vienintelis zaislas prie, kurio mazius jau pusmetu kasdien prieina. Labai daug veiklos, tai lyd daug zaislu viename. Tikrai apsimoka moketi 200 ir daugiau. kas is tu, kur tik 2 funkcijos ir kainuoja jie 70-150lt.kalbu apie gerus zaislus..
verta pirkti, tuolab, kad ir po metu kitu uz tiek pat parduoti bus galima
, ko nepasakysi apie kitus zaislus, o veiklos ten tikrai daug, idomu ir vyresniam nei 2 metukai, ir dabar as juos pastaciusi taip, kad vienoje puseje stalas, kitoje jos maitinimo kedute, gale siena, tad prie zaisliuku ji tik pro duris gali pralysti, tai juokas ima kaip kaskart pasibeldzia, paskambina, uzsidega sviesa ir atsidariusi duris lenda
(tetis primoke), o ten jau jos kambarys - zaidzia, megsta ir 9 neriu brolis pas ja uzsukti i svecius

nuejom ir mes i svecius pazaist su varteliais, paziuret ar patiks dukrytei. Paskaicius mamyciu komentaru kaip jais dziaugiasi vaikuciai, tikejaus ir as is savosios susidomejimo jais, deja, i vartelius net neziurejo, o puldinejo prie kitu, smulkesniu zaisliuku, parodem ka galima su varteliais daryt, tai kelis kart paspaude radija, pasoko pagal muzikyte, padare per langeli kuku, ir ramiausiai nuejo nauju zaislu ieskot...
QUOTE(kristuska13 @ 2008 02 22, 18:12)
nuejom ir mes i svecius pazaist su varteliais, paziuret ar patiks dukrytei. Paskaicius mamyciu komentaru kaip jais dziaugiasi vaikuciai, tikejaus ir as is savosios susidomejimo jais, deja, i vartelius net neziurejo, o puldinejo prie kitu, smulkesniu zaisliuku, parodem ka galima su varteliais daryt, tai kelis kart paspaude radija, pasoko pagal muzikyte, padare per langeli kuku, ir ramiausiai nuejo nauju zaislu ieskot...
maniskei prireike savaites, kol isdryso prie ju prieti

QUOTE(kristuska13 @ 2008 02 22, 18:12)
na,saviškiui nupirkau kai buvo 11mėn.nieko nerodžiau ką kur reikia daryt,pats laikui bėgant viską atrado.tai žaislas nr1 pas mus

Aš irgi vis gundausi nupirkti saviškiui tuos vartelius, bet abejoju kad jie bus tokie superiniai kaip čia raso nes mes turim FP sukuri kuri anksciau labai gyre pianina sokiu aikstele ir belekiek kitu geru isreklamuotu žaislu ir pigiu tai pat, bet maniskis priena pažaidžia trys min ir eina prie kito nera kad jau prie kažko labai priliptu... Ir nera taip kad va su FP žaislais žaidia o su kukio barskalu už
3lt nežaidžia jam lygiai vienodai tas žaislas pažaidžia ir meta...
Skambinausi i Jonelio kiema tai siandien dienai ju kaina yra 210lt bet siuo metu neturi :verysad Mano nuomone tai kad cia biski per daug ispustas burbulas del tu varteliu ir kaina labai jau auksta nauju ir kiek devetu
Žaislas gražus gunantis, bet kaina manu per didele
Gal galit parasyti kokia šito žaislo pilna komplektacija kiek voku turi buti formelių ir t.t?
3lt nežaidžia jam lygiai vienodai tas žaislas pažaidžia ir meta...
Skambinausi i Jonelio kiema tai siandien dienai ju kaina yra 210lt bet siuo metu neturi :verysad Mano nuomone tai kad cia biski per daug ispustas burbulas del tu varteliu ir kaina labai jau auksta nauju ir kiek devetu

Gal galit parasyti kokia šito žaislo pilna komplektacija kiek voku turi buti formelių ir t.t?
Kiekvienas vaikas yra skirtingas ir negalima vienareiksmiskai pasakyti, ar jam tas zaislas patiks. Jei visu vaikai zaidzia, tai tevai galvoja, kad ir ju tris valandas rakines vartelius ir nereikes su vaiku uzsiimti
Vienas vaikas gal ir zais kelias valandas, o kitas, kaip sake kazkuri mama, ijunks sviesa, pasoks pagal muzika ir nubegs kitos veiklos ieskoti
)) Kiekvienas tevas mazdaug zino, kokio pobudzio zaislai ju vaikui patinka ir niekas kitas geriau apie mazaji ar mazaja negali pasakyti 
Mano akim ziurint tikrai daug veiklos ir jie naudingi, kad vaikas susipazintu su ji supanciu pasauliu. Ypac naujasis variantas su saldytuvu ir kitais priedais-per ebay galima rasti uz mazdaug 70 euru plius siuntimas.
Manau, kad geras zaislas (mano kaip mamos akimis ziurint) tik maniskis nera is tu kantriuju vaiku, ilgai zaidzianciu su zaislais ar vienu zaislu, tai vis nesiryztu siustis (nes naudoti paprastai buna ne pilnos komplektacijos, tai tikrai nematau prasmes moketi tuos 200 litu), o jei vaikas krapstukas ir megsta knibineti, rakineti, tai tikrai naudinga tureti, o jei dar pataikius ant kokios akcijos ir pigiau parsisiuntus naujus, tai is viso manau saunu

Mano akim ziurint tikrai daug veiklos ir jie naudingi, kad vaikas susipazintu su ji supanciu pasauliu. Ypac naujasis variantas su saldytuvu ir kitais priedais-per ebay galima rasti uz mazdaug 70 euru plius siuntimas.
Manau, kad geras zaislas (mano kaip mamos akimis ziurint) tik maniskis nera is tu kantriuju vaiku, ilgai zaidzianciu su zaislais ar vienu zaislu, tai vis nesiryztu siustis (nes naudoti paprastai buna ne pilnos komplektacijos, tai tikrai nematau prasmes moketi tuos 200 litu), o jei vaikas krapstukas ir megsta knibineti, rakineti, tai tikrai naudinga tureti, o jei dar pataikius ant kokios akcijos ir pigiau parsisiuntus naujus, tai is viso manau saunu

mums varteliai tai zaislas nr.1,zaidzia kiekvena diena ir ilgai,gali net visa valanda nenulipti nuo ju

Manau visi zaislai, kurie sulaukia vaikucio susidomejimo ir turi lavinamuju funkciju yra verti tu pinigu
mano nuomone tai ko gero kone vienintelis zaisla kurio kaina nekrinta - praktiskai zaidi, kai pabosta parduodi uz ta pati be problemu

man rodos kaina jau gerokai auga
jau ekspociciniu kaina siekia 330lt dar ir truksta buna konors, cia tai jau manau vyrsune biskeli

QUOTE(erikiuxxx @ 2008 05 02, 10:31)
man rodos kaina jau gerokai auga
jau ekspociciniu kaina siekia 330lt dar ir truksta buna konors, cia tai jau manau vyrsune biskeli 

o ka daryti kai norinciu gerokai daugiau, nei tu vartu iveza