaidzia vis su kita funkcija. Pradzioje labai mego atidarineti "pasto dezute", po to sukineti saulute. Dabar kartais pralenda pro pacius vartelius, bet dazniausiai meto kamuoliukus. Uzsibuna prie sio zaislo tikrai trmpai. Kai tuo tarpu prie kai kuriu kitu sedi ir sedi, keli menesiai nenusibosta. Gal cia priklauso nuo vaiko.
Atsakyti
Jau praejo puse metu kai turim tuos varteliu. Tai vis dar vienas populiariausiu zaislu thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkom siuos vartelius pries savaite, ilgai svarsciau, ar reikalaingas vaikui toks brangus zaislas, ar domesis juo. Bet nusipirkus nesigailiu, zaidizia ir 1 metuku sunelis, ir 4 metuku dukterecios atitraukti neimanoma rolleyes.gif Sunui patinka muzikytes, kamuoliukai, duris atidarineti,skambutis, formytes jau bando deti. kol kas zailas nr 1 thumbup.gif
Pirkom is renax, nebuvo naujas, bet labai geros bukles
Atsakyti
o kas verciau ar kubas ar varteliai?
ka labiau apsimoka?
Atsakyti
Ir mane labai domina kas labiau apsimoka - kūbas ar varteliai, nes jau pradedu galvoti ką savo žemuogėlei metuku proga padovanoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2007 09 02, 22:27)
o kas verciau ar kubas ar varteliai?
ka labiau apsimoka?

QUOTE(xjurga @ 2007 09 03, 01:58)
Ir mane labai domina kas labiau apsimoka - kūbas ar varteliai, nes jau pradedu galvoti ką savo žemuogėlei metuku proga padovanoti  ax.gif

na manau daugelis atsakys , kad labiau apsimoka fp varteliai thumbup.gif , na maniskio tikrai nr 1 yra varteliai, kasdien prie ju prieina ir domisi ir veiklos manau daugiau nei kube, kubas idomus, bet jei reiktu rinktis, tai as 100% uz vartelius smile.gif
Atsakyti
Mes turim kuba ir labai norim isigyt vartelius ,nes kubas tai tikrai mums nera labai idomus zaislas ,perleisim kam nors kitam pazaisti ,gal jau atsizaidem.manau vaikams laikas nuo laiko reikia pakeisti zasliukus.
Atsakyti
mes turime abu thumbup.gif mazius dar mazas tai domisi ir tuo ir tuo thumbup.gif o dabar i trasa labai kubas eina, stovi kiekviena diena prie jo su tom kaladelem ir zaidzia ax.gif nesigailiu kad isigyjome nors kainavo nemazai doh.gif
Atsakyti
Varteliai super žaislas, mano ir didysis ir mažoji neatsitraukia nuo jų.
Atsakyti
Na ir mes nusipirkom tuos vatrelius, pagaliau gavom thumbup.gif kiek pirkau zaisliuku, tai nemaciau, kad butu toks laimingas, kaip vakar buvo biggrin.gif na dar negliu sakyti, kaip bus toliau,ar patiks ir neatsibos, bet pirmas ispudis labai geras ir landziojam ir radijos klausomes ir langelius darinejam, o dar kai pamate, kad lempa uzsidega, tai is vis, mums nuo pat mazu dienu labai patikdavo lempos, na po kol kas thumbup.gif
Atsakyti