Sveikos,
Mes apsisprendem pirkti viena is siu lovyciu-lovu :)Tik del modeliuko dar nesam apsisprende. Dar reikia musu kleckui grotu, tai nusprendem imti kur po to jos nusiima, dar dalis kojugalio/galvugalio nusiima ir pasidaro lova
Ir kainos man pasirode geriau nei prieinamos
Pazistama turi, tai ji ir parekomendavo
Nepavyksta nuotraukeliu ykelti
, tai nuorodele dedu.
Lovos
Mes apsisprendem pirkti viena is siu lovyciu-lovu :)Tik del modeliuko dar nesam apsisprende. Dar reikia musu kleckui grotu, tai nusprendem imti kur po to jos nusiima, dar dalis kojugalio/galvugalio nusiima ir pasidaro lova

Nepavyksta nuotraukeliu ykelti

Lovos
Sveikos, siek tiek ir mes irenginejom vaiku kambari, sakau siek tiek nes ne iki galo dar viskas isbaigta, kolkas padaryta, tik vyresnelei lova ir spintele, o po kokiu meteliu dar tai darysim ir mazei tokia pacia lova, stala, ir pan... tai va imetu as savo paneles lova
Truksta dar grazios lovatieses
bet cia irgi pasirupinsiu tada kai jau ir mazgei bus pastatyta lova
kolkas turim siokia tokia, siek tiek ne i tema 

vat kai gaminom ta lova as kazkodel nenorejau nugareles prie sienos, galvojau bus patogiau lovatiese uztiest, nei su nugarele, bet dabar mastau kaip dadaryt ta nugarele, nes manau kad visgi su ja patogiau
ir dar manau kad vaiku lovos turi buti suklotos, nes jei jau nesuklotos tai toooks jovalas atrodo, o jei dar 2 kokios lovos tai sakes , na bent jau pas mane
mokau jau saviske pasiklot lova, na nelabai gaunasi dar, tenka kaldryte ir paklode, padet sulankstyt, bet kaip gaunasi, taip jau
aisku ryte kai i darzeli ruosiasi neliepiu klot, pati atsikelus sukloju lova, bet kai paaugs tai lovas klotis paneles tures 

vat kai gaminom ta lova as kazkodel nenorejau nugareles prie sienos, galvojau bus patogiau lovatiese uztiest, nei su nugarele, bet dabar mastau kaip dadaryt ta nugarele, nes manau kad visgi su ja patogiau

ir dar manau kad vaiku lovos turi buti suklotos, nes jei jau nesuklotos tai toooks jovalas atrodo, o jei dar 2 kokios lovos tai sakes , na bent jau pas mane

mokau jau saviske pasiklot lova, na nelabai gaunasi dar, tenka kaldryte ir paklode, padet sulankstyt, bet kaip gaunasi, taip jau

Kiek suprantu apacioje patalines deze pas jus lovoje?

QUOTE(gosas @ 2010 03 10, 15:52)
taip tie 2 stalciai patalynes dezes

pas mus lovos vaikams jau nupirktos 90x200 kolkas dviaukshte padarem, bet jos atsiskiria /jysk pirkom tas masyvias jeigu- nes buvo ten ir skistu pirkti/ turetu manau uztekti jiems iki kol bus maza
, nes galima perdazyti jas ir vel kaip nauja. ir atsikele tiesiog patiesia kaldra ir pagalve pataiso. cia tik del tvarkos shiaip kiek girdejau negerai uzkloti apklotais del grozio nes tada veisiasi visokie geriai toj dirvoj
del stalciu tai nedarysim po apacia kaip anksciau buvau sumascius, nes galvoju ju kambariuose lovas kelti aukshciau o po jom deti komodas rubams -tai susitaupys vieta ir virsh vaiku lovos nereiks jokiu kabinti spinteliu kur nusedines dulkes

del stalciu tai nedarysim po apacia kaip anksciau buvau sumascius, nes galvoju ju kambariuose lovas kelti aukshciau o po jom deti komodas rubams -tai susitaupys vieta ir virsh vaiku lovos nereiks jokiu kabinti spinteliu kur nusedines dulkes

QUOTE(Daiva St. @ 2009 09 30, 12:52)
mano išsvajota lova

QUOTE(tuliaa @ 2010 03 07, 12:30)
kolkas padaryta, tik vyresnelei lova ir spintele
vat aš irgi noriu vyresnėliui su stalčium ar stalčiais lovelės... bet žiūrint į ateitį, gal reiktų iškart dvi pirkt? bet kai du vaikai vienqam kambary gal reiktų kažko įdomesnio nei paprastos lovos?

QUOTE(S.N.A.S @ 2010 03 18, 21:25)
mano išsvajota lova
tik norėtųs su kokia akcija ją gaut
vat aš irgi noriu vyresnėliui su stalčium ar stalčiais lovelės... bet žiūrint į ateitį, gal reiktų iškart dvi pirkt? bet kai du vaikai vienqam kambary gal reiktų kažko įdomesnio nei paprastos lovos?

na su vaiku baldu gamyba as nepersistengiau, kazkaip dariau jau tokius baldus kad tiktu nuo 3 metu iki kol istekes

del antros lovos, kai uzsakinejom sita, as buvau nescia su maze dar tik keleta savaiciu, pabijojau zvelgt i prieki, taigi ir negaminau, o dabar dar po kokiu metu pagaminsim ir sesei tokia lova

Kokia dviaukštė lova yra geriau :metalinė ar medinė? Suprantu, kad tai skonio reikalas ir t.t., bet visgi. Kokie pliusai ir minsai? Su vyru nesutariam kategoriškai: aš linkusi į metalinę, su sofa-lova apačioje, jis: tik medinę.
Konkrečiai renkuosi iš šio skelbimo...:
http://www.skelbiu.l...va-6546074.html
Konkrečiai renkuosi iš šio skelbimo...:
http://www.skelbiu.l...va-6546074.html
as UZ metaline. ji ir "lengviau" atrodo sava konstrukcija., manau ir prieziura ju lengvesne- nuvalei skuduriuku ir ramu- su medinem plem nzn. man jos suunkios bais. jos reikalauja daug erdves (bent mano manymu)- kad graziai ziuretusi.
kita vertus- kokie pas jumi likusieji baldai- prie ju derinkit. prie kambario sienu ir tt
kita vertus- kokie pas jumi likusieji baldai- prie ju derinkit. prie kambario sienu ir tt
QUOTE(goodly @ 2010 05 18, 12:08)
Kokia dviaukštė lova yra geriau :metalinė ar medinė? Suprantu, kad tai skonio reikalas ir t.t., bet visgi. Kokie pliusai ir minsai? Su vyru nesutariam kategoriškai: aš linkusi į metalinę, su sofa-lova apačioje, jis: tik medinę.
aš už medinę - pastatėm panom paprastą pušinę vaikišką dviaukštę lovą, tai tikrai neužgriozdino kambario

na - jei jau trenksis- tai ar medis ar metalas- bumters
..ieskant slieku ant esfalto- galima prisimastyti visko.
kad medzi flomiku ispaisys ir neisisvalys, gali laiku ibegant raksti kokia isisvaryti ir tt ir etc,
jei daiktas ne prie sirdies- vaje kiek argumentu atrast galima

kad medzi flomiku ispaisys ir neisisvalys, gali laiku ibegant raksti kokia isisvaryti ir tt ir etc,
jei daiktas ne prie sirdies- vaje kiek argumentu atrast galima