Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambario lovos

Man visai patinka dviaukstes vaikiskos lovos, bet kadangi turesim tris miegamuosius, tai vaikuciams bus atskiri kambariai thumbup.gif todel apsieisim ir be dviaukstes lovos ax.gif kiekvienas tures savo atskira thumbup.gif
Atsakyti
Maniskiai miega dviauksteje lovoje, tikrai esam patenkinti, lova tvirta, Atlantis vadinasi smile.gif abu aukstai su apsaugom is abieju pusiu, zodziu super smile.gif
Atsakyti
Gal kas isbande tokio tipo lova? Kokie atsiliepimai,pliusai, minusai?

user posted image
Atsakyti
Mes turime viena sunu, kol gyvenom bute sugalvojom kad pirksim ta lova kur virsuj miegot o apacioj stalas, spinta kaip pvz. Dabar nama statomes kambaris didziulis bet visvien pirksim ta auksta, gal su ciuozykla kokia, nes taip pagalvojus tai ypac berniukui laabai smagu bus.Man labai jos patinka, ypac medines. Jei medines gatavos nerasyme tai vyras pats padarys sake, gerai kad rankos is normalios vietos auga. cool.gif

Atsakyti
mes turime dviaukste lova, bet ji pagal tvirtuma skirta suaugusiems zmonems...
dabar miegama tik apacioje, nes pasirodo vaikas megsta ir is lovos iskristi (taigi naudojam apsauga) bet ateityje kai paaugs mazoji,galimas daiktas, kad apgyvendinsime ir antra auksta... jei pirkciau antra karta- tai noreciau,kad apatine dalis butu platesne blush2.gif nes kai kazkada vaikas turejo temperaturos- buvome issikviete daktara i namus, tai tokiu siaubingu dalyku papasakojo blink.gif kas nutinka vaikams, kurie nukrenta is aukstai miegodami......
user posted image
sita fainai apacia susilanksto thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

Pas mus auga dvi dukrytes: vienai 4.5m kitai uz menesio sueis 2metukai. Del vietos stokos nusprendem pirkti dviaukste lova. Dar neissirinkom,bet planuojam pirkti tokia, is kurios pasidaro 2 viengules lovos.

Tik va, kuo daugiau galvojam,tuo man baisiau...Ar buna,kad mazieji iskrenta is antro auksto? Ir kaip reikes apsaugoti mazyle nuo lipimo iantra auskta? Gal kokia apsauga laipteliams yra?

Didzioji labai nori tokios lovos ir laukia nesulaukia kai gales miegoti antrajame auskte,o man jauciu bemieges naktys prasides ir vis saugojimas,kad tik neiskristu doh.gif Nors kai pagalvoju,juk is savo viengules lovos yra iskritus vos tik kelis kartus,o lova be jokiu apsaugu g.gif

Atsakyti
Renkames is kazko panasaus,kaip sios lovos

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 08 08, 12:14)
Sveikos mamytes smile.gif

Pas mus auga dvi dukrytes: vienai 4.5m kitai uz menesio sueis 2metukai. Del vietos stokos nusprendem pirkti dviaukste lova. Dar neissirinkom,bet planuojam pirkti tokia, is kurios pasidaro 2 viengules lovos.

Tik va, kuo daugiau galvojam,tuo man baisiau...Ar buna,kad mazieji iskrenta is antro auksto? Ir kaip reikes apsaugoti mazyle nuo lipimo iantra auskta? Gal kokia apsauga laipteliams yra?

Didzioji labai nori tokios lovos ir laukia nesulaukia kai gales miegoti antrajame auskte,o man jauciu bemieges naktys prasides ir vis saugojimas,kad tik neiskristu  doh.gif Nors kai pagalvoju,juk is savo viengules lovos yra iskritus vos tik kelis kartus,o lova be jokiu apsaugu  g.gif

buna, kad iskrenta is antro auksto...
tfu tfu, man dar nepasitaike, bet seimos daktare labai pergyveno suzinojusi,kad musu dviaukste tokia auksta...
sake skyla vaikams ir kaukoles, ir su akim nukritus gali iskilti problemu, su klausa, apie luzius jau ji net praleido, sako tokie dalykai uzgyja, bet yra kurie gali likti visam gyvenimui....

bet is savo patirties pasakysiu, kuo mazesniems vaikams nuperki- tuo geriau... nes jie kaip bezdzioniukai moka taip stipriai isikibti, kad neina atplesti lotuliukas.gif

maniskis dar laukia kol sese isaugs savo lovyte ir tada perkelsiu ji i antra auksta, bet siaip jis pas mane ir is pirmo daznai iskrisdavo, nes miega ir vartosi, tai abiems apsaugas esu nupirkusi, viena tomy, kitam bruin... visokiu ju yra...
o del laiptuku apsaugos net nzn..

user posted image
siaip imetu, nes faina tokia pasirode, gal kam reikes mirksiukas.gif
http://www.skelbiu.l...va-7794162.html
Papildyta:
QUOTE(Sypsena @ 2010 08 09, 15:26)

vidurine man atrodo priimtiniausia, kazkada maza (besimusdama su broliu) i tokius kampuotus antaki prasiskeliau, net operuot reikejo, tai dabar visi baldai pas mane su uzapvalintais galiukais, kad vaikams susimusus nebutu kokiu giliu praskelimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 09, 16:44)

vidurine man atrodo priimtiniausia, kazkada maza (besimusdama su broliu) i tokius kampuotus antaki prasiskeliau, net operuot reikejo, tai dabar visi baldai pas mane su uzapvalintais galiukais, kad vaikams susimusus nebutu kokiu giliu praskelimu lotuliukas.gif

As del kampu nepergyvenu,nes visus apsaugine guma uzdedam biggrin.gif Ji permatoma,tai ir stalo ir spinteliu kampai su apsaugom pas mus biggrin.gif
o siaip,dar neisirinkau,tik parodziau,kad ziurim baltos dviaukstes lovos,kad pasidarytu 2 viengules lovos.

Del tu kritimu,tai noretusi isgirsti tikru istoriju, o ne kad kas kazka papasakojo. Zinau,kad taip nutinka,bet kaip daznai g.gif ir idomu,kaip iskrenta,juk per antro auksto apsauga nepresiversi taip lengvai g.gif tai nebent zaidziant,ar uzsimiegojus lipant lauk g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 09, 16:44)
buna, kad iskrenta is antro auksto...
tfu tfu, man dar nepasitaike, bet seimos daktare labai pergyveno suzinojusi,kad musu dviaukste  tokia auksta...
sake skyla vaikams ir kaukoles, ir su akim nukritus gali iskilti problemu, su klausa, apie luzius jau ji net praleido, sako tokie dalykai uzgyja, bet yra kurie gali likti visam gyvenimui....

Juk į dviaukštę lovą guldomi ne kelių mėnesių vaikučiai, o jau paaugę. Keturmetis mielai miega antrame aukšte ir saugiau iš jo nusileidžia. Baisių pasekmių gali būti ir važiuojant dviračiu (nukritus ant asfalto ar susidurs su kitu dviratininku).

QUOTE(Sypsena @ 2010 08 10, 00:38)
Del tu kritimu,tai noretusi isgirsti tikru istoriju, o ne kad kas kazka papasakojo. Zinau,kad taip nutinka,bet kaip daznai  g.gif ir idomu,kaip iskrenta,juk per antro auksto apsauga nepresiversi taip lengvai  g.gif  tai nebent zaidziant,ar uzsimiegojus lipant lauk  g.gif

Tikiu, kad gali iškristi, bet ne miegant g.gif Nebent vaikas lunatikuoja g.gif Jei sveriasi per apsaugas žiūrėti į apačią - iškritimo galimybė pakankamai didelė. Žaidžiant gaudynes ir laipiojant į antrą aukštą - taip pat galimi kritimai.
Atsakyti
Man ir sesei tevai nupirko dviaukste lova kai man jau buvo apie 7-8 metus, bet tada as jau buvau labai didele ir tikrai buvo labai smagu miegoti antrame aukste, niekada nebuvo galimybes iskristi, labai saugiai jauciausi. O dabar vis pamastau, kad savo mazyliams irgi pirksime dviaukste lova, tai dickis turetu kraustytis i antra auksta 5-6 metuku, man kazkaip kraupiai skamba. Uzlipti tai uzlips, bet kaip reikes nulipti, taip ir isivaizduoju krentanti doh.gif
P.S. dar tik laukiuosi, bet vis pamastau kaip reikes sutilpti i nedideli buta, geriau naksciau nei per velai ax.gif
Atsakyti
Del nulipimu tai nebijau. mano mergaites siltais orais parke gyvena zaidimu aikstelej,tai dar ne taip prisikarsto lotuliukas.gif vyresnele,tai labai atsargi. Tik man del maziukes neramu ir vis mastau,kaip reikes laiptelius apsaugoti,kad nelaipiotu kol manes salia nera g.gif Pas ja baimes nebuta doh.gif

Kai pagalvoji, jeigu vaikai ir taip nekraicioja is paprastos lovos net dugstant,tai juk niekas nepasikeis,kai lova dvieju aukstu bus g.gif Nelaimes nutinka ir be dviaukstes lovos g.gif Cia jauciu tik mamytes labiau pergyvena 4u.gif
Atsakyti