Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambario lovos

Man patinka Flexa baldukai ir Meblik, tik ne is pigiuju jie. Gal kas nors kazka panasaus gamina LT?
Atsakyti
Sveiki
Norejau pasiteirauti atsiliepimu apie baldeliai.vaikams@gmail.com, toks Andrius daro. Gal kas nors darete uzsakyma is jo? Mus domina dviaukstes lovytes? Kaip sekesi? ar tvirtos?
Atsakyti
Gal kas esat uzsakineje is pietrus.pl? Kaip ten viskas vyksta? Man kai su kalba sunku, tai nelabai gaunasi net prisiregistruot ten doh.gif
Atsakyti
Labukas,
Pas mus ryt meistrai ateina , pradeda tvarkyt vaiku kambari. mes turim dviaukste lova bet galvoju gal pakeisciau i dvi viengules. g.gif Nors vietos ziauriai susitaupo su dviaukste. g.gif
Atsakyti
Grazios idejos smile.gif
neleidzia tik ikelti sad.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 09 lapkričio 2010 - 23:08
O gal kuri zinot, kur nebrangiai aplink Vilniu pasidaryti vaikiska dviaukste lovyte? g.gif
jei ka, a.z. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2010 11 10, 00:04)
Grazios idejos smile.gif

user posted image

Sitas tai jau labai wub.gif superinis, savo panelem dariciau toki varianta.
Atsakyti
lovas projektavomės ir darėmės patys ax.gif rezultatas čia
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2010 11 17, 09:06)
lovas projektavomės ir darėmės patys  ax.gif rezultatas čia

Kokia kaina sito rezultato gavosi? Cia kiek suprantu pirkot plokstes ir gaminotes patys.
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2010 11 17, 10:06)
lovas projektavomės ir darėmės patys  ax.gif rezultatas čia

man įdomu kaip viską viršuj sutvarkot ? unsure.gif
Atsakyti
Graziu tapetu :

http://www.discountd.../...d=&catid=24

Manau per tarpininkes galima siustis, kaina aisku kosmosas gaunasi, nes rulonai pas juos keisti. Bet pasirinkimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga X3 @ 2010 11 17, 14:59)
Kokia kaina sito rezultato gavosi? Cia kiek suprantu pirkot plokstes ir gaminotes patys.

apie 1700 su čiužiniais 4u.gif

QUOTE(Avocetė @ 2010 11 17, 15:17)
man įdomu kaip viską viršuj sutvarkot ? unsure.gif

kaip suprast 'viršuj'? ax.gif ta prasme, kaip lovą paklosim ar lentynas su knygom, žaislais kaip tvarkysim? (kolkas antram aukšte nemiega vaikai)
Atsakyti