QUOTE(Sypsena @ 2010 08 08, 12:14)
Sveikos mamytes
Pas mus auga dvi dukrytes: vienai 4.5m kitai uz menesio sueis 2metukai. Del vietos stokos nusprendem pirkti dviaukste lova. Dar neissirinkom,bet planuojam pirkti tokia, is kurios pasidaro 2 viengules lovos.
Tik va, kuo daugiau galvojam,tuo man baisiau...Ar buna,kad mazieji iskrenta is antro auksto? Ir kaip reikes apsaugoti mazyle nuo lipimo iantra auskta? Gal kokia apsauga laipteliams yra?
Didzioji labai nori tokios lovos ir laukia nesulaukia kai gales miegoti antrajame auskte,o man jauciu bemieges naktys prasides ir vis saugojimas,kad tik neiskristu

Nors kai pagalvoju,juk is savo viengules lovos yra iskritus vos tik kelis kartus,o lova be jokiu apsaugu
buna, kad iskrenta is antro auksto...
tfu tfu, man dar nepasitaike, bet seimos daktare labai pergyveno suzinojusi,kad musu dviaukste tokia auksta...
sake skyla vaikams ir kaukoles, ir su akim nukritus gali iskilti problemu, su klausa, apie luzius jau ji net praleido, sako tokie dalykai uzgyja, bet yra kurie gali likti visam gyvenimui....
bet is savo patirties pasakysiu, kuo mazesniems vaikams nuperki- tuo geriau... nes jie kaip bezdzioniukai moka taip stipriai isikibti, kad neina atplesti
maniskis dar laukia kol sese isaugs savo lovyte ir tada perkelsiu ji i antra auksta, bet siaip jis pas mane ir is pirmo daznai iskrisdavo, nes miega ir vartosi, tai abiems apsaugas esu nupirkusi, viena tomy, kitam bruin... visokiu ju yra...
o del laiptuku apsaugos net nzn..

siaip imetu, nes faina tokia pasirode, gal kam reikes
http://www.skelbiu.l...va-7794162.html
Papildyta:
QUOTE(Sypsena @ 2010 08 09, 15:26)
vidurine man atrodo priimtiniausia, kazkada maza (besimusdama su broliu) i tokius kampuotus antaki prasiskeliau, net operuot reikejo, tai dabar visi baldai pas mane su uzapvalintais galiukais, kad vaikams susimusus nebutu kokiu giliu praskelimu