Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambario lovos

QUOTE(gtn @ 2011 02 03, 09:43)
Mano mergaites lova  smile.gif

Gal galit pasidalinti gamintojo kontaktais smile.gif? Ir kiek kainavo...
Atsakyti
Mane domina atsiliepimai apie šį gamintoją http://public.fotki.com/Baldeliai/. Gal kas nors gaminosi pas jį?
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2011 02 03, 08:43)
Mano mergaites lova  smile.gif

oi kokia lova wub.gif wub.gif idomu kokia jos kainyte ax.gif
Atsakyti
Pradejome galvoti ir mes apie lovos pakeitima. Kol kas maziuko lovyte pristumta prie musu lovos, bet jo ugis jau 90cm, tai +pagalve 30cm ir viskas 120 ciuzinukas.

Kol kas apsistojom prie 1,60 ilgio lovytes. Noriu kazkokios dailesnes, medines klasikines. Ir nebrangiai biggrin.gif

Kazka tokio, kaip tahta. Gal kas LT tokiu uzmate? Ar geriau iskarto kreiptis i mestrus su nuotrauka?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 02 04, 18:40)

QUOTE(xjurga @ 2011 02 04, 19:06)

aciu uz pasisakymus 4u.gif kol kas apsisprendem ties tokiu variantu,kad dukrytei perkam lovyte 1.60,su sonine apsauga,o kai brolis paaugs,tada galvosim kaip toliau dayt.juk jie dar greitai nebus nakties miegui vienam kambary,tai dar pagalvot turesim nemazai laiko smile.gif

QUOTE(Iriska @ 2011 02 13, 12:47)
Kol kas apsistojom prie 1,60 ilgio lovytes. Noriu kazkokios dailesnes, medines klasikines. Ir nebrangiai  biggrin.gif

man grazus sis variantas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sis varaintas USA kainuoja 170usd = ~430lt...

O mes kaip laaaabaaai turtingi apie tokias kainas galime tik svajoti arba MDF pirkti....

KODEL taip verysad.gif
Atsakyti
Iš pradžių man labai patiko toks vaikų kambario variantas
user posted image
user posted image
Bet kuo toliau matuoju, tuo labiau gaila erdvės, nes vaikų kambarėlis nėra didelis, be to siauras, o tilpti jame turės du smile.gif. Tada sumąsčiau, kad turbūt labiausiai tiktų toks variantas, bet šiek tiek pakeistas
kai vietoje sofos, statyčiau du išlankstomus fotelius. Panašiai kaip čia
user posted image

Gal kas matė pirkti gražius nedidelius išlankstomus foteliukus g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2011 03 01, 14:30)
Gal kas matė pirkti gražius nedidelius išlankstomus foteliukus g.gif

O ar neatsibos jums ar vaikams kiekvieną dieną tuos foteliukus suskleidinėti, patalynę dėlioti (dar jai reikia ir vietos numatyti kur padėti)?
Klausiu nes mūsų giminaičiai irgi turi 2 vaikus ir jiems nupirko tokius foteliukus. Tai sakė, kad greitai pabodo juos suskleidinėti ir dabar juos suskleidžia tik svečiams atėjus.
Be to, kad vaikams patogu būtų gulėti ant jų dar tiesia ant viršaus čiužinukus.
Taip pat minėjo, kad labai greitai jų mechanizmai išsinešiojo, nors turi juos kokius 3-4 metus.
Aš tai galvoju gal geriau tada paprastas lovytes nupirkti arba pagalvoti kokių nors kitokių variantų?

Viena mama buvo įdėjusi į vaikų kambario temą savo variantą, tai pasiskolinau jos nuotrauką (tikiuosi nesupyks) kuris man patiko tuo, kad dalis lovos suvažiuoja po kita lova:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 03 01, 18:04)
O ar neatsibos jums ar vaikams kiekvieną dieną tuos foteliukus suskleidinėti, patalynę dėlioti (dar jai reikia ir vietos numatyti kur padėti)?
Klausiu nes mūsų giminaičiai irgi turi 2 vaikus ir jiems nupirko tokius foteliukus. Tai sakė, kad greitai pabodo juos suskleidinėti ir dabar juos suskleidžia tik svečiams atėjus.
Be to, kad vaikams patogu būtų gulėti ant jų dar tiesia ant viršaus čiužinukus.
Taip pat minėjo, kad labai greitai jų mechanizmai išsinešiojo, nors turi juos kokius 3-4 metus.

Gal jūs ir teisi. Tada gal kas nors patarsite kur įsigyti kažką panašaus.
Dvieju lygiu lova
Atsakyti
ta dvieju lygiu manau baldininkai tikrai padarytu is ploksciu
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2011 02 11, 20:11)
Mane domina atsiliepimai apie šį gamintoją http://public.fotki.com/Baldeliai/. Gal kas nors gaminosi pas jį?

Nors ir nesulaukiau atsakymų, bet kažkaip pasiryžau gamintis čia lovytę. Jei kam aktualu - rekomenduoju. Tikrai viskas labai šauniai - lovytės kokybe esam patenkinti, viskas gražiai. Žadėjo pagaminti per 3 savaites, pagamino per 3,5, neskaitau to už didelį vėlavimą smile.gif Na, tik turėjom problemėlę dėl lovos išmatavimų: kai klausiau kainos, sakiau 190 cm ilgį, o užsakinėdama pakeičiau į 180, bet jiems kažkaip praslydo pro akis šitas pakeitimas ir padarė ilgesnę doh.gif Bet labai gražiai ir maloniai po to viską išsprendėme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2011 03 17, 23:08)
Nors ir nesulaukiau atsakymų, bet kažkaip pasiryžau gamintis čia lovytę. Jei kam aktualu - rekomenduoju. Tikrai viskas labai šauniai - lovytės kokybe esam patenkinti, viskas gražiai. Žadėjo pagaminti per 3 savaites, pagamino per 3,5, neskaitau to už didelį vėlavimą smile.gif Na, tik turėjom problemėlę dėl lovos išmatavimų: kai klausiau kainos, sakiau 190 cm ilgį, o užsakinėdama pakeičiau į 180, bet jiems kažkaip praslydo pro akis šitas pakeitimas ir padarė ilgesnę doh.gif Bet labai gražiai ir maloniai po to viską išsprendėme thumbup.gif

O kiek kainavo, jei ne paslaptis ? Ir kokia lovyte gaminotes ?
Atsakyti