Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher Price varteliai

Sveikos.Paaiskinkit man,kvailai vistai blush2.gif , kas cia per zaisliukas toks,ir kaip jis atrodo? Niekada apie toki negirdejau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina dvynukai @ 2008 05 02, 19:29)
Sveikos.Paaiskinkit man,kvailai vistai   blush2.gif , kas cia per zaisliukas toks,ir kaip jis atrodo? Niekada apie toki negirdejau. g.gif

user posted image cia varteliai .
user posted imagecia naujesne versija virtuvele . Jei domins gali i az rasyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 02 gegužės 2008 - 21:40
Mes turim vartelius ir virtuve thumbup.gif zaidzia su abiem ir geriausi zaislai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galetumete rekomenduoti zmogu, kuris galetu pataisyti zaisla FP vartelius. Ten kazkas su laidais atsitike ir zaislas nustojo groti.
Taip kazkada jau yra buve, tai uz tai ir sakau, kad greiciausia reikia ismanyti kur koks laidas.
Ta karta uzteko patiems juos paklibinti, o dabar ziuriu jau nebeuztenka
Esam Vilniuje, fabijoniskiu pradzioje
Aciu
Atsakyti
Sveikos,
gal galetumete rekomenduoti zmogu, kuris galetu pataisyti zaisla FP vartelius. Ten kazkas su laidais atsitike ir zaislas nustojo groti.
Taip kazkada jau yra buve, tai uz tai ir sakau, kad greiciausia reikia ismanyti kur koks laidas.
Ta karta uzteko patiems juos paklibinti, o dabar ziuriu jau nebeuztenka
Esam Vilniuje, fabijoniskiu pradzioje
Aciu
Atsakyti
kurie varteliai idomesni,virtuvele ar tie kiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2008 05 16, 13:39)
kurie varteliai idomesni,virtuvele ar tie kiti? g.gif

kadangi turejom ir tuos ir tuos - tai sakyciau tie senesni - mazesniems idomus, tie kaip virtuvele - vyresniems mirksiukas.gif , nes anuose tik atsidaro, uzsidaro, spausti, sukti, mesti, o cia kranas indams suplauti, rankytems nusiplauti, virykle, radijas, tosteris, saldytuvas kur idomu ka nors paslepti bigsmile.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir mes isigijos vartelius. Mano vaikas nelabai zaidzia su zaislais, nors ju turime begale. Bet FP varteliai patiko labai, kiekviena diena prie ju sukiojasi. Taciau as kaip mama galiu pasakyti, kad mano nuomone, sis zaislas nera saugus, o ypac vaikams kurie dar patys nevaiksto ir tvirtai nestovi. Vieno vaiko prie varteliu negaliu palikti, nes jis uzsikabina, griuna ir viena karta turejau didziuli stresa doh.gif patariu visoms buti atsargesnem. Kartu su vaiku metem kamuoliukus i ta vamzdi, as sedejau salia ir atrodo visa laika ziurejau i vaika, o jis pasilenke ir kaip trenkesi galva i ta vamzdi, o ten toki islenkimai pavojingi yra ir labai susitrenke galva, as visa nakti nerimavau verysad.gif guzas issoko, na atrodo nieko blogo vaikui nera, bet sis zaislas nors tikrai labai patinka mano vaikui, taciau nera pats saugiausias. Ne karta teko gaudyti uzsikabinusi ir krentanti vaika.
Atsakyti
Na pagaliau ir mes isigijom vartelius. Mano vaikas nelabai zaidzia su zaislais, nors ju turime begale. Bet FP varteliai patiko labai, kiekviena diena prie ju sukiojasi. Taciau as kaip mama galiu pasakyti, kad mano nuomone, sis zaislas nera saugus, o ypac vaikams kurie dar patys nevaiksto ir tvirtai nestovi. Vieno vaiko prie varteliu negaliu palikti, nes jis uzsikabina, griuna ir viena karta turejau didziuli stresa doh.gif patariu visoms buti atsargesnem. Kartu su vaiku metem kamuoliukus i ta vamzdi, as sedejau salia ir atrodo visa laika ziurejau i vaika, o jis pasilenke ir kaip trenkesi galva i ta vamzdi, o ten tokie islenkimai pavojingi yra blink.gif ir labai susitrenke galva, as visa nakti nerimavau verysad.gif guzas issoko, na atrodo nieko blogo vaikui nera, bet sis zaislas nors tikrai labai patinka mano vaikui, taciau nera pats saugiausias. Ne karta teko gaudyti uzsikabinusi ir krentanti vaika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaKuz: 22 gegužės 2008 - 12:05
Ilgai dvejojus nupirkau savo dukrytei FP virtuvėlę, tai kol kas tikrai nesigailiu thumbup.gif tik nubudus iškart lekia prie šio žaisliuko, man labai keista, kad ji taip domisi šiuo žaislu, nes iki šiol joks žaislas jos ilgiau nei 5 minutes nesudomindavo ax.gif
Atsakyti
Žaislas NR1, labai thumbup.gif žaidžia kiekviena dieną smile.gif
Atsakyti
Ir mes labai dziaugiames ir mylim savo vartelius wub.gif
Atsakyti